Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klær til julebord

#1

lille my sa for siden:

Jeg kjøpte en fin capribukse som jeg brukte sammen med en topp på julebordet i fjor.
Den er svart men noe sølv på.
Så det jeg lurer på er om jeg kan bruke den i år og , men selvsagt med en annen topp og tilbehør.
Jeg føler vel egentlig ikke at jeg kan det, men så er jeg så glad i den buksen og føler meg vel og pen;) i den.
Noen meninger ,tar i mot med takk:).


#2

DM sa for siden:

Ja, dersom toppen er veldig annerledes, så ser jeg ingen grunn til at det ikke skulle gå. Jeg bruker gjerne samme skjørtet flere ganger med ulike topper og bluser til, så hvorfor ikke en bukse også?


#3

Alfa sa for siden:

Eg er heilt eining med DM. Basisplagg kan endre totalt uttrykk alt etter kva ein kombinerer det med. Og når buksa i tillegg gjer at du føler deg fin og flott så er vel saka klar.


#4

lille my sa for siden:

Men tenker at jeg skal jo på julebord med samme folka som i fjor, og tenker om de vil reagere om jeg kommer i samme buksa som i fjor.
:confused:


#5

Alfa sa for siden:

Eg haddde aldri i verda lagt merke til det. Kanskje dersom nokon hadde brukt ein veldig spesiell kjole to år på rad, men eg tvilar på at eg hadde merka eit kombinasjonsplagg i bruk to år på rad.


#6

DM sa for siden:

Enig.

Men samtidig, så kan jeg jo skjønne det dersom du er den eneste som stiller i capri, og alle andre har lange kjoler. Men gjør det noe hva de tenker da? Det viktigste er jo at du føler deg flott ikke sant? Jeg har stilt i flere bryllup og selskap med samme folkene i samme kjolen fire ganger. Det gikk så fint så. Endret på frisyren da. :riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.