Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kaffestuggu presenterer: The Gold case - 8

#1

Kaffestuggu sa for siden:

"Ta veien gjennom morket og do vil se lyset." Hva i all verden skulle det bety? Og hvem var Mr. Gold? Og hvorfor var Trygve i trøbbel? Arnfinn var full av ubesvarte spørsmål der han sto utenfor spåkvinnens telt.

Ta veien gjennom mørket …

Rett foran ham lå inngangen til spøkelsestoget, og Arnfinn fulgte et øyeblikks innskytelse.

Det lille toget gled sakte inn i mørket. Imponerende at de hadde klart å gjøre det både kaldt og rått her inne når det var så godt og varmt ute, tenke Arnfinn og gledet seg allerede til å komme ut i solen igjen.

Turen vekslet mellom stummende mørke og plutselig opplyste tablåer eller vesener som skjøt forbi dem i stor fart og med hermetiske lydeffekter. Sikkert spennende for de små, men han begynte å lure på om han hadde tolket spåkvinnen feil.

Et kort øyeblikk stirret han inn i en dyster celle hvor en kappekledd fremtoning med dødbringende redskap lente seg over en skikkelse som var lenket til veggen. De andre i vognen hvinte henrykt over effekten, men Arnfinn ble blek. Den lenkede skikkelsen var Trygve!

[CENTER][/CENTER]


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.