Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny julemarsipan - Nidar snøkubber

#1

Dixie Diner sa for siden:

Tror de het det, eller var det snøpølser? Det er iallfall mye tykkere marsipanpølser (3 i en pakke) med hvite strøsselgreier på, slik som på påske-kolibrieggene. Naam! Jeg kjøpte ikke, er jo mandag må vite. Men på lørdag, da skal jeg ha meg en pakke!


#2

Dragen sa for siden:

Altfor søtt, det kan jeg fortelle deg uten å ha smakt engang. Dessuten er det ikke jul enda. Det er oktober.


#3

Fersken sa for siden:

Marsipan er ikke godt!


#4

Pastill sa for siden:

Godteri er kjent for å være søtt da. Marsipan i sær.

Jeg skal prøve på lørdag!


#5

Dixie Diner sa for siden:

Smak og behag, sikkert. Jeg elsker jo den vanlige marsipanen, og da må jeg vel like denne? Og hva om det er oktober? Marsipanen er i butikkene i oktober hvert år (de siste 20 årene) enten vi liker det eller ei, men jeg er HELT fornøyd med det jeg, siden jeg elsker julen og den kunne vart i 3 måneder hvert år for min del. Jeg blir IKKE lei, dessuten er det november på torsdag. :glis:


#6

Fruktflua sa for siden:

At julen starter i førsten av oktober er horribelt, så jeg blir ikke med og støtter produsentene i å starte julen tidligere og tidligere for hvert år som går.


#7

pippimamma sa for siden:

Siden jeg elsker Nidar-marsipan, så gleder jeg meg til å smake på denne også. Selv om jeg er veldig glad i julen og alt som har med jul å gjøre, så venter jeg litt. Pleier å begynne med juleforberedelser i midten av november. :)


#8

Dixie Diner sa for siden:

Jeg gjør. Hadde gjort det i september også. Jeg kjøper mat jeg liker, uavhengig av når på året det er. :)

PS: den starter IKKE tidligere og tidligere. Julemarsipanen har kommet i begynnelsen av oktober i 20 år nå.


#9

Fruktflua sa for siden:

En kamerat av oss driver en storkiosk og får hvert eneste år tilbud fra produsentene om å legge ut julemarsipanen i midten av september mot motytelser.
Heldigvis har han verdiene i orden og takker nei. ;)


#10

Dixie Diner sa for siden:

Verdier er overvurdert. :snøft:


#11

Aminta sa for siden:

Jeg kjøper ikke julemarsipan før tidligst november, kanskje ikke før i desember.
Men jeg tror nok kanskje Dragen har litt rett i at den er veldig søt, men det synes jeg slik marsipan er uansett, tungen krøller seg nærmest, så det blir bare små smakebiter på meg.


#12

Dixie Diner sa for siden:

Ja, marsipan ER søtt, så enten liker man det eller så liker man det ikke. Jeg elsker det, men heldigvis orker jeg ikke mye av det, nettopp pga. at den er så søt. :)


#13

Pebbles sa for siden:

Jeg ELSKER marsipan, og jeg har på ingen måte noe imot at julemarsipanen er i butikkene allerede. Det som er feil, er at den ikke er i butikkene resten av året også. :nemlig:

Men, når det er sagt, blir det ingen Nidarmarsipan på meg i år - kjører strikst lavkarbo.

Tenkte jeg skulle lage litt selv med søtstoff - for marsipan kan jeg ikke klare meg uten. Marsipan er fantastisk!!


#14

Angelique sa for siden:

Nei nei nei , dette burde jeg ikke lese :fnise:

Jeg ELSKER ELSKER marsipan, det er vidunderlig godt!!!

Da er jeg jo helt nødt til å se etter disse og prøve de!!

Har fått i meg mange pakker julemarsipan allerede jeg ;)


#15

SIS sa for siden:

Det er jo no julemarsipanen er fersk og ekstra deilig ;)


#16

Skytte sa for siden:

Lurer på hvor lenge jeg klarer å ignorere marsipanen i butikken :o.



#18

Noba sa for siden:

:nemlig:

#19

mumrik sa for siden:

Den er strengt tatt fersk i juli, det er da Nidar produserer den. En måned eller to utover vinteren gjør neppe så stor forskjell.

Jeg er ikke så glad i marsipan som jeg engang var. Har den blitt søtere med årene, eller er det jeg som endelig begynner å bli gammel?


#20

Dragen sa for siden:

Jeg liker marsipan. Anthon Berg, med mørk sjokolade. Men den marsipanen du beskriver her, kan jeg klare meg fint uten.


#21

Dixie Diner sa for siden:

Jeg synes også den er blitt mye søtere med årene, men det kan jo ha sammenheng med at vi blir eldre og smaksløkene våre forandrer seg. Jeg synes ikke ting smaker som de gjorde da jeg var liten, selv om de sikkert ikke har forandret seg.


#22

Dixie Diner sa for siden:

Mmm Anthon Berg er knallgodt. Jeg elsker alt derfra, men er veldig svak for disse "Plomme i Madeira"-greiene. Jordbær i Champagne er også snadder.


#23

Dragen sa for siden:

Du og jeg kan sikkert dele en pose twist. Du spiser vel lakrisbitene i Twistposen?


#24

Dixie Diner sa for siden:

Åh ja, jeg elsker lakrisbitene! Og karamellene, hvis de finnes enda. De der seige smøraktige toffee-greiene med rødt papir.


#25

daffy sa for siden:

Og jeg har kjøpt meg mandelkvern i dag for å lage min egen marsipan til jul. :kry:


#26

Dixie Diner sa for siden:

Det laget jeg i fjor, med fruktose i stedet for sukker. Kjempegodt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.