Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pynter du i alle rom til jul?

#1

Ekkir sa for siden:

Først må jeg si at stor p ikke funker på tastauret mitt :gaah:

Jeg pynter i gangene, kjøkkenet og stua. Det er mulig storesnuppa får en nisse på rommet sitt, tror hun kommer til å kreve det.


#2

Tallulah sa for siden:

Nei. Bare stua. Jeg har ikke julegardiner og juleduker og juledopapir og juleservise og slike ting.


#3

Selma sa for siden:

Vi pynter i stua, på kjøkkenet, i loftstua og i gangen. Ungene pynter rommene sine med pynten de har laget selv


#4

Ekkir sa for siden:

Julegardiner og -duker må være noe av det styggeste jeg ser :nemlig:


#5

Fluke sa for siden:

Gangen og stua. Og barnerommet, etter barnets eget ønske. :)


#6

Selma sa for siden:

Til en viss grad enig i det ja :nemlig: Jeg har riktignok "julegardiner" på kjøkkenet - hvite kapper med tynne røde striper i. Sånn passe julete - gardiner med nisser,stjerner og stas blir litt for mye for meg. Duker bruker jeg ikke (kun helduk på spisebordet når vi spiser middag julaften og 1. juledag)


#7

SmarteSmelt sa for siden:

Vi har en rød duk (til spisebordet) vi bruker i jula. Dvs. en rød og en hvit, som vi bytter på.

Ellers pynter vi gang, kjøkken og stue + loftstue.

Tenkte også se om vi fant noe vi kan henge i barnas vinduer i år. De vil så gjerne pynte hos seg de også... En stjerne eller et eller annet.


#8

Java sa for siden:

Nei, det gjør vi ikke.


#9

nolo sa for siden:

Adventskalenderen henger på kjøkkenet, og så har vi lilla lys i lysestaken, som byttes ut med rødt eller hvitt julaften. Juleduk på kjøkkenbordet bruker jeg og, når jeg tenker meg om. Ungene har hver sin juledekorasjon hengene på soveromsdørene.


#10

tiddelibom sa for siden:

Hos oss er det pynt i stua.


#11

Guava sa for siden:

Stua og litt på kjøkkenet.


#12

Susse sa for siden:

Gangen inne er julefri, men på trappa ute står sopelime med granbar og krans på døra (hjemmelaget av eføy) lys i tujaen ved trappa må jeg også ha.
I trappa opp til 2. etg sitter alltid Isoldenissene mine, og ungene har stjerne i vinduene sine. Gutta kommer til å pynte rommet med det de har laget som de pleier.
Kjøkkenet får en hvit engel eller to på benken, og advenstake i vinduet. Stua pyntes. Jeg har hengt meg opp i gull og hvitt til jul og det blir det i år også.


#13

annemede sa for siden:

Vi pynter stua, med det blir også kjøkkenet pyntet. Men ikke hele huset nei.
glitter: juledopapir. :lol: Finnes det?


#14

Angelique sa for siden:

Vi pynter ved ytterdøren i gangen med litt lys og en adventstjerne, gangen inne,kjøkkenet og stuen
Gjestetoaltett får også litt julepynt.

Krans på ytterdøren, bittesmå lys i et tre i gården og lys på trappen.
Det er pent og hyggelig i en mørk årstid

Jeg overpynter overhodet ingen steder, men litt koselig med en hyggelig velkomst for gjestene våre :) selv på toalettet

Vår juleduk er blå, ellers bruker jeg mine vanlige hvite damaskduker
Har ingen juleduker eller julegardiner, og skal heller aldri anskaffe meg det.

Min mor har en nydelig juleduk hun har brodert selv,uten nisser etc, og den er offwhite.Slik kunne jeg tenkt meg egentlig.


#15

emm sa for siden:

Nei, sliter nok med å få tid til det:knegg:


#16

Røverdatter sa for siden:

Vi pynter stua, kjøkkenet og bittelitt i gangen. Det er koselig med litt jul med en gang man går inn døra. Vesla pynter rommet sitt til gangs.

Jeg har som regel rød duk med gulltråder på spisestuebordet og strør over det med gullstjerner. Og så har jeg to broderte juleduker, den ene er håndbrodert og veldig fin, og på mirakuløst vis blir den alltid sølt på med en gang den legges på bordet, slik at den må renses hver januar. Oftest har jeg hatt røde lys og nissetema over hele stua og kjøkkenet, men toner visst mer og mer ned for hvert år. Også kjøper jeg aldri julepynt lenger, vil ta vare på det gamle slik at Vesla får det samme personlige forholdet til julepynten som jeg hadde da jeg var liten. Husker godt hvor magisk frydefullt det var å ta frem eskene med julepynt fra loftet.

Julegardiner har jeg aldri hatt. Tro det eller ei. :knegg:


#17

Tallulah sa for siden:

Ja, og jeg juger når jeg sier vi ikke har det. Du vet, rundt jul så får alt Lambipapiret røde hjerter og nisser på seg.

Forresten, så tror jeg at jeg skal pynte verandaen i år, med litt (mye) lys. Også har jeg lyst til å lage en krans til døra, men vil ikke at den skal være så tradisjonell.


#18

annemede sa for siden:

Det har jeg faktisk ikke lagt merke til. Røde hjerter på Lambipapiret hadde ene naboen min alltid, men det er altså juledopapir. Naboen tok nok vare på jula til påske da.


#19

Toffskij sa for siden:

Regnes det som pynting når man putter alt rotet inn på soverommet for å få plass til julepynten i de andre rommene? :blafre:


#20

Tallulah sa for siden:

Jepp. Om sommeren får man kjøpt dopapir med seilbåter på. Og skjell.


#21

Che sa for siden:

Her pyntes stua og kjøkkenet. Vi har ikke kjempemye pynt noen steder vi altså, men det er iallefall der man finner det.


#22

Veronal sa for siden:

Våre julepynteambisjoner (har aldri pyntet til jul før) begrenser seg til alle rom i 1. etasje utenom geriatrisk og teknisk rom. (Dvs. bad, gang, kjøkken og stue.)


#23

Hyacinth sa for siden:

Nei. Jeg har en del julepynt, men jeg får jo aldri brukt det. Ikke liker jeg overpynting, og ikke har vi så mye plass til pynt. Det blir pynting i stua og på kjøkkenet. Når juletre er på plass, samt noen røde amarylliser, julekalenderen til ungene og julepostmappa mannen min laget da han var ti år, så trengs det ikke stort mer. Henger kanskje opp litt i vinduene og setter fram noe av det ungene har laget, men jeg får aldri brukt alt jeg har.


#24

annemede sa for siden:

Hva man lærer på FP om dopapir. :knegg:


#25

Fadese sa for siden:

Nope. Vi pynter i mest i stua, samt litt på kjøkkenet (adventskalender, rød duk og noe julepynt hengende i kjøkkenvinduene).


#26

Tallulah sa for siden:

Nyttig info, ikke sant? :blafre:


#27

Maz sa for siden:

Tja la oss se.

Det er mest pynt på stue og ryddig med litt i gangen nede og i trappeoppgangen opp til stue. Mazungens soverom har lekre lys"tomter" og lekerommet har masse snøkrystaller, det står hun for selv. Nissedopapir eller ei avhenger av beholdningen akkurat da.

Jeg har utrolig nok noen små julehåndklær jeg henger inn på toalettene.

Loftstuen roter jeg meg sjelden til å pynte og vårt soverome r sjelden ryddig nok til å pyntes.

Jeg har ikke julegardiner. Men har en del bittesmå piperensernisser som er gamle og noen arvede heklede hjerter som de grå gardinene får på med knappenål.

Jeg har ikke massive julete duker, men jeg har noen veldig gamle løpere som jeg bruker oppå hvit eller rød duk. De er vel opp mot 100 år gamle.


#28

DM sa for siden:

Stue, gang, kjøkken, og podens rom. Doen blir kanskje også pyntet med juledopapir om vi kommer på det. :p


#29

Pastill sa for siden:

Ikke jeg heller. Too much.
Har noe som poden har laget pluss noe som vel kan kalles moderne julepynt. :jupp:


#30

Che sa for siden:

Vi fikk forøvrig en håndduk som det sto "god jul" på i gave fra nissen i fjor - kanskje vi må bruke den på do - OG fikse dopapir også :gruble:..


#31

Tallulah sa for siden:

Jeg syns det er så fælt med sånne julegreier man får fra litt fjerne slektninger, gjerne håndklær, eller en nisse. Det er jo absolutt ikke slike ting vi liker, men det er jo gitt til oss i beste hensikt. Hva gjør man med slikt?


#32

Che sa for siden:

Pynter på do og på barnerom kanskje? Eller på gjesterom?...Iallefall på steder hvor man ikke akkurat kommer til å tilbringe altfor mye tid i jula..


#33

Veronal sa for siden:

Regifting eller annen resirkulering. :nådeløs:


#34

Tallulah sa for siden:

Vi har gitt noe til fretex, for jeg kjenner rett og slett ingen som liker julehåndklær og nisser/mus med lusekofte. Men jeg får dårlig samvittighet. Skulle ønske folk som ikke ante hva vi ønsket oss heller kunne gitt penger til Unicef eller noe.


#35

Señora sa for siden:

Jeg pynter stua, kjøkkenet (med julegardiner også ja), gangen, ytterdøra, men ingen rom oppe, bortsett fra adventstakene som blir spredt over hele huset.

I tillegg har jeg en del lysslynger ute, bl.a. i mønet på den ene garasjen. DA er det jul da :drømmer:

Hilsen fru julejul uten nissehåndklær og nissedopapir.


#36

Ru sa for siden:

Jeg skal ha julegardiner på kjøkkenet, juleduk i stuen, lys i alle vinduer, en shcvær stygg snømannlys-ting i vinduet til poden, lysestaker i kjøkken og stuevinduene, engler og nisser overalt og i det hele tatt.

Det blir neppe pynt på kontoret og badet/do- bortsett fra muligens noen julehåndklær som jeg av en eller annen grunn har.

Og den som sier juleduken min som min mormor har brodert er stygg, den skal få juling. :nemlig:


#37

Kate sa for siden:

Jeg pynter i stuen, kjøkkenet og gangen. Guttungen får adventsstjerne i vinduet sitt, og et lite tre på rommet. Hyggelig.


#38

Dronningen sa for siden:

Tror vi gjør det slik som deg ja.


#39

turi sa for siden:

Barna syns det blir finere jo mer vi har oppe, så vi har duker og gardiner i stue og kjøkken. Barna har pynt på rommet sitt, så masse de ønsker. Jula går under "much is more" og "reallymuch is even better".


#40

Mei sa for siden:

Jeg har juledusjforheng :kry:

Stue, kjøkken, gang og bad/toalett pyntes. Av og til setter jeg en nisse på soverommet vårt også - og kanskje ztjerna vil ha noe pynt på sitt rom i år også.


#41

Evita sa for siden:

Her pyntes stue og kjøkken, pluss noen sølv-kuler i vinduet i gangen. Skulle gjerne pyntet mye mer, men pga lite julepynt så begrenser dette seg automatisk :)


#42

Ema sa for siden:

Vi er aldri hjemme i jula, så det begrenser seg bare til ett par julestjerner:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.