Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor får jeg tak i lang, lang ull/silketrøye?

#1

daffy sa for siden:

Brrrr ... nå når kulder har satt inn for fullt trenger jeg en lang, lang, ull/ silketrøye til å ha under gensrene mine kjenner jeg. Neon som vet hvor jeg kan få tak i det?

Nøstebarn har noen, men de er ikke lange nok, dvs når de blir lange nok er de altfor brede. Jeg leter altså etter en trøye som er inntilsittende men som når godt nedfor baken. Jeg hater den kalde glippen jeg får i ryggen når jeg bøyer meg med normal lengde på trøyene.


#2

allium sa for siden:

Smartwool-trøyen min er lang og ettersittende (og jeg har laaaang rygg). Men det er ren ull, da. Ikke ull/silke. Den klør ikke likevel.



#4

DM sa for siden:

Jeg synes at Triuph trøyen var lang og god. Mye lengre enn andre trøyer jeg har hatt.


#5

Maz sa for siden:

De ull-silke greiene fra sparkjøp må jeg si overasket meg stort.


#6

DM sa for siden:

Positivt da går jeg ut i fra?

#7

Maz sa for siden:

Ja, forventningene mine var ikke så veldig høye.

De har også singletter, og ikke minst er de pene.

Jeg var innop på jakt etter barneundertøy (etter de vant en test) og endte opp med til meg selv også.




#10

Guava sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med mine ull-silke fra Sparkjøp. Jeg har også en fra Nøstebarn, men den har ikke holdt seg like fin etter vask. (Jeg har ikke gidda å vaske den helt etter instruksene)


#11

scilla sa for siden:

Graumann har lange ull-silke trøyer som både er fine å se på og en ikke-kløende drøm å ha på seg. Nå vet jeg ikke hvor du bor, men jeg har kjøpt mine på Gult på Lilleaker i Oslo.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.