Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor får jeg kjøpt sånne ketolyse-strimler?

#1

Left sa for siden:

Noen som har ei nettside de kan anbefale på ting og tang som kan være nyttig når man er lavkarbo-newbie?



#3

MorStine sa for siden:

lakarbo.no har du fått anbefalt, og det stiller jeg meg bak ja:) Og www.ketolyse.no, der får du kjøpt stixene også...

Jeg kan med stolthet meddele at jeg har tatt av 24 kg siden jeg startet på ketolyse i slutten av mai. Målet er altså nåddpå 5 mnd...:riktig:


#4

Dixie Diner sa for siden:

De selger stripsene på alle apotek. Og lavkarbo er Norges beste og største lavkarboforum.


#5

MorStine sa for siden:

:nikker::highfive:


#6

Anne C sa for siden:

Du er så heldig!!!! Jeg veier litt mer enn den startvekta du hadde, og jeg drømmer om å gå ned minst like mye som deg. Startet på ketolysen på søndag og har gått ned 2 kilo allerede, men det er selvfølgelig bare vann foreløpig.

Tenk om jeg hadde klart å veie 25 kilo mindre til påske..... Det hadde vært digg. Jeg er sikker på at det skal gå!!


#7

MorStine sa for siden:

Tuuuusen takk:):o
Er man flink, streng mot seg selv på en riktig måte og unngår å skeie ut, tror jeg det går rett vei med mange. Og akseptere at man ikke er lik noen annen, noen går ned fort i starten, noen bruker lenger tid, men går javnt ned... Man må gi kroppen tid til å venne seg til den nye "stilen":)

Lykke, lykke til, en super kur og en flott livstil, spise masse god mat og ikke være sulten:)



#9

MorStine sa for siden:

Ja, det fikk jeg, til min store glede, med meg... Da kan jeg peke nese til alle bedrevitere og synsere som er sikre på at blodårene mine er belagt med meierismør nå...:rolleyes:


#10

Inagh sa for siden:

Dette er ikke for å disse, altså...

Jeg er dypt og ærlig fasinert av at en diett, som min Lillemann skal begynne på i håp om å bedre sin epilepsi - også er en slankekur!

Jeg mener - når det er en anerkjent medisinsk metode som kan ha virkning mot epilepsi, så må det jo bare bety at det har noe for seg, at kroppen faktisk har godt av det. :nemlig:

(Og ja - jeg vurdrerer å forsøke selv... :sparke: )


#11

MorStine sa for siden:

Ja, det har mange, mange helsegevinster dette her. Det virker også veldig godt på nedstemthet. Jeg har i perioder vært plaget med "svarte tanker" og nedstemthet, men etter jeg begynte med ketolyse har det så godt som være helt motsatt... I tillegg har det mange andre fordeler.

Håper ernæringsfysiologer snart ser dette, de også... Var på fest med ei som jobber som nettopp det, og jeg følte meg rett og slett mobbet av vedkommede fordi jeg levde slik...

Håper og tror minstemannen din skal ha god effekt av det, lest om mange med epilepsi som har blitt mye bedre med det...


#12

Pastill sa for siden:

Hvor mye koster stixene på apotek?


#13

Dixie Diner sa for siden:

Husker ikke, men de var ikke så dyre iallfall. Under hundrelappen, kanskje 60,- kr? Det er ganske mange stix i boksen. Det finnes to forskjellige typer, den ene måler også andre ting (i forbindelse med feks. diabetes), og er litt dyrere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.