(Nok til ca 10 store eller 20 små muffins)
50 g smør
2 egg
2 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
revet skall av halv sitron (kan sløyfes)
1 dl melk. Bland det tørre, ha i egg og melk, rør til glatt røre.
Jeg vil gjerne ha kokesjokolade i denne. Men den er det jo sukker i.
Hvor mye mindre sukker skal jeg ha i røra så den ikke blir for søt?
Holder det med 100g kokesjokolade til denne oppskriften?
Skal du smelte sjokoladen eller ha den i biter i røren? Hvis du skal smelte den kan du jo ha litt mindre sukker i, men jeg hadde nok tenkt over å kutte på sukkeret ellers. Men nå har jo alle forskjellig "toleransegrense" på søtt, så jeg pleier rett og slett å smake på den ferdige røren før jeg heller den i formene. :)
Det går nok greit med 100 gram ja. Selv har jeg en gylden regel når det gjelder sjokolade. "Det kan ikke bli for mye". :knegg: