Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kaffestuggu presenterer: The Gold case - 11

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Da mørket senket seg over den lille byen, kunne en observant forbipasserende ha sett to svartkledde personer stige ut av en bil parkert i en stille bakgate. Men ingen passerte forbi.

Arnfinn og Morten kom seg usett til tivoliinngangen, og takket være Mortens eminente dataarbeid kom de seg også inn i spøkelseshuset. Nå var det ingen som voktet bakdøren.

Men skuffelsen var stor da de kom til det Arnfinn mente måtte være den riktige cellen, noe mannen med ljåen (som selvsagt var en dukke) som sto der fortsatt burde bevise. Lenkene hang tomme ved veggen. Ingen Trygve!

Arnfinn var i villrede. Kunne han ha tatt så feil? De tumlet ut i natten, og det var Morten som først la merke til sporene utenfor. Det så ut som noe var blitt slept bortover grusen og inn i buskaset lenger bort.

De fant ingenting i buskene, men ved benken på den andre siden var det tydelige hjulspor i den bløte jorden. Morten tok bilde med datamaskinen og analyserte seg fram til at mønsteret var spesielt mye brukt på dekk til ambulanser. Sykehuset neste?

[CENTER][/CENTER]


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.