Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Svulmende stolt mammahjerte

#1

Inagh sa for siden:

Jeg har fortalt før, om dette vidunderet av en musikkterapaut, Kristin, som jobber på Vegard sin skole - hun som virkelig ser ham og som tryller fram det aller beste, og det aller mest utrolige i ungen min...

Vegard har vært syk og borte fra skolen ei uke nå, og denne uka, da har han sovet og sovet, og så har han sovet enda litt til.

I dag forsøkte vi oss på et comback på skolen - og i dag, da er det tirsdag og time for musikk med Kristin igjen, den aller beste timen i hele uka.

Jeg hentet Vegard hjem igjen i firetida i ettermiddag. Han satt, godt påkledt, ute i skolegården og venta på meg, sammen med en av sine voksne. Han strålte som ei sol i tåka, og det var tydelig at han hadde kjempemasse å fortelle meg. Munn, armer og bein gikk i ei salig røre, akompagnert av et flott utvalg lyder.

Vel hjemme, tømte jeg sekken, fant kontaktboka, hvor det fortelles om dagen, og hvor beskjeder mellom skole og hjem går fram og tilbake. Her fant jeg følgende, lange, skriv fra Kristin - så nydelig at det bare må deles:

Musikk 10.12 - 2013

Tydelig at Vegard har ladet en uke!! Alle forventede responser/deltakelser/initiativer kom raskt og tydelig. Beskriver raskt timen slik at dere veit hva vi driver med i musikken.

  • Synger: i dag er det tirsdag og vi skal ha musikk. Vegard fyller inn med sang, slag eller blikk på tromma. (Alle tre i dag.)

  • Får spørsmål pr sang om han kan si ja,og om han har det bra, "inni" tromma eller i mikrofon. (Svarer tydelig ja og smiler i dag.)

  • Tar hendene hans (vi sitter mot hverandre på en pøll, han støttet av ... (en voksen) ) og synger: "nå skal Vegard og Kristin danse. (Rock) Han skal holde rundt tomlene mine og klemme for mer, og være med på mine armbevegelser. (Ikke dra til seg armene.) (I dag løfter han høyre armen og griper tommelen min - og han fører!!)

  • Han holder guirostikke, og jeg holder guiroen mot stikka og synger at vi skal på fisketur - og venter på napp. Han røsker til tre ganger. (I dag fikk han 3,8 kg laks!!)

  • Tar av sokken. Han drar ut foten siste del. Spiller på tromme med stortåa. "Det sier Bam-Bam-Bam." Må noen ganger kile i gang responsen. (I dag løftet han ikke bare stortåa, men hele foten!) Det siste trampet var litt svakt så jeg spurte/sa: "du kan mer enn det!!!) JA sa han høyt og tydelig og tråkka til!!!! (Fenomenalt!)

  • (Spontane komposisjoner) Gitarblues enten med føttene fra seilet eller armen på pøllen. (I dag skikkelig med høyre hand opp og ned x 5 i slengen.)

  • Ligger på den store kassetromma som vibrerer. Klemmer rundt stikka eller ser ned på tromma for å få spilt mer. (Slo selv i dag med lett støtte.)

  • Fyller inn på egen sang.

Høy kompetanse!!

Er det rart jeg er stolt av gutten min, eller! :kry:


#2

Input sa for siden:

Åh, jeg blir så rørt av å lese dette! :hjerter:


#3

annemede sa for siden:

Så fantastisk. :rørt:


#4

Bille sa for siden:

Så herlig! :rørt:



#6

Bergensis sa for siden:

Fantastisk. :rørt:


#7

Benzo sa for siden:

:rørt:


#8

Smoothie sa for siden:

Nå kom det en tåre i øyekroken, ja.

Så utrolig godt det må være for dere at han har slike personer som henne rundt seg, og så stolt og glad dere må bli! :hjerter:


#9

Minerva sa for siden:

:hjerter: Herlige Vegard!




#12

Ami sa for siden:

:hjerter:


#13

Høst sa for siden:

:hjerter:


#14

Polyanna sa for siden:

Å, så herlig!! :rørt:

Og FOR en pedagog!


#15

Chablis sa for siden:

Herlig. :hjerter:





#19

Ine sa for siden:

Så fint!


#20

Nenne sa for siden:

Den dama har kommet på rett hylle i livet. :nikker: Flott å lese.


#21

Schnuppa sa for siden:

Fantastiske Vegard :hjerter: OG pedagogen!


#22

Filifjonka sa for siden:

Så fint det høres ut. :rørt:


#23

nolo sa for siden:

Heia Vegard! :heia:


#24

him sa for siden:

:hjerter:


#25

Olvina sa for siden:

Åh, så rørt eg blir av å lese dette! Fantastisk dame og fantastisk Vegard. Og saman lagar dei magiske ting. :hjerter:


#26

mkj sa for siden:

Jeg sippete hver gang jeg leser om den fine gutten din. Han er så nydelig. For en fin dag han har hatt.


#27

Pøblis sa for siden:

Jeg griner også hver gang jeg leser det du skriver om gutten din og alle dere fine folka rundt ham. :rørt:



#29

Pelle sa for siden:

Utrolig flotte tilbakemeldinger. Og så herlig at folk som virkelig ser ham er hos han i det daglige. Gleder meg med dere!


#30

Eia sa for siden:

Så fine folk Vegard har rundt seg. Det er så viktig! :rørt:


#31

Timar sa for siden:

Skjønner godt du er stolt av fine gutten din!

Og så deilig å ha slike fine folk rundt ham.


#32

Kanina sa for siden:

Fantastisk lesning! Den terapeuten er virkelig gull! Jeg får en sånn følelse av respekt for det å kommunisere, om enn med det lille man har, og det å bygge opp ut fra det. Det er så strålende!


#33

Nasse sa for siden:

Fantastisk!. :hjerter:


#34

vixen sa for siden:

For en dame! Må være fantastisk at han kan ha sånne folk rundt seg. Flink gutt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.