Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Husk å stille klokken i natt!

#1

Mikkeline sa for siden:

Klokken skal stilles en time tilbake ;)


#2

kisha sa for siden:

Jeg venter til i morgen.


#3

Mikkeline sa for siden:

Helt sikkert like greit....en klønete formulering fra min side ;)


#4

Beckett sa for siden:

Herregud, dette kommer til å bli helt jævlig. Ungene holdt full fest i natt, og er nok egentlig klare for å ta kvelden tidligere enn ellers. Passer dårlig når vi egentlig burde holde dem oppe lenger i kveld. Pokker.


#5

Veronal sa for siden:

Takk og lov! Mannen erklærte nettopp at jeg ikke kunne få sove så lenge jeg ønsket i morgen fordi han en del arbeid han må gjøre (det er min sovemorgen), men hvis jeg da står opp 1 time tidligere enn jeg hadde tenkt så MÅ det jo bli win-win! :glis:


#6

Sitron sa for siden:

Nei, jeg tror jeg boikotter klokkesnuingen denne gangen.


#7

Hyacinth sa for siden:

Ja, jeg henger meg gjerne på, jeg. Av to grunner:

  1. Hvorfor har vi ikke permanent sommertid i dette landet? Det har jo vært diskutert før? Hva skal til for å få det gjennom? Jeg vil tro det er flere som vil ha lysere ettermiddager enn lysere morgener.

  2. Ungene mine våkner allerede klokka 6. Og nå kommer de til å våkne 5. Hurra!


#8

Beckett sa for siden:

Vi får nok ta det gradvis. Har frem til onsdag på oss - da skal jeg på jobb.

#9

Sitron sa for siden:

Jeg har ikke hørt en eneste logisk og rasjonell grunn til å drive på med klokkesnuing.


#10

Inagh sa for siden:

Amen!

Jeg kan ikke fordra at det blir mørkere om kveldene, og skjønner derfor ikke poenget med å drive og flytte klokka slik. :nemlig:

(Les: Jeg nekter plent å skjønne poenget med det. Lyse morgener er oppskrytt.)


#11

Pamina sa for siden:

Husk å forklare dette for ungene, slik at de kan stille seg inn de og!


#12

Irma sa for siden:

Enig med flere her, jeg synes vi kunne hatt sommertid hele året. Mener å ha hørt at man stiller klokka på grunn av forvirrede kuer/dyr i fjøset eller noe sånt? Noen som vet noe om dette?


#13

Siri sa for siden:

Å himmel og hav, jeg er så glad for at jeg ikke skal på nattvakt i natt! :danse:


#14

Mei sa for siden:

Jeg synes også dette er noe tull - selv om jeg liker lysere morgener. Ztjerna har imidlertid, helt av seg selv, begynt å sove til 0830 den siste uka. Det er i overkant lenge de dagene jeg må levere han i barnehagen - da vekkes han 0730. Slik jeg kan se det blir han nå helt i rute igjen etter klokkesnuingen :kry:

forberede seg på å skrive et bittert "jeg-skulle-holdt-kjeft" innlegg 0530 i morgen tidlig med en sprell våken ztjerna som ikke lenger vil sove lenge om morningen


#15

Hyacinth sa for siden:

Nei, det tror jeg ikke er tilfelle. Da sommertid ble innført her i landet på 60-tallet eller noe sånt, ble det jo ramaskrik blant bøndene.


#16

Hyacinth sa for siden:

Er det nok at jeg sier Å, hold kjeft! :D

Jeg gleder meg SÅ til de to småjævlene (unnskyld uttrykket, men det er det jeg kommer til å tenke i morgen klokka 5) våkner i morgen tidlig. Unnskyld, i natt.

Jeg burde legge meg nå. Er utslitt allerede. De har våkna 5 og 6 i flere år, men det siste året har de faktisk begynt å sove til både halv sju og sju. Men de tre siste ukene har klokka vært 6. De begynner vel å innstille seg på terrorangrepet som kommer i natt.


#17

Irma sa for siden:

Ok, da er det sikkert motargumentene jeg har hørt.


#18

Sonar sa for siden:

Dette hadde jeg helt glemt! Greit med å skru klokken tilbake synes jeg. Kan jo sove lenge og likevel stå opp tidlig :nikker:


#19

Susse sa for siden:

Takk for påminnelsen !

Glad jeg har fri i morgen, spent på hvordan dette går med sovetiden til vesla her i huset.


#20

Hyacinth sa for siden:

Jeg ser av signaturen din at du har tre barn født i 00, 01 og 03. Og du får sove lenge? :undrer:


#21

kisha sa for siden:

Du må ha den på ringing kl. 03.00 og still den tilbake til kl. 02.00. Men husk å slå av ringinga, ellers vil den ringe på nytt kl. 03.00. :ja:


#22

Elisabet sa for siden:

Kan bare signere denne. Bortsett fra at jeg har en liten gutt som vanligvis våkner kl. 5, så det blir kl. 4. :snill: Klokkestilling er noe tull. :nemlig:


#23

DM sa for siden:

Klokken halv fem våknet lillebor, men, hey, da var den jo bare halv fire. :gal: Vi vugget ham i søvn igjen gjentatte ganger til kl 07. Altså klokken 06 ny tid. Så nå var det bare å stå opp. En time lengre å sove meg en viss plass. :rolleyes: Den som fant på dette må ha vært barnløs.


#24

Hyacinth sa for siden:

Å herregud, jeg synes SÅ synd på deg! Vet alt om det der. Begge mine våknet 5 i flere år. Vi prøvde ALT! Nå sover de vanligvis til halv sju, men de siste ukene har det vært 6.

Og i morges var klokka altså 5. Hurra!

Faen. :mumle: Jeg er ikke mye blid på den tiden. I tillegg har jeg unger som ikke liker å se på tv. Og ute er det pøsregn og stiv kuling.


#25

Hyacinth sa for siden:

Ja. Jeg holder på å daue hver gang en venninne eller kollega eller noe sånt kvitrer: Å, skal vi stille klokka tilbake denne gangen? Da blir det en time lenger å sove!

Kiss my ass.


#26

Beckett sa for siden:

Utrolig nok klarte vi å holde storebror oppe til halv åtte i går kveld, og jaggu sov han helt til halv sju - ny tid. Det samme gjorde lillebror. Hipp hurra, det er jo rene luksusen. Begge var nok utslitte etter forrige natten, og satte pris på en god natts søvn. Det gjorde iallfall jeg og far. :knegg:

Dere som måtte tidligere opp enn oss: dere har min dypeste medfølelse. :har hatt min dose med ekstrem morgenfugl:


#27

kiki sa for siden:

Jeg var skikkelig spent i dag, for Mathias våkner mellom 6 og 6.30 uansett når vi legger ham. Vi holdt ham oppe 30 min lengere i går i håp om at det skulle hjelpe. kl. 06.20 (gammel tid) våknet han, men jeg ga bare smokken så sov han til 08.15 :eek: Altså 07.15, men det er leeeeenge til å være ham!(nærmest rekord) Håper det fortsetter. Har grudd meg til å stille kloken, så for meg å stå opp kl 05 frem til sommertid igjen nå....


#28

Fluke sa for siden:

Klokken er stilt. :nikker:

Vi la T. halv ti i går kveld for vi var borte på besøk. Så han kunne nok ha sovet til halv ni (ny tid) om jeg ikke hadde vekket ham halv åtte. :) (Han sover stort sett 12 timer uansett når han legges.)


#29

Mei sa for siden:

Ztjerna har misforstått hele greia. Han våknet 0830 - ny tid. Hadde det ikke vært for at jeg har vært våken og hostende siden i går kveld føles det som, så ville dette vært en fantastisk morgen.


#30

malena sa for siden:

Drømmetilstander her også.
Ungene ble holdt oppe til ni i går og sov til halv ni (halv åtte ny tid).

Når det gjelder soving så innser jeg at vi er heldige her i huset. Ungene kan glatt sove til åtte og halv ni om de ikke blir vekt.


#31

Camomilla sa for siden:

Her i huset var det en som våknet 6 ny tid.
Alt for tidlig.


#32

Hyacinth sa for siden:

:misunnelig:

Her kan vi aldri legge ungene senere enn vanlig. De våkner enda tidligere da, og er sure hele dagen.


#33

Teofelia sa for siden:

Nope. Man innførte sommertid opprinnelig for å spare strøm. :)

Første gang sommertid ble tatt i bruk, var under første verdenskrig. Målet var å gjøre ettermiddagene lysere og på den måten spare energi til belysning en time hver dag.
Det er jo et godt spørsmål hvorfor vi driver og skifter mellom sommer- og vintertid i dag. :gruble:


#34

Go\jenta sa for siden:

Mannen trodde at klokka hans automatisk stilte seg inn på riktig tid, så han holdt på å møte opp på dugnad en time før han skulle i dag. Jeg fikk stoppet han i siste liten.....:nikker:


#35

Kosmokula sa for siden:

Minsten ville opp kl.04.30 ny tid - oh, joy... Det var tungt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.