Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bobbelurlivet.

#1

Bobbelur sa for siden:

:juhu:
Bare sånn i tilfelle noen lurer på om jeg lever eller ikke: Jeg lever altså.

Jeg har flyttet nordover og klarer meg. Det er veldig, veldig uvant å gå på butikker og bli gjenkjent eller kjenne igjen folk, både ansatte og kunder, og jeg har vært mer sosial siden jeg flyttet enn jeg har vært siden... tja, siden jeg måtte være hverdagssosial med eksen min. :knegg:

Jeg er ikke frisk fra utmattetheten ennå. Men kanskje jeg er blitt litt flinkere til å ta konsekvensen av det innimellom? I dag lot jeg være å dra på siste kursdagen i kynologikurset fordi jeg trenger å ha energi og overskudd til jobb og fritid i uken som kommer også.

Hundene har flyttet med meg opp hit. De ser ut til å trives, de får være med 'Mor og Far' hver for seg når foreldrene mine drar til huset i Bø og koser seg med å få være enehund. I tillegg har moren til Rick flyttet hit og er nå overført til meg, så jeg har nok hunder i hus uansett. :jupp:

Jeg er litt mer i gang med trening og har kommet så pass inn i det at jeg er på hils med mange av de andre jeg trener med. Jobben er ikke drømmejobben, og jeg har ikke tatt stilling til om hvor lenge jeg vil bli der. Jeg gir hele situasjonen frem til neste sommer før jeg tar en avgjørelse på noe som helst.

Og nå skal jeg finne meg en kopp kaffe til. :jupp:


#2

Heilo sa for siden:

Så fint å høre fra deg! :hjerter: Og det høres ut som om livet er lugnt. Og lugnt er bra.


#3

polarjenta sa for siden:

Koselig å høre fra deg.:)

Litt nysgjerrig på hvor i nord du har flyttet.


#4

Esme sa for siden:

Hyggelig med oppdatering! Har du det bra, trives du i livet ditt?


#5

Lyppa sa for siden:

Tror ikke jeg har lest her før, men uansett høres det rolig og fint ut:).


#6

nolo sa for siden:

Fint å høre fra deg igjen. :klem:


#7

Flubby sa for siden:

Jeg har jo skjønt at du befinner deg på et bra sted akkurat nå, men godt å få det bekreftet :) :klem:


#8

Tuppen sa for siden:

Ps. jeg tror ikke bloggen din er lukket, Bobbelur. Den kommer opp selv når man ikke er pålogget på FP.


#9

Appelsin sa for siden:

Så bra at det går bedre med deg. :klem:


#10

Timar sa for siden:

Det høres ut som du har gjort mange riktige grep i livet :klemme: Håper du finner ut av jobb etterhvert. Det haster jo ikke :)


#11

Bille sa for siden:

Koselig å høre fra deg! :klem:


#12

Taien sa for siden:

HELDIGVIS har jeg deg jo på FB, så jeg får følge litt med deg. :klemme:
Sånn på avstand så ser det ut som om livet ditt er godt Bobbe. Jeg er glad for at det ser ut til at avgjørelsen om å flytte var den riktige. Og de vofsene dine er jo helskjønne! :hjerter:


#13

star sa for siden:

Så koselig å høre fra deg og godt å høre at det går riktig vei. :klemme:


#14

Bobbelur sa for siden:

Det står i headingen at den er lukket, men akkurat nå er den ikke det, og det er jeg klar over. Det er såpass lenge siden sist jeg har skrevet noe her at jeg lar den få ligge åpen et par dager. :jupp:

Vofsene mine er flotte ja. Jeg trives i livet mitt og det var riktig å flytte. Om det vil være riktig å bo her resten av livet mitt vet jeg ikke ennå. Akkurat nå kjennes det ikke slik ut, men det har nok litt å gjøre med at jeg ikke får pakket ut og slått meg til ro i huset jeg bor akkurat nå. Jeg leier og de som eier her skal renovere og bygge ut før de flytter inn selv. Siden mitt eget hus ikke er solgt ennå så får jeg heller ikke kjøpt hus. Vel. Det er sånne utfordringer livet gir, og jeg finner jo ut av det etter hvert. :jupp:


#15

Mex sa for siden:

Så koselig å høre fra deg. :klemme: Og det høres jo ut som det er mye bra som skjer i livet ditt nå. :)


#16

Odelia sa for siden:

Så godt å høre fra deg! :klemme: Høres ut som du har godt med selskap i huset så håper jeg bare brikkene faller på plass etter hvert, du har hatt nok nå. Uansett et lyspunkt å høre fra deg igjen :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.