Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Armbåndsur til gutt på snart 6 år?

#1

Guava sa for siden:

.....


#2

Krem sa for siden:

Storesøster fikk en klokke fra Nike til jul i fjor når hun var seks. Den er i et slags gummimateriale, og hun har brukt den hver dag siden. Den er vanntett og tåler det meste, og fåes i forskjellige farger. Jeg så svart, blå, hvit og rosa i hvertfall. Mener den kostet rundt 500,-


#3

Beathe sa for siden:

Poden fikk klokke i bursdagspresang da han ble 6 år. Det er en Club by Inex, som vi kjøpte hos en urmaker i Sandefjord. Blå rem i "jeansstoff", bilde av en keeper i mål på urskiva og sekundviseren er en fotball. Kostet 299,- tror jeg.

Ganske lik denne:


#4

Fluke sa for siden:

T. fikk nettopp en med Mikke Mus på. Der Mikkes armer er visere. Den er stor og lett for liten tass å "lese". Den ble kjøpt i USA, men jeg vil anta du finner den andre plasser også (Disney-butikk).


#5

stilla sa for siden:

Min gutt på 5 har en Flik Flak, og vi er veldig førnøyd med den. Han fikk den i bursdagsgave så jeg vet ikke hvor den er kjøpt eller hvor mye den koster, men her er en nettbutikk som selger den:

www.swatch-shop.co.uk/flikflak.htm


#6

emm sa for siden:

Eldstejanta vår har klokke fra Flik Flak, og den tåler det meste. Kan til og med vaskes i vaskemaskin:) Vi kjøpte den på flyplassen i Spania, men jeg tror de har den hos mange urmakere i Norge også. Prisen ligger vel på en 300 kr? De har veldig mange design å velge mellom.
www.flikflak.com/


#7

emm sa for siden:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.