Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan rømme erstatte kesam i denne oppskriften?

#1

Fibi sa for siden:

Jeg har ca 3/4-2/3 fullt beger med lettrømme. Kan jeg bruke det i stedet for kesam? Siden jeg har mindre enn det som står i oppskriften, så kan jeg jo evt. droppe å spe den med melk. :gruble:

Kan jeg steke disse i andre former enn muffinsformer? For det har jeg ikke. :flau:


#2

Azi sa for siden:

Rømme er litt mer vannaktig enn Kesam, er det ikke?


#3

Fibi sa for siden:

Så da passer det vel greit at jeg ikke har fullt beger? :gruble: Kan jo gjøre et forsøk...

Men ang. formene... Finnes det noen gode erstatninger til muffinsformer? :knegg: Kakeform? :vetikke:


#4

Filifjonka sa for siden:

Jeg ville prøvd med rømme. Jeg tror det var denne oppskriften jeg så at noen hadde stekt i langpanne?


#5

Fibi sa for siden:

Langpanne? Genialt! :D


#6

Fibi sa for siden:

Nå står langpanna i ovnen. Kryss fingrene. :knegg:

Slang oppi pizzakrydder, champignon, løk, skike og revet ost. Håper det blir godt. (Stekte alt fyllet sammen (bortsett fra osten) før jeg hev det i røra, siden soppen slipper så mye vann når den varmes opp. )


#7

Fibi sa for siden:

Har bare en ting å si!

NAMME NAMME NAM! :D


#8

Dixie Diner sa for siden:

Flott at det ble bra. :D
Når det gjelder konsistensen så er jo seterrømme ganske "fast" slik som kesam, men jeg går ut fra at det var lettrømme du brukte. Men det gikk nå bra allikevel. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.