Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Musikktips til mannen min

#1

Fadese sa for siden:

Mannen har bursdag om tre uker, og jeg vil gjerne kjøpe en CD fra hver av barna. Men jeg vet ikke hva, og her kommer dere inn i bildet. ;)
Han liker mye forskjellig. Beatles, Van Morrison, Neil Young, Beach Boys, Tom Waits, Motorpsycho, Eels, Nick Cave, Ane Brun +++
For tida hører han mye på Moneybrother, Radiohead og Babyshambles.
Så vær så snill og tips meg om musikk. Skriv gjerne kort hvilken type musikk det er, og så får jeg sjekke om vi har det eller ei. :)


#2

007 sa for siden:

Kent!



#4

Benmurphy sa for siden:

Kjøp White Rabbits – Fort Nightly til ham – årets debutalbum. Rock med mange instrumenter og litt til ragtime- og calypsorytmer. Noe grøtete produksjon dessverre, men materialet og fremføringen er så bra at det går greit.

Ellers bør alle skaffe seg The National – The Boxer – rolig rock som virkelig blir bedre jo mer man hører på den. (Og konserten deres i Oslo 2. desember er oppgradert fra John Dee til Rockefeller, så nå går det an å få billetter for de som ikke kjente sin besøkelsestid også)

Platene koster vel ca. halvparten (inkludert frakt) om man kjøper dem fra amazon.com: Fort Nightly, The Boxer.

Ben "keeping it in Brooklyn" Murphy



#6

rajraj sa for siden:

Greatest hits-samlinga til Minor Majority er kjempebra. Lavmælt, melodiøs rock.


#7

Candy Darling sa for siden:

The Killers, Placebo, Arctic Monkeys, Arcade Fire er jo sikre kort. Andre spennende kan vaere Throwing Mouse, litt Waits-aktig.


#8

Tallulah sa for siden:

Throwing Muses? Eller er det et nytt band?


#9

Fadese sa for siden:

Se der, da har jeg fått tips! :D

Takk! :blomst:


#10

Majsa sa for siden:

Skulle akkurat til å foreslå den samme. :elsker:


#11

Fadese sa for siden:

Vi har "Up for you & I", og vi begge liker albumet veldig godt. Mannen min er egentlig ikke så veldig glad i samlealbum, men jeg kunne kanskje kjøpe et eller flere av de andre albumene. Noen spesielle som anbefales?


#12

scilla sa for siden:

Snow Patrol


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.