Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vannet i Oslo er friskmeldt


#2

Toffskij sa for siden:

Ja. :) Og så synes jeg det er fint at de var tøffe nok til å gå ut med kokevarsel som føre-var-tiltak, heller enn å risikere at mange mennesker fikk giardia unødig.


#3

safran sa for siden:

Jeg er litt usikker. pingle


#4

Tjorven sa for siden:

Forsåvidt enig, men siden jeg må innrømme at jeg er litt småredd.


#5

Hønni sa for siden:

Jeg har hele tiden trodd at A og jeg har hatt omgangssyke, og at vi er heldige med at ikke resten av familien er smittet. Men jeg har jo lurt...

Fint at vannet er friskemeldt.


#6

Beckett sa for siden:

Jammen bra at vannet nå er friskmeldt. Men jeg er litt pyse, og kommer til å bruke opp de 2 dunkene vi har med kildevann før jeg begynner med springvann igjen. Men tannpussen tar jeg med springvann, altså.


#7

Manitoba sa for siden:

Jeg hadde nesten begynt å drikke det allerede, så jeg kommer til å ta sjansen. Om sønnen min får drikke med en gang er muligens et annet spørsmål. Må konferere med mannen om det.


#8

Martis sa for siden:

Jeg er der også...


#9

Miss Norway sa for siden:

Jeg er ikke redd. Og har jukset en stund allerede. tilstår


#10

Blånn sa for siden:

Jeg kommer til å drikke det. Hurra, ikke mere koking!


#11

Tjorven sa for siden:

Vi kommer helt sikkert til å vaske ting og ta tannpussen i springvann, men å drikke det .......

Jeg ammer for tiden og drikker minimum 3 liter om dagen, så hvis det er noe der så vil i hvert fall jeg bli smittet. Men de sier jo at det ikke er noe. :usikker:


#12

Miss Norway sa for siden:

Jeg har gitt ungene kokt vann hele tiden altså. Jeg gadd bare ikke selv etter at de nestsiste resultatene kom, da ante det meg at det var en tilfeldig forurensning det her var snakk om.

Og Tjorven, jeg er helt enig med deg i at det må føles mye mer utrygt når man ammer eller er gravid.

Kokt vann smaker forresten døllt også.


#13

Pastill sa for siden:

Har drukket det i to dager. Flere liter om dagen tom. :rabla:
Merker ikke noe. :gal:
(Har kokt til Poden).
Giardia går ikke over i morsmelk eller til foster visstnok.


#14

Pepper Lemon sa for siden:

Er det parasittene som gir den ekstra lille piffen, mon tro?


#15

scilla sa for siden:

Det har faktisk jeg også lurt litt på de siste dagene mens jeg har slitt meg gjennom døde vannglass. Kanskje det rett og slett er slik at det er parasittene og tilsiget fra nærliggende 100 år gamle kloakkrør som gir den lille ekstra piffen på springvannet.:skeptisk:



#17

Esme sa for siden:

Me too. Helt siden de ikke fant giardia men cryptosporider har jeg tenkt pytt pytt og pusset tennene i springvann. Men barnet har fått kokt vann hele tiden og hatt badeforbud.


#18

Gaia sa for siden:

Jeg kommer nok drikker vann fra springen når vannbeholdningen i kjøleskapet er tomt og er veldig glad for at det var omgangssyken som har besøkt meg. :nemlig: Snupp er veldig lykkelig over at han får lov til å bade igjen.

Jeg syns forresten det kokte vannet nesten smaker bedre enn springvannet.


#19

Lizzie sa for siden:

Poden her i huset syntes også det var herlig å bade i kveld!


#20

apan sa for siden:

Vi kommer til å drikke opp Imsdalen, men begynner ellers å bruke vann som vanlig. Uhyre deilig å få bort øsa og kasserollen fra komfyren, og jeg gleder meg ikke så verst til å slippe å pusse tenner som om jeg var på hyttetur heller.


#21

emm sa for siden:

Heldigvis!
Uansett har det kommet inn endel ekle bilder og informasjon om vannreservene:urk: Håper de får fortgang i oppgraderingen av anlegg og ikke minst ledningsnettet. Hvis det oppgraderes i den takten det gjør nå vil mye av nettet være over 200 år gammelt innen noen år. Det er ikke bra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.