Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger hjelp til ryggbæring med Patapum

#1

Isa sa for siden:

Er det mulig å få til ryggbæring alene på Patapum?

Nå må jeg ha mannen til på å løfte oppi snuppa, men skulle ønske jeg kunne fikse det selv. Noen som har funnet på noen lure teknikker?

Eller hva annet finnes hvis jeg skal ha enkel ryggbæring til en på 10 mnd?


#2

Trois sa for siden:

Klarer ikke helt å forklare men jeg slenger prinsessa bak på ryggen, holder med en hånd mens jeg fester den ene selen og så holder jeg med motsatt hånd mens jeg tar på den andre.......ikke lett å forstå:o


#3

mehmet sa for siden:

Det er fullt mulig. Du kan ta selen rundt midja, barnet på hoftene og deretter under arma og bak på ryggen, før du drar "ryggen" rundt barnet og skulderreimene på i samme operasjon. Du kan evt. "kaste" barnet over skuldrene i stedet for å ta henne via hofta (både jeg og mitt knøtt foretrekker kast).

Se bl.a. denne tråden med kast og denne med hoftedytt på tettinntil (i den siste tråden er det ikke Patapum, men mei tai, men teknikken blir den samme).


#4

Stikka sa for siden:

Jeg sette lillebror på hofte og så skyver jeg ham bak på ryggen, under armen min. Bruker mei tai men samme måte funker vel for patapum også tror jeg.


#5

Susse sa for siden:

Jeg lar henne stå på f.eks en krakk eller en stein og trer selen på beina hennes før jeg selv huker meg ned og tar henne på som en sekk :knegg: Det går helt fint, og nå begynner hun selv å forstå teknikken og hjelper fint til selv ( 2 år)


#6

Isa sa for siden:

Nå ble jeg glad! :D Takk for flotte tips og linker. Nå skal vi øve i morgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.