Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor skal du feire jula, og med hvem?

#1

Mei sa for siden:

Dere er jo helt Fantastiske når det kommer til å lade opp til jul :hyper:. Jeg fortsetter trenden.

Hvor skal du feire jul, og med hvem?

Vi skal feire jula i Tromsø, og julaften skal vi være sammen med min mamma, stefar, tante og onkel. Det er første julen mannen min feirer med min slekt, og vi har lurt dem til å lage julemiddag for første gang. Vi har bare pleid å ha et svært koltbord som lunsj, men etter et par år med egen julefeiring krever også jeg svær middag på julaften :lett å omvende:


#2

Veronal sa for siden:

Første jul i nytt hus + første jul bare oss 3 + en gås. :lykkelig:


#3

Inagh sa for siden:

I år er vi blitt invitert til broren min med samboer. De skulle ha feiret alene denne jula, og det ble visst for kjedelig for dem. Veldig hyggelig for vår del, og koselig for gutta som ellers hadde fått julaften bare med mamma, pappa og morfar. Faren min kommer hjem til brodern også da, så det blir jo reint folksomt. :jupp:

Min kjære har vakt i jula, og må kunne stille på jobb i Oslo på en times varsel. Dette er kjempesynd, for svigers skal feire jul på småbruket på Finnskogen. Det høres bare utrolig koselig ut. Ja ja - det får vi ta neste år, da har ikke gubben vakt.


#4

Miss Norway sa for siden:

Åh - gås på julaften! DET er digg det!


#5

Che sa for siden:

Vi skal også feire vår første jul hjemme. En eller annen gang må vi begynne uansett og i år er tiden inne! - Mamma og kjæresten skal feire sammen med oss. Skal bli fint og litt rart og være så få:)


#6

Mei sa for siden:

Åh det blir sikkert kjempekoselig. Vi har hatt en julaften med bare meg og mannen, og en julaften med bare meg, mannen og ztjerna. Det har vært virkelig fine kvelder. Neste år håper jeg å feire jul med "bare" mannen og to barn :drømmer:


#7

Estrella sa for siden:

Vi skal feire julaften hos svigers og det er alltid koselig. Så det blir oss 3 + svigermor og svigerfar. :)


#8

Miss Norway sa for siden:

Har ikke bestemt oss ennå, det er "min tur" å velge i år. Enten blir det utvidet familiejul med min slekt - i Bergen eller på en eller annen hytte (sjøen: OK, fjellet: NEITAKK), eller hos nestenfamilie i USA.


#9

Mei sa for siden:

Er det ikke på tide å bestille flybilletter nå da? Vi bestilte på sensommeren og fikk dyre billetter - og dårlig utvalg.


#10

Pelen sa for siden:

Det var en god idé! Å få lov å velge annenhvert år!

#11

turi sa for siden:

Er ikke helt sikker enda. Er bedt til foreldrene mine, og har vært der hver jul untatt 1.

Men vi lurer på om vi kanskje skal være hjemme, eldste skal til faren sin, så da blir det vi 3 stk + kanskje en kamerat av mannen. Kameraten er så lei seg for at han skal være alene i jula, så jeg tror ikke vi orker å feire jul og tenke at han skal være alene.

Eventuelt så tar vi han med til foreldrene mine.

Men ribbe og rødkål blir det uansett! o lykke!!


#12

torsk sa for siden:

Svigermor? (Uff, nå har jeg posta nok one-linere for i kveld, tror jeg).


#13

rajraj sa for siden:

Hos svigers for andre gang (for min del). Gleder meg ikke spesielt mye, men det er fordi jeg er sær og ikke liker andres tradisjoner. :nedfor:

Første jul med barn. Det blir stas i det minste.


#14

nolo sa for siden:

Vi skal være her hjemme sammen med mine foreldre. Det har vi vært hvert år siden vi fikk barn. I år skal bonussønnen og den høygravide svigerdatteren min være hos oss også, for de vil være i nærheten av Haukeland og ikke ute i periferien hos hennes foreldre eller hans mor så nærme termin. (Begynnelsen av januar.) Jeg gleder meg.:xmaskiss:


#15

Sitron sa for siden:

Aner ikke. Vet ikke. Avlyser gjerne jula.


#16

Selma sa for siden:

Vi feirer alltid jula hjemme hos oss selv. I år kommer svigerforeldrene samt mannens søster og samboer hit på middag og gaveåpning. De drar hjem utpå kvelden - svigers bor i byen og mannens søster med samboer bor alltid der når de er på besøk. Annet hvert år ferier vi jul med svigerforeldrene mine og annet hvert år med mine foreldre. Mine foreldre bor 40 mil unna oss så de er alltid her noen dager når de kommer på besøk


#17

Fluke sa for siden:

Vi skal til mine foreldre i år. Mormoren min bor i en annen kant av landet og hun kommer for å feire jul hos mine foreldre annenhvert år, så vi har "timet" vår syklus med hennes besøk. :)
Egentlig ønsker vi å feire hjemme bare oss tre, men det blir nok ikke før mormor-rutinen blir brutt, og det ønsker jeg jo ikke at den skal bli.


#18

Miss Norway sa for siden:

Sikkert. Men da må jeg bestemme meg jo. *lat*

Min søster og bror kommer begge hjem fra utlandet med familiene sine og vi ses jo såpass sjelden at jeg kanskje BØR bli hjemme. Men vi savner USA, og ungene har så godt av å få trent på engelsken sin.

Vi er heldigvis ganske flexi akkurat når det gjelder julen, og kan være borte en stund (hvis skolen sier ja da, det er et nytt moment å tenke på gitt!), så da kan vi plukke litt sære reisetider.


#19

torsk sa for siden:

Vi er fortsatt på "feire jul hos foreldrene våre hver vår gang"-kjøret, og i år skal vi til mine. Snart må vi vel nesten begynne å feire jul hos oss selv...


#20

Pepper Lemon sa for siden:

Åh, det er touchy subject. Jeg aner ikke. Vi har tre alternativer, alle i Oslo. Svigermor, svigerfar eller hjemme hos oss selv. Hvis det blir hos oss så blir det kun oss tre. Jeg er bittelitt redd for at det kan ende opp med å bli en kjedelig tv-kveld. Samtidig så er det jo digg å slippe hele julegreia.

Vi har for øvrig også snakket om gås eller and som julemat. Vi har ingen faste tradisjoner på hva vi lager. Kanskje julepizza hadde vært godt? :confused:


#21

Chanett sa for siden:

Sammen med mann, tre barn, mine foreldre, søster og svoger og kanskje ei oldermor. Her hjemme. Ja, og et lam i sine enkelte deler.


#22

rajraj sa for siden:

:nemlig:

Når ble det sånn at man måtte slutte å kose seg glugg i hjel og begynne å ta hensyn til om man fornærma/såra noen? Jula er blitt et slags besøks-maraton for vår del. Mest fordi alle står hardnakket på at de er dårlige familiefolk om de ikke tar i mot besøk minst én gang i løpet av juleuka. Og VIPS, der var vi fullbooka. stress


#23

Mei sa for siden:

Slik får det ikke bli hos oss :trasser:. Jeg tviholder på retten min til å feire jul slik jeg/vi har lyst og slik det er mest praktisk for oss.


#24

rajraj sa for siden:

Tror jammen jeg skal benytte meg av dette nå jeg også, nå som vi ikke lenger er de som lettest kan fly fra hus til hus fordi vi ikke har barn. Men så var det det med de nybakte besteforeldrene, da. De krever besøksrett her eller der... problemfokusert nå


#25

Enhjørning sa for siden:

Hjemme, sammen med svigermor, i år som i fjor og de siste 10 årene.
Siste jula i dette huset - neste år har vi vårt eget! :glis:


#26

Sitron sa for siden:

Her er det tvert imot. Jeg skulle gjerne byttet mot en stor familie og masse julebesøk.


#27

Mei sa for siden:

Da kan de vel komme på besøk? Jeg antar det blir løsningen vår - problemet er bare at det kan bli vanskeligheter med overnattingsplass etterhvert. Da får vi isåfall fikse en seng som ikke er hos oss.


#28

rajraj sa for siden:

Nå føler jeg meg kjip fordi jeg klager. :dulte:
Jeg syns jo det er koselig med familien. Jeg bare savner følelsen av å kunne planlegge og styre selv, uten å risikere at noen blir såre.


#29

Maz sa for siden:

Hjemme selvfølgelig.

Med hvem vet jeg ikke enda. Vi skal til svigermor 1. juledag. Mulig mor blir med oss dit. Hvem som kommer julaften vet jeg ikke. Det meste blir likt uansett om vi er bare oss tre eller flere.

Mere enn 8-10 stykker må jeg snu litt på bordet for, men det går bra det også.


#30

Mandarin sa for siden:

Aner ikke. Forhåpentligvis ikke på fødestua.. :skremt:
Vi h ar booket oss inn hos min far om alt er fint.


#31

cora sa for siden:

Hjemme hos oss! Svigersene kommer, samt svoger og svigerinne med barn. Vi blir ti stykker.


#32

Blå sa for siden:

Hjemme hos oss selv, for første gang. :D

Med mor og litt utvidet familie. Vi blir 9 til bords.


#33

Zip sa for siden:

Heime for første gong :D
Muleg svigers kjem.


#34

gethosmurfen sa for siden:

Hjemme hos foreldrene mine, og for første gang på leeenge skal alle søskenene mine være der også, med partner og barn. Mormor er også en selvskreven gjest, så vi blir 16 stk i år:jippi:


#35

Pamina sa for siden:

Vi feirer med mine foreldre, mannens er i Surnadal og har to barn, svigerbarn og barnebarn sammen med seg på julaften, og mine foreldre har bare meg, og mannen stortrives sammen med dem og vil gjerne være her.

Så tar vi svigerfamilien uti romjula og nyttåarshelgen.


#36

amo sa for siden:

I år reiser vi hjem til mamma og pappa. Vi er annet hvert år hjemme alene hos oss selv, og annet hvert år hos mamma og pappa. Begge deler er like koslig.


#37

Senna sa for siden:

Vi skal feire julen hjemme hos oss sammen med mine foreldre, mine 2 brødre, min svigerinne og niese og nevø.


#38

polarjenta sa for siden:

Hjemme her i Tromsø. Foreldrene mine kommer og blir til 3. juledag. Jeg er litt usikker på om jeg skal ta lille med meg og bli med dem hjem da, eller bare bli her i byen hele jula. Jeg skal uansett ha laaaaang juleferie i år og gleder meg til det.


#39

Java sa for siden:

Hjemme, med mann og 3 barn og mine foreldre.


#40

007 sa for siden:

Hjemme sammen med barna, kattene og hunden. Er jeg heldig kan det hende mannen er hjemme, men jeg tviler (han har vakt på jobben).
Min familie er i Spania og Danmark i år, men vi pleier ikke feire sammen med dem. Mannen sin familie pleier verken å komme her eller å invitere oss. (Jeg hadde forøvrig heller aldri reist til dem uten mannen.)


#41

gullet sa for siden:

Tja, vi vet jammen ikke helt.
Vi blir vel her hjemme og jeg vet ikke hvem som kommer.
Foreldrene mine skal vel kanskje til min lillebror og familien.
Eldstesønnen var her i fjor med kjæresten, de skal vel kanskje til hennes familie i år.
Da blir det oss fire og min ex og hans mor dersom hun er i form til det.

Eller kanskje alle skal til oss?
Da blir vi 13.

Kunne godt tenkt meg en rolig julefeiring med bare oss.


#42

Carrera sa for siden:

Jula skal feires her, sammen med svigers, ungenes oldeforeldre, og sambos bror med familie.


#43

tutta sa for siden:

Skal feire julen og julaften med sambo og sønn i Orlando,Florida! :jippi:
Reiser 12 desember og lander 29desember og slipper unna hele julemase,noe jeg synes er helt fantastisk!

Gleder meg som et lite barn til Disney world og ikke minst juleparaden!!

:lykkelig:


#44

Tangina sa for siden:

Jeg er vant til stor familiejul på min mors side - det meste vi har vært er 33 på julaften. Har feiret en jul med svigers, og det var for så vidt greit (selv om det ikke føltes som jul :knegg:), men det er uaktuelt i år fordi da måtte vi ha bodd på hotell, og der går grensen for meg. Egentlig ønsket vi å ha både svigermor og min famile hjemme hos oss, men ingen av den eldre garde er interessert. Så da blir det nok til at vi henger oss på mine foreldre og drar på landet og har den gamle tradde julefeiringa som jeg er så glad i. Svigermor blir hjemme.


#45

AprilRyan sa for siden:

I år skal vi feire hos svigers.


#46

lijander sa for siden:

Her ser det ut som om det blir hos svigers på kvelden.
Der er bestemor, mamma, pappa, bror, søster og bror med dame og barn.
Så vi blir jo noen vi da.

På dagen skal vi opp til mine foreldre.
Der er bestemor & bestefar, onkel, mamma & pappa + 4 brødre.

Vi har ribbe på julaften hos mamma, men aner ikke hva svigers serverer.


#47

Obelix sa for siden:

Vi feirer hjemme hos oss, med mine foreldre og bror.
Som vi har gjort de siste årene. Mine foreldre vil gjerne at vi skal til de iår, men der tror jeg ikke de får vilja si. Ikke ti ville hester kan få meg ut med ørten pakker, trøtte og gira unger.


#48

Trolljenta25 sa for siden:

Vi har jo etterhvert blitt en stor familie, med mine foreldre, mine brødre og meg og mine = 9 stk. Pluss besteforeldre, tante og onkel med deres tre barn og min svigerfar fra Usa = 17 stk. Da er det ikke plass til oss alle annet enn på hytta, så dit skal vi i julen. Det blir feiring i 3 dager, med julefrokost 1. juledag og flere venner av mine foreldre 2. juledag. Alltid like hyggelig!!! Jeg gleder meg masse til jul!


#49

jolie sa for siden:

hos svigers i år. vet ikke om mannens søsken også kommer.


#50

Misteri sa for siden:

Vi har laget en klar regel, all jul framover blir feiret hjemme. De som ønsker å komme av famile får komme, men vi orker ikke farting med tre barn og derav julegaver. I år blir det oss fem. :)


#51

emm sa for siden:

Sted er noe usikkert, men svigermor er hvertfall med i år:) Vi bytter på annenhvert år med besteforeldrene til barna.


#52

IOA sa for siden:

Vi skal feire hos mine foreldre, sammen med mine 3 single og barnløse (og unge, forsåvidt) søsken. Besteforeldrene mine pleier å sirkulere, så jeg vet ikke hvor de skal være. Vi blir 8-12 på julaften, avhengig av hvor de havner.

For meg er det: dess flere dess bedre. Mormor har bursdag på lillejulaften, og da hun ble 70 feiret hele slekta hjemme hos oss. Vi var vel ca 25 stykker, og brukte evigheter på pakkeåpningen. Men det var så gøy! Jeg håper at en av mine søsken tar over gården når den tiden kommer, så vi kan fortsette å feire jul der. Det er nesten så jeg vurderer å bruke odelen bare pga det. :nemlig:


#53

Shamu sa for siden:

Vi er sånn i tvil i år... har mest lyst til å feire hjemme bare oss.. men ser ut til at vi skal til pappa og kona med familie...


#54

~TM~ sa for siden:

Det er ikke helt bestemt.

Vi skal egentlig være hos mine foreldre, men siden svigerfar har kreft (og er noe dårligere igjen) er det mulig vi drar dit i stedet.


#55

Michayla sa for siden:

Å skulle ønske jeg kunne sagt det samme.
Men da hadde ikke gubben blitt blid...

Her går det på rundgang hos sviger, min far og så min mor.
Svigers bor på vestlandet 8 timers kjøring.

Sist det var svigers sin tur, så var de snille å komme hit.
Nå begynner søskenen til gubben å mase om å feire jul hele gjengen...
Isj.....hater lang reise med 3 barn og bikkje.

Men i år blir det feiring her hjemme hos oss med min mor og hennes samboer og ungene hans.
Mulig mamma kommer alene, men det vet vi ikke før dager før jul. (han har en dårlig rygg som tåler lite kjøring og en umulig "voksen" datter)

Mim mormor er det og mulig vi er heldig å få låne denne jula.
Har på følelsen at det blir vår siste jul med henne.:(

Jo, søsteren min kommer.

Blir koselig.


#56

jane sa for siden:

Vi har ikke begynt å tenke på jula enda, men jeg regner med at vi skal være hjemme. Og jeg regner med at mora mi og hennes samboer også kommer til å være her sammen med oss.


#57

Gaia sa for siden:

I år feirer vi hjemme sammen med mine foreldre og min bror. I fjor var det vår tur til å ha svigermor på besøk. Jeg syns det er stas å feire jul sammen med mange mennesker, men vil gjerne være hjemme på julaften nå som vi har barn. Mannen har ymtet frempå at han nok kunne tenke seg å feire med sine søsken innimellom og jeg er ikke helt fremmed for tanken. Men jeg blir litt svett av å tenke på gaveberget vi da må drasse med oss.


#58

Guava sa for siden:

Vi skal feire julaften hjemme, bare oss fire.
På en av juledagene kommer svigers.


#59

Blåbær sa for siden:

I år skal vi feire hos min familie utenfor Bergen.

Må si at jeg heller skulle ønsket jeg kunne være hjemme denne julen siden jeg begynner å blir litt høygravid rundt de tider. På den andre siden er det siste sjanse til å tilbringe litt tid sammen med min familie på en stund (ser ikke for meg at jeg kommer til å reise like ofte over med to barn å drasse på).


#60

Ibidelma sa for siden:

det er første gang mannen min også feirer jul med min familie. Vi skal til Stavanger. Håper det blir koselig, har en mamma som ELSKER å ha MEST mulig folk i hus rundt juletider, mens mannen min liker å være med kjernefamilien :)


#61

Røverdatter sa for siden:

Vi skal til mannens søster og svoger. De har to store barn, i tillegg kommer svigers og mannes mormor. Da blir vi ti stykker. Det blir sikkert veldig hyggelig. Vi har en sånn annenhvert-år-greie gående.


#62

bina sa for siden:

Vi feirer hjemme hos oss selv. Det har vi gjort i en god del år allerede. Har ikke vært borte på julaften siden før vi fikk barn. Om vi får besøk eller ikke vet vi ikke helt ennå, men jeg tviler. Vi pleier å invitere svigers, men de pleier å dra til datteren sin i stedet. Og det er i grunnen helt greit. Jeg elsker å være hjemme på julaften. Bare oss fire. Masse god mat, rolig og fredelig - og vi gjør ting på vår måte og sånn som det passer oss. Gaveutdeling med ro og fred til å se på tingene man får, småspise litt godis mens man driver på. Uff, nå begynte jeg plutselig å glede meg til jul - og det er TO MÅNEDER igjen!


#63

Macky sa for siden:

De siste to årene har vi hatt det hjemme hos oss, men iår skal mine foreldre ha hele julen (de flytter inn i nytt hus, samt vi har en forholdsvis ny baby), min mor ville visst det :) Greit for meg, selv om jeg synes det er kjempekoselig å ha julaften selv også, men det får vi ta neste år, når vi har kommet oss i orden i det huset vi skal kjøpe.

Ellers så blir det oss 4, min foreldre, min bror, min mormor og min farmor, så tilsammen er vi 9 stk.


#64

cilen sa for siden:

I år skal vi feire jul hjemme hos mamma alle sammen. Vi blir ihvertfall 17 stykker.. Håper Bestemamma kommer, hun begynner å bli litt gammel men hadde veldig lyst. (blir litt sliten og stressa med så mange..) Vi har bare minsten på julaften, men tenkte å lage istand en "mini-julaften" med alle de andre ungene også. Gutten min skal feire jul med pappa'n sin som kommer hjem fra USA. De skal være hos bestemor som bor i samme by som min mamma, så jeg år ha han hele formiddagen. Da kan han kose seg med alle søskenbarna. Vet ikke hva vi får å spise, men regner med at jeg får torsk siden jeg ikke spiser kjøtt. Hvis ikke er det ofte tilbehøret som er det beste uansett.


#65

Hippie sa for siden:

Vi skal feire i huset vårt, det blir meg, min sønn, pappa+kone, mamma+samboer, begge mine lillesøstre og kanskje søskenbarnet til den ene søstra mi. Så vi blir en nymoderne storfamilie som feirer jul sammen.


#66

amylin sa for siden:

Vi skal feire jul hjemme hos oss sammen med svigerinna mi og svigers. Det blir kjempekoselig! I fjor feiret vi i Frankrike og det var ikke det samme, og neste år skal vi høyst sannsynlig feire i Sør-Afrika. Bortsett fra det kommer vi nok til å feire jul hjemme hos oss og be alle som vil til oss.


#67

Sue sa for siden:

Sør-Afrika? Hva skal dere der? :confused:


#68

Blondie sa for siden:

Vi skal feire hjemme hos oss sammen med svigers, svoger og muligens også mamma. (hun må vi ta på sparket siden hun sliter med alkoholen)
Det kan jo bli interessant, jeg har fire uker igjen til termin på julaften. :o


#69

syllan sa for siden:

Enten så feirer vi jul hos mamma å pappa eller så feirer vi det hos søstera mi:) aner ikke:)
Jeg har jobbejul jeg.. men har ikke mottatt noen jule turnus enda... så vi får se om jeg må gå dag eller kveld..:nemlig:


#70

Filifjonka sa for siden:

Hjemme med mann og sønner og muligens faren min.


#71

Angelique sa for siden:

Vi skal feire julen hjemme hos oss selv
Her er det fire barn, to voksne,hund og katt , så vi foretrekker å være hjemme
Min mor kommer til oss i år

Blir veldig koselig


#72

Vimsen sa for siden:

Vi skal være alene! :hyper: HER! :hyper: :hyper:


#73

Lykken sa for siden:

Vi skal feire hjemme hos oss og i år kommer mamma, pappa, søster med mann og ett barn. Så vi blir 6 voksne og 3 barn.
Vi prøver annethvert år med mine foreldre og svigers, pluss variere med våre søsken også, men det har egentlig blitt bare rot selv om alt har vært rettferdig. Broren til mannen og samboer byttet et år og da ble det surr i annethvert år, i tillegg har vi funnet ut at vi foretrekker å ha julaften hjemme med familie, så nå tar vi det år for år, hvem som skal til hvem.

Hvis man har problemer med fordeling og hvor man skal være, synes jeg den letteste og mest rettferdige fordelingen er å ta hvert sitt år, enten om det blir borte eller om man inviterer hjem.


#74

Tusta sa for siden:

Vi skal være hjemme hos foreldrene mine sammen med resten av familien.
Pga ting som hendte i barndommen så liker jeg ikke julen, men av hensyn til datteren min så feirer vi likevel.


#75

lille my sa for siden:

Vet ikke enda, men har et ønske om å være hjemme. Liker best å være hjemme jeg julaften,stille og rolig og kose oss.:).

Mulig mine foreldre eller svigers kommer , vet ikke enda.


#76

Go\jenta sa for siden:

Vi skal feire jul hos min bror og svigerinne på sørlandet, sammen med min mor, søster og hennes familie.


#77

gullet sa for siden:

Litt avklaring i dag.
Foreldrene mine ska til min bror, og da blir vi ikke mer enn maks fem voksne og to barn.


#78

Sue sa for siden:

Vi skal feire julaften hos oss sammen med mamma og pappa, svigermor, min manns bror og hans samboer. Vi blir totalt 9 stk - akkurat passe, det. :)


#79

Skilpadda sa for siden:

Vi skal til mine foreldre i Tromsø i julen, og det regner jeg med at farmoren min også skal. Broren min med kone og datter kommer oppover i løpet av romjulen, så vi får en dag eller to med dem også.


#80

Libra sa for siden:

Jeg skal tradisjonen tro feire her hjemme i stua mi sammen med poden og gubben.


#81

Toffskij sa for siden:

Vi pleier vanligvis å feire hjemme hos oss selv, men i år skal vi til svigermor med mann i Bergen.


#82

Lenam sa for siden:

Julaften i Shanghai, nyttårsaften i Phuket. :lykkelig:

Norsk/Svensk julaften med utsikt over Shanghai by. :glis:
Vi blir en drøss med folk.
Mamma, Stefar,Lillebror 1 med samboer, Lillebror 2, stebror med samboer, stesøster 1, stesøster 2 med samboer, meg, sambo, Barn 1, Barn 2. :svett:


#83

amylin sa for siden:

Feire jul i varmen. :mumle:


#84

Kneazle sa for siden:

I år skal vi feire hjemme hos oss, for nå har vi endelig stort nok hus! :lykkelig:
Hvis alle kommer, blir vi 16 til bords. Både min og mannen familie er invitert.


#85

Chablis sa for siden:

Vi skal for første gang fiere hjemme hos oss selv. Vet ikke hvems om kommer ennå, svigerfar er vel den eneste som er sikker.


#86

Martis sa for siden:

I år er det Island jul :lykkelig:

Vi drar noen dager før jul og får med oss førjulshelgen på Island, det er flott, konserter og mye liv i gatene. Juleaften er vi hos mamma og broren min kommer fra Sverige og søsteren er der med sønnen sin. Jeg gleder meg!


#87

Jinx sa for siden:

Skal feire min første jul uten mine foreldre:( Skal feire for første gang med svigers:rolleyes:


#88

Dronningen sa for siden:

Vi feirer hjemme hos oss selv. Vanligvis uten noen andre enn oss selv. Startet med det i 2000, men har hatt 2 unntak på veien. I fjor var det grunnet oppussing. Men i år er det oss selv igjen. Liker det veldig godt. Mulig svigermor kommer reisende, men det er ikke avklart. Hun bor så langt unna. Det er heller ikke noe prekert savn. Hadde nok vært annerledes om man bodde i samme by, og julefeiring sammen ikke innebar så lang reising og å måtte bo oppå hverandre. At man dro på julebesøk noen timer og så hjem til seg selv igjen.

Jeg er forøvrig vant med det hjemmefra at vi var hjemme hos oss selv, med eller uten mormor eller farfar på besøk, så det er ikke noe savn sånn sett å feire hjemme hos meg selv uten mange på besøk. Storesøster vet allerede hvordan alt skal være, og det er deilig å skulle ordne i stand og møte alle forventningene. I romjula har vi noen vennepar vi besøker, og vi får besøk hos oss. Ellers slapper vi av.


#89

Mikkeline sa for siden:

Vi skal hjem til foreldrene mine. Søsteren min og hennes familie kommer også.

Vi feirer annethvert år hos svigers og mine foreldre. Synes fremdeles det er deilig å komme til duk og dekket bord på julaften, så foreløpig har vi ikke planlagt noen hjemmejul.


#90

Anuk sa for siden:

Hjemme :jippi: Sannsynligvis med svoger og hans datter.

Etter et par år hos mine foreldre - der både vi og min søster med familie har bodd i flere dager og min mor er egentlig ikke sprek nok til å styre og ordne med mat og greier til å mange - så er det deilig å skulle tilbringe en fredelig jul hjemme!


#91

Mandino sa for siden:

I år blir det nordnorsk jul hos mine foreldre. Gleder meg til snø og kulde (for det håper jeg inderlig, har aldri opplevd snøfri jul i nord). På kvelden kommer min farmor og farfar og feirer med oss. Tror barrna kommer til å storkose seg med beste- og oldeforeldre.


#92

Fadese sa for siden:

Vi skal feire jula hjemme hos oss sjøl, men vi vet ikke sikkert hvem som kommer ennå.
Trolig kommer mamma, svigermor og svigerfar, samt svoger på besøk.


#93

Señora sa for siden:

Vi skal feire hjemme, og heldigvis er mannen min hjemme i år :hyper:.
Mine foreldre, samt min søster, hennes mann og to barn som nesten er jevngamle med mine kommer også. Vi har ikke feiret jul sammen på 5-6 år siden de har bodd halve verden vekke de siste årene.

Jeg gleder meg som et lite barn. Endelig skal søskenbarna få feire jul sammen. Vi har ikke barn enda i svigerfamilien min.

Meny: Røkt pinnekjøtt, poteter, kålrotstappe og sossisser. Riskrem til dessert.


#94

Mandarin sa for siden:

Sossiser - selvsagt! Godt å høre andre som har dette til.
Julemiddagen høres presis ut som vår.

:vilha:


#95

Palmen sa for siden:

Vi skal feire annerledes jul i år.

En egyptisk venninne skal gifte seg på julaften i Kairo. Dermed blir det bryllupsfest i jula i år!


#96

Blånn sa for siden:

Vi skal feire hjemme. Om svigers kommer vet jeg ikke enda. De er velkomne om de har lyst. Hvis ikke blir det bare oss 5. Foreldrene mine kommer ikke hjem til Norge i jula i år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.