Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vaffeloppskrift til mange personer

#1

Kaz sa for siden:

I morgen skal vi feire FN dagen i barnehagen, og alle skal ta med en matrett fra sitt eget land. Jeg er skikkelig oppfinnsom, og skal ha med vaffler. :o

Jeg sitter på jobben, og skal handle inn på veien hjem. Er det noen som har en god oppskrift på vafler? Gjerne med rømme/kefir/fløte. Vanligvis lager jeg bare på slump, men denne gangen vil jeg gjerne bruke en oppskrift. Jeg hadde tenkt å lage masse røre og steke de i barnehagen. Noen gode tips?


#2

cilen sa for siden:

Jeg ville kjørt innom Binders e.l og kjøpt poser med ferdigrøre, og heller tilsatt litt ekstra egg, rømme og kardemomme i den røra. De blir gode de!


#3

Erica sa for siden:

Her er en relativt stor vaffeloppskrift. Blir vel 30 vafler omtrendt. Det er jo bare å gange opp om du syns det er for lite.

700 g hvetemel
350 g sukker
1-2 ss kardemomme
1 ss bakepulver
1 liter kefir/skummet kultur
4 egg
350 g smør
1 dl vann

Bland det tørre med melk + vann. Rør godt. Tilsett smeltet lunkent smør + eggene. Evt. mer vann hvis røra er veldig tykk. Litt tykk skal den være.

Stekes som vanlig, men ikke ha for mye røre i jernet.


#4

Kaz sa for siden:

Takk for tips, da er oppskriften printet ut og satser på at det blir populært. (Hvem er det som IKKE liker vafler, egentlig?)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.