Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Perfekte gaver til barn 3-4 år

#1

Hyacinth sa for siden:

:fnis:

Jeg får starte en slik, jeg også.


#2

Fluke sa for siden:

Perfekter? :fnis: Ble du litt overivrig her?


#3

DM sa for siden:

Jenter:
Polly Pocket
Barbie (for dem som liker det)
Click-it

Gutter:
Biler
Fly/helikopter

Begge:
Modelerkitt
Tegnesaker/malesaker


#4

Maverick sa for siden:

Tre, fire år gamle gutter blir nok veldig glade for dukker de også. Ikke minst synes mange jenter det er stas å leke med biler.

pk og original(?)


#5

Søster sa for siden:

Kusine fikk parkeringshus med biler da hun var tre-fire. Det var veldig poppis. Husker ikke merket, men det er sånn solid og fint i tre, og med små trebiler i klare farger.

Sikkert litt dyr julegave til andres barn, men jeg ville så gjerne være med på PK-kjøret til aC


#6

Fluke sa for siden:

Togbane. Thomastoget og vennene hans. :)


#7

Fadese sa for siden:

Lillemor på 4,5 år elsker å leike med figurer. Blant annet har BR-leker to sett til kr 119,- (prins, prinsesse, konge, dronning / feer, heks). Slikt er særs populært for tida, og hun rolleleker mye med dem.


#8

Skilpadda sa for siden:

Skal vi se - hva har Poden satt mest pris på de siste årene? Først og fremst lego, lego og lego. :D Og Playmobilfigurer, og Play-Do og lignende med figurformer, og smått kjøkkenutstyr (kakeformer og koppestell og slikt), og Briotog og biler som går av seg selv. Og bøker og tegnesaker, og instrumenter, og lommelykt, og matchende koffert og toalettveske. Og et ordentlig verktøyskrin med ordentlig verktøy (en liten hammer, et lite skrujern, tømmermannsblyant og tommestokk) sammen med litt spiker, noen skruer og et par planker. (Dette siste var treårsdagsgaven fra Teofelia - den var veldig populær!)


#9

Ophelia sa for siden:

Den lille doktorvesken fra Unicefs nettbutikk ser utrolig søt ut, da. Den skal lillesøster få til jul i år. Se bare her: shop.unicef.no/.


#10

Hyacinth sa for siden:

Det hørtes kjempekjekt ut, men jeg er rimelig sikker på at min treåring hadde gått rundt og spikret i hele huset om vi ikke hadde gjemt den.


#11

Skilpadda sa for siden:

Det har gått aldeles strålende hos oss (og, tror jeg, hos Teofelia). :) Han fikk med en ganske stor treplate også (det var en tung pakke!) og meget streng beskjed om at den platen alltid skulle være under når han snekret, og selvsagt at det bare var lov til å snekre med plankebitene. Tror det at det er ordentlig, "voksent" verktøy gjør det lettere å godta at det er "voksne" regler for hvordan det skal behandles. (Men det er klart det er forskjell på treåringer, jeg tror ganske sikkert ikke den formaningen ville virke på alle.)


#12

Hyacinth sa for siden:

Takk for idéen, forresten. Nå vet jeg hva minsten skal få til jul.


#13

Hyacinth sa for siden:

Helt klart. Vi har en seksåring vi aldri har hatt problemer med. Sjokket var derfor stort da minstemann viste seg å være typen som ofte regelrett driter i hva vi sier.


#14

Teofelia sa for siden:

:nikker: Vi har en gammel, stor brødfjel som alltid skal ligge under når Frøkna snekrer, og vi opplever at både hun og vennene respekterer dette til fulle. Jeg tror også, som Skilpadda sier, at de skjønner forskjell på leker og "voksenting".

Alt verktøyet er for øvrig kjøpt på OBS Bygg og er "voksenverktøy" i lite format. Jeg har erfart at det er både billigere og MYE bedre enn dem man får i lekebutikken. Metallhammeren jeg kjøpte først fra Riktige leker var ubrukelig. Ikke en gang jeg klarer å slå i en spiker med den, langt mindre ungene, for den har ikke moment for fem øre, men en minihammer fra et av billigmerkene på Obs er like stor, koster mindre og virker! Obs selger også ordentlige verktøyskrin i ministørrelse. Anbefales! :)


#15

Hyacinth sa for siden:

Jeg skal gi guttungen en sjanse. Han skal få verktøy til jul. Obs bygg, sa dere? Hvordan ser det ut?


#16

Hyacinth sa for siden:

Ja, altså verktøyet, ikke Obs bygg.

Og beklager at denne tråden sporer fullstendig av.


#17

safran sa for siden:

Er disse trygge? Toern fortalte meg igår at hun egentlig ønsket seg det, og lurte på om hun fikk lov siden det var noen som hadde dødd av det fordi de sugde på det?
Jeg regner med at de farlige produktene er tatt ut av hyllene?


#18

Teofelia sa for siden:

Det ser ut som verktøy. ;)

Jeg har ikke kjøpt noe eget sett. Jeg bare plukker smått verktøy fra de vanlige hyllene. Verktøykassene jeg har kjøpt har vært av denne typen, bare mye mindre. (Ikke samme utseende, men samme prinsipp).

De finnes i ulike størrelser, og de minste var akkurat passe stor til en 3-4-åring.


#19

Teofelia sa for siden:

Du får tilsvarende på Clas Ohlson også. Den minste på bildet ligner veldig på de jeg kjøpte, og den får du til 39 kroner. :)


#20

Hyacinth sa for siden:

Å, så det var ikke et eget mini-sett altså. :må-tydeligvis-ha-det-inn-med-skjeer: Man plukker verktøy og kjøper planker og kasse!:blånn:


#21

Chablis sa for siden:

Babyborn dukke
Mikrofon
My little pony
Puslespill


#22

Teofelia sa for siden:

Ja, med unntak av at man finner planker i kjelleren i mitt tilfelle. :)

Både Obs og Clae Ohlson har verktøy i flere priskategorier, og det billige verktøyet er veldig billig. Mye verktøy finnes i miniatyrstørrelser, fordi man av og til har bruk for smått verktøy til jobber der det ikke er mye plass, og dette verktøyet er godt egnet til små barn. Også er det i vesentlig bedre kvalitet enn det man får i lekebutikkene.

Jeg har for eksempel plukket tommestokk, liten hammer, liten skrutrekker, liten skiftnøkkel, tømmermannsblyant og en eske spiker og skruer til de verktøykassene jeg har gitt bort. Og baufil eller minisag, samt avbiter til de litt større barna.


#23

amylin sa for siden:

Barbiedukker, Lynet McQueen-effekter, puslespill, tegnesaker, filmer, perler, brettspill av typen Memory og Ludo, bøker, Brio-tog, Thomas tog, vesker, hobbysett, dukkeklær.


#24

Mams sa for siden:

Man får også kjøpt vanlig verktøy til barn i lekebutikker.
Fikk det før i allefall, for mine har fått barneverktøy i treeske.

Her ble det bleslaglagt en stund når en av ungene slo den andre i hodet med hammeren.
For en kul det ble.


#25

astrid_d sa for siden:

Bøker er den perfekte gaven her i hjemmet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.