Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Adventskalender-nissetog

#1

Sirupsbolla sa for siden:

Den fineste julekalenderen jeg har sett er av et nissetog, og ble solgt av Panduro for flere år siden. Man klipper ut delene og syr/limer de på strie. Noen som vet hvor jeg kan skaffe dette mønsteret? Har brukt utallige timer med å søke etter mønsteret. Ønsker så gjerne å lage kalenderen til min lille datter. Betaler gjerne for et brukt mønster. Har selv et mønster av en fin Disney kalender for broderi av Donald Duck/Pluto/Mikke mfl. som jeg gjerne bytter mot.


#2

IOA sa for siden:

Mamma lagde en sånn julekalender til oss da vi var små. Jeg skal høre med henne om hun har mønsteret enda.


#3

Sirupsbolla sa for siden:

Oj, oj, oj. Nå ble jeg glad. Krysser fingrene og håper hun har mønsteret.


#4

Sirupsbolla sa for siden:

[quote=IOA;619933]Mamma lagde en sånn julekalender til oss da vi var små. Jeg skal høre med henne om hun har mønsteret enda.[/quote

Venter i spenning....:)


#5

IOA sa for siden:

Mamma brukte litt tid på å sjekke det, men hun fant dessverre ikke oppskriften. Beklager.


#6

Sirupsbolla sa for siden:

Tusen takk til både deg som hørte med moren din, og til moren din for at hun brukte tid på å sjekke ut om hun fant mønsteret. Det satte jeg stor pris på. Leit hun ikke fant det da.....


#7

IOA sa for siden:

Ingen årsak. Kanskje ikke så rart at hun ikke fant det, det må være ca 25 år siden den ble laget. Men hun bor samme hus da, og samler på alt...:nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.