Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Turkis søm

#1

Anda sa for siden:

Nå har jeg nettopp kommet tilbake etter en litt spesiell runde på toalettet her på jobben.

Jeg oppdaget nemlig at sømmen i skrittet på mine i utgangspunktet nokså lekre sorte jobbukser hadde gått i stykker. Midt i skrittet. Og jeg har hverken strømpebukse eller noen svær sort underbukse på, kun en stringvariant.

Heldigvis finnes der en sekretær med ustyret i orden, så nå har jeg tilbragt 7 minutter i bukseløs tilstand på toalettet, mens jeg fikk tråklet sammen faenskapet med det som fantes av tråd. Den var turkis.

Jaja, nok en grunn til å holde bena samlet på jobb. :nemlig:


#2

Bluen sa for siden:

:fnise: Veldig bra!


#3

malena sa for siden:

:fnise:

Godt det finnes nødløsninger og sekretærer med utstyret i orden!


#4

Ole Brumm sa for siden:

:knegg: Det er bedre en et stort hull iallefall.


#5

Maz sa for siden:

haha


#6

Observatøren sa for siden:

:rofl:

Du skulle ha kommet hit. Vi har verdens beste sydame (les: sekretær).


#7

Toffskij sa for siden:

Stilig, veldig stilig! :knegg:


#8

Enhjørning sa for siden:

Tipper du ville blitt sett på som en anelse småfrekk om det ble oppdaget at du stilte med fransk åpning på jobb. :knegg:


#9

Anda sa for siden:

Det er ikke umulig at sekretæren vår syr heller, men picture this: Anda, i G-streng og sorte nylonknestrømper stående og vente mens hun syr... :hehehe: Jeg prøver til og med å spare Andamannen for synet av meg i det antrekket der.


#10

Enhjørning sa for siden:

...Og i det øyeblikket kommer sjefen inn, og Anda og sekretæren må forklare at "dette er ikke hva det ser ut som!"... :knegg:


#11

LilleLeo sa for siden:

:knegg:


#12

Selma sa for siden:

For en fantastisk historie :knegg:


#13

Tinka sa for siden:

He,he, men godt du fikk tråklet det sammen da.


#14

DM sa for siden:

Uffda. :p Bedre enn ingenting da. :humre:


#15

Observatøren sa for siden:

:rofl:

Og det er da man legger til at den unge, vakre sekretæren er kjønnskvotert inn... og heter Jens. ;)


#16

Anda sa for siden:

Hmh, fristelsen ble litt større med en ung, vakker mannlig sekretær enn hun vi har nå. Riktignok er hun både utrolig flink og hyggelig, men likevel.


#17

Teofelia sa for siden:

:grineler:

Nå kom jeg plutselig på en historie fra den gamle jobben mi: Jeg skulle holde et kurs på den andre siden av landet, og akkurat fem minutter før folk kom, bøyde jeg meg, og buksen revnet i sømmen, fra skrittet og helt opp til linningen! Takk og lov for at jeg skulle være borte i to dager og hadde en annen drakt i kofferten. Jeg har hatt mareritt mange ganger etterpå om at det samme skjedde uka før, da jeg var på dagsreise i den samme drakten og ikke hadde med meg et ekstra klesskift. :humre:


#18

mehmet sa for siden:

Jeg kom en gang ut fra jobbintervju og oppdaget at buksa mi hadde revnet omtrent så mye som Teofelias. Jeg fikk aldri vite om de hadde sett det.

(Men jeg fikk jobben.)


#19

Kate sa for siden:

:lol:


#20

gajamor sa for siden:

Jeg dro på trening i mannens utslitte joggebukser. La ikke merke til noe som helst, men mannen ble ganske rar i trynet da jeg kom hjem og han så hva jeg hadde på meg. Grunnen til at han ikke brukte den buksa mer var et digert hull i skrittet. Buksa ble kasta, og jeg dro ikke på det treningssenteret de neste 2 åra.


#21

Inagh sa for siden:

:lol:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.