Siden gubben jobber overtid i dag så benyttet jeg sjansen å lage favorittretten til ungene.
Er blitt litt "hekta" på fullkornshvetemel så putta en liten slant i røra.
Pannekakene blei kjempegode :nam:
Kan ikke garantere at de blir kjempegode om du bytter ut for mye av hvetemelet altså.
Vi har melkefritt kostholdt her i huset pga allergi og lager pannekakene på enten rismelk eller solhavremelk, egg og libra fullkornshvetemel og vanlig hvete i forholdet 70/30
Helsesøster adopterte oppskriften min øyeblikkelig ;)
Med hjemmelaget syltetøy er de slett ikke så ille en gang i blandt.
JEg syns fullkorsnhvetemelet fungerte dårlig i det meste og kastet pakka.
I pannekakene bruker jeg litt hvetemel, en del sammalt grovt hvetemel og en del havregryn. Bruker ikke sukker, rømme eller smør i røra. Kun egg og melk i tillegg.
I lillemann sine pannekaker er vanlig melk byttet ut med havremelk og egg med eggerstatning. Han elsker det.
Ikke noe, jeg forstår ingenting men er egentlig ganske glad for det hehe. Hun liker ikke vanlig barnevennlig mat som fiskeboller, kjøttkaker, pannekaker osv. Men hun ELSKER tapas, hele marinerte hvitløksbåter, rømme og dipper, fetaost, oliven og lignende. Ungen kan sitte og proppe i seg på hele marinerte båter med hvitløk og fetaost. Hun er gal. :knegg:
Nå er verken jeg eller mannen begeistret for pannekaker heller, så det lages sjelden. Er godt med fleskepannekaker i ny og ne, men jeg gidder aldri å lage det siden jeg ikke føler det er middag (suppe er helt unaturlig til, føler jeg) og mannen blir sur. :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.