Elisabet sa for siden:
Har en kjele med ris stående i kjøleskapet som ble kokt på lørdag. Er den for gammel til å stekes opp i dag? :blond: Når blir kokt ris gammel egentlig når den står i kjøleskap?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Elisabet sa for siden:
Har en kjele med ris stående i kjøleskapet som ble kokt på lørdag. Er den for gammel til å stekes opp i dag? :blond: Når blir kokt ris gammel egentlig når den står i kjøleskap?
Søster sa for siden:
Ris blir veldig fort for dårlig. Jeg spiser ikke ris som er kokt tidligere enn dagen för.
Filifjonka sa for siden:
Ikke jeg heller. Det er en spesiell bakterie som trives veldig godt i ris, som man kan bli veldig dårlig av. Det er vel spesielt hvis risen er litt fuktig og ikke står kaldt nok, men jeg er veldig forsiktig der og lager heller ny.
Elisabet sa for siden:
Takk for svar. Jeg spurte fordi jeg egentlig ikke spiser så gammel mat som har stått i kjøleskapet, men tenkte kanskje ris holdt seg bedre. Endte med at jeg kokte ny. ;)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.