Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken type skøyter er best til små barn?

#1

Elisabet sa for siden:

Lurte på å kjøpe skøyter til 3 1/2 åringen og 5 åringen (jenter) til jul. Hva slags skøyter er best? Kunstløpskøyter går jo ned til str. 29 ser jeg, men dette er kanskje ikke noe gode skøyter å starte på? Mener jeg så i fjor en skøyte som var litt sånn "slalomstøvel"-aktig som hadde regulerbar størrelse. Noen som skjønner hva jeg mener?


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg tror det anbefales hockeyskøyer til små barn, de er stødigere enn danseskøyter.


#3

Stellebord sa for siden:

Jeg vet ikke helt. Femåringen her fikk hvite kunstløpskøyter i fjor, og det funket helt fint.


#4

Anda sa for siden:

Har også hørt at hockeyskøyter er enklere å lære på.

Ser ikke helt for meg at det er nødvendig med med den piggen foran som kunstløpskøyter har for små barn.

Andungen begynte såvidt i fjor, da kjøpte vi stive med bare en strammerem. De var enkle å få på for frosne foreldrehender. Tror ikke de kostet mer enn ca 300,-, hvilket er OK ettersom det bare varer en sesong. I år ønsker han seg forresten bandykølle, for det hadde de store gutta, og det husker han enda...


#5

Elisabet sa for siden:

Nå fant jeg på nett den typen skøyte jeg tenkte på. Finnes i blå og rosa. www.g-sport.no/gs/templates/Produkt.aspx?id=13263 De var ganske dyre til kr 599,-, men en kan jo tydeligvis bruke dem lenger i og med at de er justerbare over 4 skostørrelser. Noen som har prøvd disse til barn?


#6

Anda sa for siden:

Jeg er generelt skeptisk til slikt som skal gå over fire skostørrelser. Kompromisser i utstyr er sjelden godt nok, synes jeg. Høres ut som om det blir stort for den minste, og det å lære en liten tass å gå på skøyter er styr nok i seg selv...

Vi satser heller på litt nytt, arv og eventuelt bruktmarkeder.


#7

Java sa for siden:

Vi har slike skøyter, Elisabeth. Storesøster fikk dem i fjor, og enn så lenge har jeg bare godt å si om dem. De satt godt på foten hennes og de var varme. Det er en veldig enkel mekanisme for å gjøre dem større, og de virker like solide og gode selv om de er til å stille. Vi er mer fornøyd med disse enn danseskøytene hun hadde før.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.