Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pannekaker som middag

#1

Guava sa for siden:

....


#2

Fluke sa for siden:

Vi har pannekaker med blåbærsyltetøy til middag av og til (eh ... :flau: ganske ofte når jeg tenker meg om, for det er det beste T. vet).


#3

Propella sa for siden:

Når jeg var liten hadde vi først suppe og så pannekaker.

Vi spiser svært sjelden pannenkaker, toppen 2 ganger i året.


#4

Carrera sa for siden:

Vi steker vanlige pannekaker med sukker og syltetøy til middag ja, en gang i mellom.


#5

Chanett sa for siden:

Ca en gang i måneden (når mannen finner det for godt) lager han fleskepannekaker med bacon. Jeg bruker syltetøy til fordi jeg er en søtmons.


#6

Pepper Lemon sa for siden:

Her i huset brukes pannekaker til middag innimellom. Da lages de på grovt mel og med raspet gulrot. De serveres med bær eller syltetøy (men guttungen spiser de helst au naturell).


#7

Fluke sa for siden:

Det hadde vi også, men jeg liker ikke suppe så den droppes nå når jeg får bestemme selv. :flau:


#8

Sitron sa for siden:

Pannekaker med bacon og sirup. :nam:


#9

Toffskij sa for siden:

Først suppe, så pannekaker. (Uten grovmel, men med mange egg, og syltetøy til.) Vi har det ikke så veldig ofte, én gang i måneden, kanskje? Det synes jeg er helt greit.


#10

Albertine sa for siden:

Jeg lager pannekaker med masse egg for å få i ungene protein. Da er det symbolsk med hvetemel og sukker i dem, og de spises med skinke, ost og ketchup.


#11

Shakira sa for siden:

Jeg lager pannekaker til middag iblant ja.


#12

Hyacinth sa for siden:

For meg er pannekaker dessert på lik linje med vafler, boller etc. Ikke middag. I min barndom ble det en sjelden gang servert pannekaker til middag. Med sukker og syltetøy. Dette er ikke noe jeg gjør. For meg har pannekaker ingenting med middag å gjøre. Det er ikke det at jeg tror noen hadde dødd av å spise det til middag en gang i året eller to, men det er like fjernt som middagsmat for meg som for eksempel muffins til middag. Selv om vi altså hadde det hjemme da jeg vokste opp.


#13

Bluen sa for siden:

Samme her - og med sukker. Jeg er vokst opp med pannekaker som vanlig middag. Når mannen sier vi kan ha vafler til middag, derimot, protesterer jeg.


#14

AprilRyan sa for siden:

Vi har det til middag sammen med poteter, flesk og sjy eller med suppe ved siden av.


#15

Chanett sa for siden:

Jeg innrømmer at jeg aldri har smakt pannekaker som annet enn middagsmat.


#16

Toffskij sa for siden:

«Noen» sensurerte visst bort det faktum at hun pleier å spise pannekaker med fullsukret bringebærsyltetøy OG sukker på én gang. Det knaser jo så deilig. :flau: (Det får ikke ungene.)


#17

LilleLeo sa for siden:

Når vi har pannekaker til middag, så har i sprøstekt bacon, poteter og smeltet smør inni. Det er dødsdigg! :sikle:


#18

Honda sa for siden:

Pannekaker er veldig vanlig til middag her oppe. ikke hos oss. For jeg liker det ikke.
Men steiker det av og til , for turbo elsker det. Men svigermor lager det ofte til han. Hun er snill, for hun vet jeg hater de hehe
Turbo bruker bare sukker på. Mann liker de best å ha stekt bacon inni.

Mamma brukte å ha pannekaker hjemme hos oss før. da med ertersuppe atmed.
Og hjemmelaget blåbærsyltetøy som pannekakefyll.

Har aldri fått servert pannekaker som dessert. Eller som "kake".
Vet de selger det på kafene, med sukker eller krem fyll.
:blir kvalm bare ved tanken:


#19

Ru sa for siden:

Her er det ytterst sjelden pannekaker som middag, da er det i så fall fleskepannekaker.

Poden liker ikke pannekaker noe særlig.


#20

Left sa for siden:

Vi også spiser pannekaker av og til -ungene elsker det. Med sukker på.
Jeg liker best blåbærsyltetøy. Spiser ertesuppe først, og så pannekaker.
Her på møre vet jeg flere som har kokte poteter til pannekakene, og bacon til.


#21

Selma sa for siden:

Når vi steker pannekaker, så serveres de som middag. De spises med syltetøy, helst blåbær, eller sukker samt bacon. Jeg lager pannekakerøre helt uten sukker og av og til med litt grovt mel - i vaffelrøra har jeg alltid sukker. Dessuten har jeg smeltet smør i vaffelrøra og ikke i pannekakerøra. Vafler er dermed ikke middagsmat

Artig å se at det finnes så mange forskjellige varianter av pannekakemiddager


#22

Bokormen sa for siden:

Det hender, det blir kanskje annenhver måned eller noe slikt? Da har vi som regel suppe først. Og ja, den som ønsker det får sukker på. ;)


#23

Hyacinth sa for siden:

Jeg må presiere at jeg ikke er ukjent med pannekaker som middagsmat, altså. De fleste jeg kjenner har pannekaker til middag av og til. Men jeg er ikke komfortabel med det.


#24

Embriksmamma sa for siden:

Samme her.


#25

safran sa for siden:

Jeg syns ikke vanlige pannekaker er fullverdig middag. Når vi en sjelden gang har det, er det med grovt mel og masse egg.


#26

Dixie Diner sa for siden:

4-åringen her liker ikke pannekaker noe særlig, så vi har det vel en gang hvert andre år, omtrent. Da serveres det med masse smør og bacon, og sukker og syltetøy ved siden av. Suppe har vi aldri til, pannekaker og suppe høres, for meg, ut som en helt sinnssyk kombinasjon, hadde aldri hørt om det før jeg leste om det på NM for et års tid siden.


#27

Veronal sa for siden:

Da jeg vokste opp tror jeg at vi hadde pannekaker (med syltetøy eller sukker - aldri fleskepannekaker, grovt mel eller røre tilsatt raspet gulrot) hver tirsdag. Det hadde de fleste av barna i klassen også - det virket som de fleste hadde tirsdag som pannekakedag. Hvis min stemor var borte så hendte det at far slo til med middag og dessert i ett - pannekaker med is. :knegg:

Vi har pannekaker kanskje 1 gang i måneden og da med syltetøy eller sukker. Jeg ser at mannen har sukker oppå syltetøyet i tillegg - det kunne jeg aldri tenke meg å prøve en gang. :iiik: Suppe før pannekake er også ukjent for meg annet enn at jeg har lest det på forskjellige forum. Jeg tror jeg har funnet ut at jeg overhodet ikke er noe suppemenneske, så det kunne jeg absolutt ikke tenke meg å prøve heller. Heller ikke grovt mel eller noe - jeg har ikke tenkt å begynne å steke pannekaker selv heller - her begynte vi første med pannekaker da vi kom over Åmlis pannekaker.


#28

Senna sa for siden:

Her har vi av og til pannekaker til middag. Men det er fleskepannekaker laget med litt salt (ikke sukker) og med bacon i. Jeg bruker litt hvetemel og litt havremel når jeg lager dem.


#29

Jessica sa for siden:

Jeg er vant til at pannekaker og stekt bacon er middag. Det hender vi har det her hjemme, men det er ikke ofte. Det kan være lettvint når mange barn er her og vi ikke har nok til alle av den middagen vi hadde tenkt å ha.....og når vi har dårlig tid.


#30

Chablis sa for siden:

Vi har pannekaker til middag ja , hjemme fikk vi pannekaker og saftsuppe. Her serveres det pannekaker med sukker eller syltetøy. Det skjer kanskje 2 ganger i halvåret.


#31

gullet sa for siden:

Flere egg i vaffelrøren, og rømme, melk/fløte, sukker, smør, mel og en dasj kardemomme.

Pannekakerøren er helt uten sukker.

Da jeg var liten spiste vi suppe og pannekaker til middag. Ertesuppe eller fruktsuppe.

Ungene er ikke så veldig glad i suppe, så her er pannekaker fullverdig middag en gang i blandt.

Ungene er ikke så


#32

Heiko sa for siden:

Da jeg var barn spiste vi ertersuppe og pannekaker til middag, det var en typisk lørdagsmiddag. Vi har det nå ca 1-2 ganger i mnd, da med grovt mel i pannekakerøra, ertersuppe med mye grønnsaker, bacon og syltetøy. Ikke veldig sunt, men veldig godt :D


#33

Aminta sa for siden:

Her lages pannekakene med (halvt om halvt) sammalt spelt (grov) og siktet speltmel, samt havregryn, og mye egg i (evnt. raspet gulerot/bacon). Også fyller vi dem med bønner eller karbonadedeig/kyllingkjøttdeig, og chili, hvitløk, bacon og paprika. Så det er jo rene middagen, har ofte woket grønnsaker til, eller ferske, grove speltrundstykker el. (og røren er uten sukker/søtning såklart)

Lyse, fine pannekaker med syltetøy/sukker el. til middag er en helt hinsides tanke, jeg vet at mange har det, men for meg er det dessert altså. Og jeg kunne aldri servert det til middag.


#34

LilleRosin sa for siden:

Det er ikke ofte vi har pannekaker, siden det tar en million år å lage dem.

Når vi har, er det ofte med suppe til. Pannekakene serveres med blåbærsyltetøy, sukker og bacon.

Av og til har jeg laget pannekaker med kjøttfyll som gratineres.


#35

Libra sa for siden:

Pannekaker med sukker på (og av og til rørte blåbær) har vi 1 til 2 ganger i mnd. Serveres med ertesuppe med pølse og potet i.


#36

Observatøren sa for siden:

Vi har svært sjelden pannekaker til middag, det forekommer på hytta en gang i blant (dersom jeg orker å steke). Da kombineres den med tomatsuppe m/egg, og serveres med bacon, sukker og blåbærsyltetøy. Eldstemann vil gjerne ha Nugatti, og det får h*n. ;)


#37

malena sa for siden:

Jeg synes pannekaker med sukker på er fryktelig godt, og jeg kunne gjerne tenkt meg å ha det til middag en gang i blant.
Nå har det seg sånn at min kjære mann har en litt annen middagskultur enn meg. Der han kommer fra har de helst kjøttmåltider til både frokost, middag og kvelds, så pannekaker til middag fnyses det høyt av her i gården.

Serverer jeg det til dessert med pisket krem og syltetøy, derimot, er jeg verdens beste. :D


#38

Fluke sa for siden:

Når dere har dårlig tid? Hvordan får dere det til? Jeg syns pannekaker tar en eeeeeeevighet å lage/steke.


#39

Karamell sa for siden:

:dulte:

Enig her. Jeg tror kanskje vi har hatt pannekaker til middag to ganger her i huset. Ungene liker det jo, men jeg synes ikke det er fullverdig middag. Er det ikke omtrent samme røren sov ved vafler da?

(dessuten hater jeg å steke!)


#40

Koma sa for siden:

Pannekaker er middag, ja. Putter gjerne oppi havregryn for å gjøre de grovere. (Det gjorde min mor da jeg var liten).
Samboer spiser med bacon, snuppa får blåbærsyltetøy, og jeg spiser med lønnesirup eller ost/skinke.
Spiser det sjelden. Kanskje en gang annenhver måned?


#41

Karamell sa for siden:

Vafler uten sukker? :sjokk: Jeg lager vaflene så søte at de ikke trenger noe på. :sparke: Og de er best nylagete og sprø!


#42

ILY sa for siden:

Her hender det vi lager pannekaker til middag, da med tomatsuppe,blåbær og bacon til. Noe av det beste lillemann får! Skjønner ikke helt de som sier at pannekaker og vafler er samme ting men.. Her lages pannekakene av egg,mel,bittebittelitt salt og melk, that`s it! Hadde blitt noen sørgelige vafler tror jeg;) Moro å se alle de forskjellige måtene å lage pannekaker på da:)


#43

emm sa for siden:

Pannekaker er aldri middag alene hos oss. Vi har alltid tomatsuppe, eller annen suppe først. Deretter spiser barna 1-2 pannekaker etterpå. For meg blir pannekaker mer dessert:)


#44

emm sa for siden:

Pannekakerøre og vaffelrøre er to forskjellige ting her i huset.


#45

Skremmern sa for siden:

Vi har aldri pannekaker til middag.


#46

Mikkeline sa for siden:

Pannekake er middag hos oss en gang i mellom. Enten med bacon eller syltetøy.

Da vi var små var det stort sett med sukker på. Husker den deilige, knasende følelsen....


#47

Angelique sa for siden:

Her i huset er de to rørene helt forskjellige også
Bla sukker og fløte i vaffelrøren.
Vaffelrøren lager jeg også endel tykkere en pannekakerøren

I begge har jeg mange egg og godt med smør.
I pannekakerøren bruker jeg godt med rømme.

Jeg er vokst opp med spinatsuppe,ertesuppe el. først og pannekaker etterpå.
Slik gjør vi det her også.

På pannekakene bruker vi blåbær- eller jordbærsyltetøy, eller sukker.Noen ganger smuglegger jeg på litt sukker på toppen når jeg har blåbær inni .Såå godt at.


#48

Maxine sa for siden:

Pannekaker er middagsmat her i huset.

Har fått det servert som dessert/kake, men det er bare kvalmt.


#49

Sue sa for siden:

Vi har det 1-2 ganger pr mnd. Alltid med tomatsuppe med hardkokt egg først. Pannekakerøren lages bla med mange egg, havregryn, sammalt grov hvete og vanlig hvetemel (ikke sukker i pannekakerøre!). Barna spiser kanskje 1 pannekake hver, noen ganger opptil 2 - kommer litt an på hvor mye de har lyst på sukker (de får alltid første med syltetøy - selvom det sikkert ikke er så mye bedre enn sukker, men da føles det iallefall litt mer som middag..)
Har veldig lyst til å prøve fleskepannekaker, for det høres godt ut. Vanlige pannekaker er jeg ikke så veldig fan av egentlig, ikke mannen heller, men barna liker det jo.

Har forøvrig en oppskrift på pannekakei langpanne, men har ikke prøvd den ennå. Må gjøre det snart, for det er kjedelig å steke pannekaker...


#50

Tuneland sa for siden:

Hver tirsdag i oppveksten min hadde vi pannekaker til middag. Da var det med sukker/blåbærsyltetøy på og en sjelden gang bacon.

Vi spiser fremdeles pannekaker til middag, men det går lang tid mellom hver gang.


#51

Tuneland sa for siden:

Jeg bruker forresten to stekepanner når jeg lager pannekaker, ellers blir jeg jo aldri ferdig.


#52

gethosmurfen sa for siden:

Her brukes pannekaker til kveldsmåltid. Fikk det nesten aldri til middag når jeg var liten, men av og til til kvelds.
Pannekakene lages av en god miks av sammalt hvete, hvetemel og havregryn. Masse egg og frø fra vaniljestang, deretter brukes biola til røra er passe tynn.


#53

Irma sa for siden:

Vi har pannekaker til middag en gang i blant. Med blåbærsyltetøy, jordbærsyltetøy, sukker og banan som vekslende alternativer. Jeg er oppvokst med pannekaker som middag, med tomatsuppe til "forrett". Jeg ser ikke på pannekaker på samme måte som vafler. Det har nok mye med tradisjon å gjøre, men også at vaflene gjerne lages og spises på en mer usunn måte, med mer smør/sukker og evt. godsaker som rømme i røra og på vaffelen. Jeg ser på vaffel som kake.


#54

Blånn sa for siden:

Vi spiser pannekaker til middag en gang i blant. Servert med syltetøy og stekt bacon. Av og til har vi tomatsuppe til også.


#55

Lykketrollet sa for siden:

Jeg vokste opp med fleskepannekaker til middag.

Men lager det aldri selv.


#56

Filifjonka sa for siden:

Vi har ikke så ofte pannekaker, femåringen tåler det bare i små mengder, sannsynligvis på grunn av at egget ikke blir helt gjennomstekt. Kanskje en gang annenhver måned? Da har vi dem til middag, med blåbærsyltetøy, og de serveres samtidig med ertesuppe.


#57

SmarteSmelt sa for siden:

Vi har pannekaker til middag (uten sukker i røren) med gryterett i, eller bacon + ost, alt ettersom.

Og til dessert, med smør og sukker og kanel.


#58

Skilpadda sa for siden:

Samme her. Noen få ganger i året, og alltid med suppe, ikke bare "som regel". :) Hjemme hadde vi det hver fredag, da med hjemmelaget ertesuppe, eller tomatsuppe med hardkokt egg. Nå bruker vi stort sett hjemmelaget tomatsuppe siden poden ikke spiser ertesuppe. Lager pannekakene med grovt mel og uten sukker, og serverer med blåbærsyltetøy, bacon og sukker (bacon og sukker er en trøndergreie slik jeg ser det, jeg plukket det opp mens jeg bodde der og trøndermannen er dessuten veldig glad i det).


#59

Elisabet sa for siden:

Vi spiser pannekaker opptil en gang i uka. Jeg er ikke vant med det hjemmefra, men det er mannen. De spises med hjemmelaget jordbærsyltetøy, eller litt melis og sitron. ;)


#60

MsM sa for siden:

Vi spiser det kanskje en gang i måneden. Gutta med hjemmelagt blåbærsyltetøy, mens jeg må ha sukker og sitron på:ja:.


#61

malena sa for siden:

Det smaker nydelig! Jeg bruker sukker på pannekakene og spiser dem sammen med ertesuppa. :ja:


#62

Frances sa for siden:

Vi spiser pannekaker en gang i uken. Minstemann er kresen matveien, så da ordner jeg røre med masse egg og grove melsorter. Det er godt! Det er ikke sukker i røren, men de får sukker på pannekaken. Vi voksne spiser med bacon.


#63

Heiko sa for siden:

Det er supergodt! :nam:


#64

Lizzie sa for siden:

Både mannen og jeg er vokst opp med pannekaker hver fredag. Jeg lærte ham å spise dem med sukker og sitron og han lærte meg å ha bacon på. Nå har vi ikke hatt pannekaker til middag på år og dag, men da vi hadde det var det uten suppe.

Og nå ser jeg for meg svigermor tilbringe hele fredagen på å steke pannekaker til 5 unger. Det tar sin tid. :)


#65

Hasselnøtt sa for siden:

Vi har også pannekaker til middag innimellom. Kanskje en gang i måneden. Jeg og mini med blåbærsyltetøy, min bedre halvdel med sukker og sitron.

I oppveksten var jeg vant til suppe først, men det har vi sløyfet.


#66

Fibi sa for siden:

Vi har pannekaker så sjelden, ca to-tre ganger i året, at da blir det med syltetøy, rømme, sukker og smør. (kanskje ikke alt på en gang, da. :knegg: ) Men jeg bruker til gjengled mye mindre sukker i pannekakene når de er til middag, enn når jeg lager dem til dessert/kos/is osv.


#67

Gaia sa for siden:

Vi spiser suppe og pannekaker en gang i uka. Som oftest hjemmelaget tomatsuppe med macaroni (og innimellom egg), meg jeg spiser gjerne ertesuppe (med kjøtt) og pannerkaker. Jeg lager innimellom grove pannekaker, innimellom fine, det kommer litt an på hvilke melsorter som er i skapet den dagen. Jeg spiser pannekaker med lønnesirup, Snupp spiser med syltetøy og mannen spiser med syltetøy eller sukker.

Jeg er vokst opp med en dag med suppe og pannekake hver uke. Så vidt jeg kan huske er det helt vanlig på mammas hjemsted. Bare pannekaker blir ikke helt middag for meg, jeg må ha suppe først.

Vi spise forresten (små, tykke) pannekaker til frokost innimellom, da med bacon og egg til. Middagspannekakene er store og tynne og laget på en røre med relativt mange egg (oppskriften har jeg fått av mormoren min).


#68

pippimamma sa for siden:

Har aldri laget pannekaker som noe annet enn middag. Da jeg var barn fikk vi servert tomatsuppe som forrett. Før hadde vi suppe før pannekakene, men nå lager jeg kun pannekaker den sjeldne gangen vi har det. Sukker eller syltetøy er tilbehøret. Jeg syns det blir for mektig med to retter til et måltid og ungene blir mette av pannekakene. :småspist:


#69

Beckett sa for siden:

Vi har pannekaker til middag rett som det er (fin variasjon/alternativ til brødskiver for guttungen som ikke er spesielt glad i middag), men de er temmelig grove. De spises gjerne naturell, eller med syltetøy på. Gutten er glad i brunost på, så det hender det at han får.


#70

trøtt sa for siden:

Jeg syns pannekaker uten grovt mel er dessert. Jeg fikk ofte pannekaker og suppe hos bestemoren min da jeg vokste opp, kan ikke huske at pappa lagde det.

Vi har pannekaker til middag 1-2 ganger i mnd. Ungene elsker det og jeg kan ikke alltid bestemme hva vi skal ha. Jeg lager da pannekakene med grovt mel, havregryn og litt hvetemel. Laktoseredusert melk og egg til 4 av oss og eggerstatning og havremelk til minstemann.

Spises med sukker eller syltetøy.


#71

Enhjørning sa for siden:

Jeg er vant med det fra jeg var liten, trodde det var helt normalt med pannekaker som middag.
Gjerne med ertesuppe eller fruktsuppe til! :D


#72

løve70 sa for siden:

Om vi har pannekaker er det til middag!! Servert med syltetøy, lønnesirup og sukker. LøveMannn og LilleVenn har også smør på.....

En sjelden gang har også vi amerikanske pannekaker til frokost i helgene.

Jeg er oppvokst med suppe først og deretter pannekaker, men selv er jeg så glad i pannekaker at vi dropper suppen og konsenterer oss om pannekakene ;)


#73

tink sa for siden:

Jeg eelsker dobbeltmoral så lenge det er til min egen fordel. Syltetøy og sukker på pannekakene er godt, og ikke noe problem å kalle dette for middag. Sambo er imdlertid ikke enig så han sørger for suppe og bacon som tilbehør den ene gangen i måneden eller deromkring. Enda litt mer sporadisk er T og jeg alene, og da koooser vi oss med "bare" pannekaker. Han spiser dem helst naturell.


#74

Alexy sa for siden:

Vi har pannekaker til middag en gang i blant, kanskje 3-4 ganger i året.. Da er det pannekaker med bacon og blåbærsyltetøy, og ertesuppe ved siden av.


#75

Susse sa for siden:

Vi spiser pannekaker,men ikke som hovedrett. Suppe først, ofte tomatsuppe.
Pannekakene lager jeg av rismelk, fibramel, masse egg og litt hvetemel.
Vi har en sønn som spiser svært dårlig og pannekaker er noe av det han faktisk liker og spiser uten trøbbel så det har jeg ikke skrupler med å gi. Vi har rørte bær til, ofte fra frysern med litt sukker i. Mannen min spiser pannekakene med salami og stekt egg.


#76

Beathe sa for siden:

Hattifnatten; Poden takker deg for at du laget denne tråden. Det ble pannekaker til middag i dag, og det er leenge siden sist!


#77

My sa for siden:

Vi har pannekaker med sukker eller blåbærsyltetøy til middag ja. Prøver ikke engang å gjøre dem sunnere ved å bruke grovt mel eller noe sånt heller. Har masse meierismør i røra, og litt sukker også. Kjører på med det som jeg synes er aller best, så har vi det heller sjelden. :glis: Er det noe til overs disse sjeldne gangene får til og med jentungen disse usunnhetene med seg i barnehagen, med brunost på i frokostmatpakka si dagen etterpå. Men vi har det ikke så ofte som en gang i måneden en gang.

Men vi har hjemmelaget tomatsuppe ved siden av da. Den kan jeg slå til og ha fullkornsmakaroni oppi. :uskyldig:


#78

him sa for siden:

Det hadde ikke jeg heller. Vi hadde det aldri hjemme da jeg vokste opp, men mannen er kjempeglad i det, så ... Jeg prøver å holde det til de dagene jeg er borte, jeg er ikke noe glad i det. Vi har det ca en gang i måneden, aldri noe annet til.

Vi har syltetøy og bacon til. Vi startet med blåbærsyltetøy, men det ble dyrt pga av alle klærne som ble ødelagt, så vi har konvertert til jordbærsyltetøy.


#79

Sildre sa for siden:

Vi har pannekaker av og til, kanskje en gang i måneden eller så. Vi spiser dem med blåbærsyltetøy eller sukker på og kaller det middag. Ingen suppe. Av og til bruker jeg litt grovere mel, andre ganger kun hvetemel. Jeg bruker ikke sukker i røra.


#80

Mandino sa for siden:

Vi har pannekaker med syltetøy til middag med jevne mellomrom, men da serveres alltid ertesuppe med flesk først - pannekakene blir nesten som dessert å regne. Dette er jeg vant med hjemmefra, men både datteren vår på 2 år og mannen syns ertesuppe er godt så da så.


#81

Unagi sa for siden:

Vi hadde pannekaker, med sukker eller blåbærsyltetøy, og ertesuppe. Kjempegodt.


#82

Ina sa for siden:

Jeg kan godt ta en pannekake eller tre med blåbær eller bacon til middag. Sønnen min er veldig glad i pannekake med bacon. Helt grei middag en gang imellom. Jeg er vant med pannekake og suppe til middag, men dropper gjerne suppa (iallefall hvis det er snakk om posesuppe). Jeg underviser i Mat & helse og i følge mine elever er pannekaker helt vanlig middagsmat...


#83

trøtt sa for siden:

Grunnen til at jeg gjør pannekakene sunnere er at jeg syns de smaker mye bedre da.


#84

Chanett sa for siden:

Slik er det her også. Vaflene også.


#85

Filifjonka sa for siden:

Ja, samme her. Jeg liker ikke vafler eller pannekaker som er veldig søte. Og jeg syns bare de smaker bedre med litt grovt i.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.