Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gran Canaria i mars

#1

Mor til 4 sa for siden:

Har i kveld bestilt biletter til oss til Gran Canaria uka før påske, til Apollo Club Parque Cristobal på Palya del Ingles. Noen som har vært der før ? som kan si litt om hvordan det er der. Hvordan er det værmessig på Gran Canaria i mars ?
Skulle helst ha reist dit i påsken, og hadde jeg bestilt for 2 dager siden så hadde de hatt ledige plasser der, men da jeg satte meg ned for å bestille i dag så var det ikke ledig lenger.
Marius, min datters kjæreste fra Tromsø skal også dit, han reiser samme dag som oss, og han reiser også fra Gradermoen, men han skal være der i 2 uker og vi bare 1 uke.


#2

Lykken sa for siden:

Vet ingenting om hotellet, men for å være ærlig hadde jeg valgt et annet sted enn Play del Ingles på Gran Canaria. Jeg synes stedet preges veldig av å være et "gammelt" chartersted, mye slitt og lugubert rundt om. Men det er ca 5 år siden jeg var der, så mulig det er pusset opp mye rundt der.
Vi har vært i Maspalomas, der var det fresht og nytt, men ikke noe særlig liv eller noe å finne på kveldstid, utenom et lite "sentrum" da. Ellers vet jeg at øya har flere andre småsteder som er mer sjarmerende. Men dere har kanskje med ungdom som vil feste litt...?


#3

Anne C sa for siden:

Jeg har ikke akkurat vært der før, men ut fra kartet ser det ut som et helt ok sted. Det ligger ikke i selve Playa del Ingels, men mer mot Maspalomas.

Værmessig tror jeg at du med ganske så stor sikkerhet kan forvente knallvær.


#4

Mor til 4 sa for siden:

Marius, hans søster og besteforeldre hadde bestilt tur til det stedet. (han bor hos sine besteforeldre) og siden min datter skulle besøke dem i dag og være der i helgen så ringte jeg for å snakke litt med bestemoren, og da spurte hun om ikke vi også skulle reise dit da de var der. så derfor ble det akkurat det stedet. min datter hadde fortalt at vi også hadde tenkt oss til syden ved vinter eller påskeferie.

Min datter er ikke mye interesert i festing enda, hun har bare vært på en offentlig fest og det var i sommer, og dit reiste hun bare på grunn av gruppa som spilte,

Har vært på Gran Canaria en gang før og da var vi på Bahia Feliz, og der likte jeg meg godt.


#5

Zip sa for siden:

Me skal til Tenerife to veker i mars, påskeveka og veka etter.
Har vore på Gran Canaria i mars og det var heilt supert :)
Varmt og godt om dagen og meir passe på kvelden. Gikk ofte i bukse og t-skjorte.


#6

emm sa for siden:

Storesøster og jeg var der i begynnelsen av mars i år. Nydelig vær, varmt og godt. Så gled dere!


#7

ack sa for siden:

Vi skal dit i januar. Vi skal bo på Amfi. Det er gåavstand til by'n. Nå er det endel sentere i Playa Ingles også, men hvis jeg skulle valgt ville jeg heller bodd, enten langt nede i Puerto Rico (det er mye trapper der så det er ikke lurt å bo langt opp hvis man f.eks. har barnevogn) eller så ville jeg bodd i ...... åh, nå husker jeg ikke navnet på den andre byen. Men jeg kan komme på det litt senere. Men dette er mer sånn for småbarnsfamilier. Ja Puerto Rico er forsåvidt greit for ungdom også. Amfi ligger midt mellom Puerto Rico og den andre byen jeg ikke kommer på navnet på akkurat nå. Der er det også særdeles barnevennlig.

Playa Ingles er liksom partystedet på øya. Det er dit man drar som ungdomsgjeng.


#8

Mor til 4 sa for siden:

Det er i det hele tatt vanskelig for oss å finne bosteder som vi kan bo alle sammen i en leilighet, vi er 6 stk. husker jeg tidligere har lett etter steder som kan passe for oss i Puerto Rico siden en venninne anbefalte det stedet. men fant ingen de gangene jeg lette, da måtte vi hatt 2 leiligheter.


#9

Elin sa for siden:

Parque Cristobal ligger langt vest i Pl. del Inglès, helt på grensen til Maspalomas. Det ligger i en rolig del av Pl. del Inglès og er ikke berørt av nattelivet derfra. Jeg vil tro det er buss fra hotellet ned til stranden i Maspalomas derfra?

Dessuten ligger det ikke langt fra utfartsveien (motorveien) til hhv retning Pto.Rico og Las Palmas, så man kan fint da bussen hvor man vil.

Vil du ha tips på et par gode spisesteder i Pl.del Inglès, så si i fra!


#10

Mor til 4 sa for siden:

Ja det vil jeg gjerne ha :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.