Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dere som liker grøssere

#1

Dixie Diner sa for siden:

Liker dere grøsserspill også? Altså dataspill? Høres kanskje nerdete ut, men jeg synes mange grøsserspill er mye mer creepy enn filmer i samme sjanger. Mine favoritter er hele Silent Hill-serien, de er fantastiske! Fatal Frame er kanskje enda skumlere men ikke så gjennomførte synes jeg. Nå er jo spillene så bra at de omtrent ER som filmer, og siden man styrer personen(e) selv kan man liksom ikke bare gjemme seg bak ei pute heller. Jeg og ei venninne pleier å spille sammen av og til, da slukker vi ALT lyset, har lyden på fullt og skremmer vettet av oss selv. :rørt:

Fant trailer på Fatal Frame 3, det er det nyeste i den serien, men det har vært ute en god stund altså. Jeg har det, men har ikke spilt gjennom det, kun de to første.

Fatal Frame 3

Og her er traileren til det nyeste Silent Hill-spillet, det kommer ikke før til våren neste år, og jeg har gledet meg i evigheter til dette. Grafikken er UTROLIG mye bedre, som en film, og effektene skal visstnok slå alle rekorder omtrent. Grøss og gru, jeg gleder meg ihjel!

Silent Hill 5

Har dere noen favoritter?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.