Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nye kapitler

#1

Bobbelur sa for siden:

Nytt livstegn følger:
Jeg har igjen flyttet. Bare ca kilometern fra forrige sted da, men nå til noe som er veldig mye mindre. Det aller meste av tingene mine er lagret i kjellerstuen hos foreldrene mine, og den ene av hundene synes vi bor trangt nå. Og 45 kvm er jo greit å bo på når man er ung og ikke eier så mye, men midt i førtiåra og med tre hunder... :knegg:
Men det går. Det er rimelig husleie, og den er inkludert strøm, så det er helt greit.

Huset jeg flyttet fra i Vestfold er nå solgt. Jeg slipper å streve med å få endene til å møtes lenger slik jeg måtte tidligere i år da leietakerne ikke betalte. Nå er jeg husløs med bil og campingvogn som eneste store investeringsobjektene i min eie.

Nye kapitler i livet åpnes, og det ser jeg fram til. :jupp:


#2

Bille sa for siden:

Koselig å høre fra deg igjen. :klemme: Høres ut som du er klar for nye kapitler, ja, så godt det må være.


#3

LilleLeo sa for siden:

Så godt å høre fra deg igjen! :klemmer:


#4

Koma sa for siden:

:klem:


#5

Olvina sa for siden:

Det er godt å sleppe å streve med å få endane til å møtast. Nye kapittel kan vere vere fine, og det håpar eg det blir for deg. Godt å sjå deg her igjen!


#6

annemede sa for siden:

Godt å sjå deg igjen. :klem:


#7

Bobbelur sa for siden:

Takk.
Ja, jeg ser frem til å kunne permanent senke skuldrene nå. Og så ser jeg at et kapittel må inneholde temaet "Hvor skal jeg bo?" og så sortere på om jeg vil bo i nord eller sør, øst eller vest. Og se det i sammenheng med hva jeg vil jobbe med. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.