Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kaffestuggu presenterer: The Gold case - 21

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Men ninjaen hadde ikke tenkt å gi seg så lett. Han klatret ut av vraket og la på sprang bortover gaten. Trygve, vanligvis i god form, men merket av de siste dagers fangenskap, bet tennene sammen og fulgte etter. Arnfinn tok en sidegate i tilfelle forbryteren ville svinge inn i en av de mindre opplyste områdene.

Det ble ingen lang seanse. Etter et par kvartaler begynte rømlingen å bli sliten og kastet seg over et gjerde i håp om at forfølgerne ville fortsette forbi. Men han hadde gjort et uheldig valg av gjerde, han hadde havnet i bakhagen til Tante Tåttis Thesalong og stirret plutselig inn i øynene til eierens store hund. Han reiste seg skrekkslagen og klemte seg mot gjerdet, og slik sto han da Trygve og Arnfinn tok ham igjen.

Arnfinn hoppet over gjerdet og klappet hunden som logret av gjensynsglede, mens Trygve satte håndjern på skurken og dro av ham hetten.
"Så dere tok meg til slutt," sa Archibald Gold.

[CENTER][/CENTER]


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.