Skilpadda sa for siden:
Mer konfekt enn kake, egentlig, men god (og mektig!) var den. Hentet fra dagens innkjøpte barnekokebok, Vi baker!. Snart-femåringen var meget behjelpelig med å telle og brekke havrekjeks, lese instruksjoner for meg mens jeg hakket og smeltet andre ting, i tillegg til å skrape bollen meget grundig etterpå. :D
Smelt sammen
100 g melkesjokolade
100 g kokesjokolade
3 ss lys sirup
75 g usaltet smør
Hakk, knekk, skjær i småbiter og bland sammen
10 Bixit-kjeks
15 tørkede aprikoser
1 dl valnøtter
1 dl rosiner
2 1/2 dl Rice Krispies (jeg brukte Honnikorn, neste gang skal jeg prøve havrenøtter eller noe slikt)
Bland sjokoladerøren med alt det tørre og ha det i en plastfoliekledd kakeform (jeg brukte en liten springform; en isboks passer sikkert også bra). La stå i kjøleskap et par timer eller mer før servering så den stivner.