Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Legokalender?

#1

Hønni sa for siden:

Hvor hvor hvor....

(og ja jeg vet jeg kan lage en slik selv, men det har jeg ikke tenkt til)


#2

Dragen sa for siden:

Briobutikk. Veldig populært her i fjor, og de har ytret ønske om gjentagelse i år.


#3

syllan sa for siden:

quanta costa?


#4

Ole Brumm sa for siden:

Edwis lekebutikk.


#5

Blåbær sa for siden:

De hadde de på toys r us for 1-2 uker siden.


#6

Hønni sa for siden:

:hyper:


#7

Frost sa for siden:

Har sett dem hos Extraleker og Edwis.


#8

Dragen sa for siden:

180,-

Eller 24,99$ på nett. Der hadde de rosa legokalender også, den kostet 19,99.


#9

Stompa sa for siden:

Jeg har bestilt fra Sparkjøp. 170, tror jeg (+ porto, men jeg skulle ha noe anna uansett). De ligger på posten og venter på at jeg skal hente dem.


#10

Hønni sa for siden:

Iler til sparkjøp.no


#11

livit sa for siden:

Jeg kjøpte til begge for ett par uker siden :flau: Betalte vel rundt 170 kr pr stk på Ekstra-leker. Råsa til vesla og vanlig til storebror.


#12

Mams sa for siden:

Jeg skal på svipptur i Danmark i morra, kanksje det er tingen å kjøpe der.
Den kostet rundt 140,- mener jeg å huske at jeg leste.


#13

Karamell sa for siden:

Storebror fikk til jul (!) (julaften altså) i fjor og det var noe ræl! Knøttsmå deler som ble til rot. Kastet skiten jeg. I kategori med Kindereggleker. :sorry:


#14

Dragen sa for siden:

Jeg kan godt forstå at det var noe ræl hvis han fikk det til jul, og forventet at det skulle være et helt legosett. Men for mine barn, som hadde legofly fra før, var det veldig stas med disse små flyplassdelene som var i kalenderen i fjor.


#15

Karamell sa for siden:

Og 4,5 år... Jeg skjønner fremdeles ikke hvordan noen kunne kjøpe dette som julegave.


#16

Dragen sa for siden:

For en som ikke har peiling så det vel ut som et stort, fint Legosett, og nærme jul var det sikkert veldig billig.


#17

Nynne sa for siden:

Var på åpningen av Rygge Storsenter, der hadde de Legokalenderen til salg, kr.134,- på "Pytt i Panne" butikken.


#18

Marge sa for siden:

Hvilket språk er dette? Rogalandsk? :humre:


#19

D'Arcy sa for siden:

Min er 4,9 år. Han skal få legokalender (om jeg rekker å få tak i en før de er utsolgt). Han leker masse med lego og skjønner derfor ikke helt hva du mener. Ja rent bortsett fra at man ikke kjøper adventskalender i julegave.


#20

GinaK sa for siden:

Siden du bor i Oslo; Vi kjøpte legokalenderen på Mortensrudsenteret. Kr, 170,- De hadde også til jenter.

Dette er da ikke noe ræl. :confused: Storebror fikk en i fjor også og gledet seg stort hver morgen. Han bygget den selvfølgelig opp med en gang og hadde alle settene på et bestemt sted sånn at det ikke ble kaos.


#21

Karamell sa for siden:

Jeg syntes at delene var knøttsmå. Mye mindre enn vanlig Lego?
Dessuten hadde vi en ettåring i hus som spise det meste av sånne ting... ;)


#22

Skilpadda sa for siden:

Kaste Lego? :eek:

Nei, det er helt vanlig lego. (Men det vanlig lego har kanskje flere små "spesialbiter" enn før i tiden?) Poden vår, som ble fire i desember i fjor, syntes det var kjempestas med alle de små figurene, bygde hvert lille sett ved frokostbordet, og ville gjerne ha en slik kalender i år også. Så det får han. :) En veldig billig kalenderløsning tatt i betraktning at alle kalendergavene faktisk er noe ordentlig, som han kan (gjen-)bruke senere.


#23

Maz sa for siden:

Lego består jo av mange forskjellige deler. Vi tok med oss en slik en superbillig på salg i januar i fjor når Mazungen var syk, og bygget ca halvparten da, og resten ble lagt i adventskalenderkassen til i år.

De delene vi bygget havnet jo da i legokassen. En kaster da ikke lego, hele poenget med lego er jo å ha såpass mye deler at en kan bygge mye rart. Det fine med disse figurene er jo at en lærte å lage mange ting med vanlige deler.

Nå husker jeg ikke prisen, men de hadde de råsa (Belleville??) kalenderene på Obs og de vanlige.


#24

Zip sa for siden:

Storebror skal ha Lego kalender. Hadde det når han var 4,5 år og, veldig populært :D. Lego klossene blir brukt sammen med alt det andre no så hadde absolutt ikkje kasta det nei...


#25

Karamell sa for siden:

Mulig det var en annen variant vi fikk da. Det var jo ikke legoklosser, men ørsmå spader/hjelmer og menn. Tror de var arbeidere av noe slag.


#26

Skilpadda sa for siden:

Var det det flyplass-settet? Der var det arbeidere og flyplassansatte, og folk i sikkerhetskontrollen (med gjennomlysing av de små koffertene :knegg: ) og en liten lege med legekoffert, og forskjellig annet. Og på julaften var det en nisse og en peis og et juletre og masse gaver. :D

Klart det er lego selv om ikke alt er klosser. :) Små legomenn har man jo bruk for til alt mulig av båter og biler og fly man bygger (det at det var så mange legomenn med var den av de tingene vi likte best, for de er så gjenbrukbare), alle de små spadene og koffertene og skiltene kan også brukes til andre ting, og det var jo noen klosser innimellom også.


#27

Miss Norway sa for siden:

Åh, nå fikk jeg lyst på legokalender selv!

Vi HAR ikke lego selv. Erkjenner De leker så mye med det på SFO og bhg at vi aldri kom igang med det hjemme. Og det anger jeg på. Kanskje skal vi ønske oss masse lego til jul i år? Ja, det var en god ide faktisk! Nå er jo puddingen 3,25 år og kan håndtere de små delene.

Men Hønni, jeg tror at jeg går på Smakeriet da og kjøper en av de flotte "24-skuffers-mini-kalender-kommodene" og fyller et par vanlige legosett oppi, oppdelt selvsagt.

Kan ellers bare betro gjengen at jeg er ganske så umulig på venterommet på barnepoliklinikken og hos fastlegen. Må alltid bort og bygge ferdig før vi kan gå hjem etter konsultasjonen, til ungenes frustrasjon. Og så blir jeg innvendig harm hvis noen andre skittunger har tatt i bruk legobordet mens vi var borte, spesielt hvis de har begått hærverk mot mine arkitektoniske "mesterverk".


#28

Benmurphy sa for siden:

Meget god plan. :riktig: Det minner meg på at jeg må skjerpe inn mitt forsett om at junior naturligvis ikke kan få alt han peker på når vi er i butikken, men at det skal være unntak for Lego.

Ben "ønsker seg Lego X-wing Fighter til jul" Murphy


#29

Pastill sa for siden:

Vi har mengder med duplo så går nok ikke over til lego med det første. :niks:
Skulle vært duplokalender.. men neida. Mor må lage sjøl!


#30

Hønni sa for siden:

Ja, det var min tanke først, men jeg vil ikke lage en type kalendertradisjon. Neste år skal jeg nok satse på aktivitetskalender


#31

DM sa for siden:

Vi har kjøpt legokalender i år istedet for gavekalenderen han har hatt de to siste årene. Jeg gleder meg. :D Også tenkte jeg han skulle få juestrømpe på julaften med blad og litt godterier oppi. Det er en fin tradisjon synes jeg.

Men jeg er litt usikker på gleden og roen over det hele med 5 småunger i hus på julaften i år ... (?)


#32

tinkadott sa for siden:

Er det noe tema i kalenderen i år? Jeg har kjøpt en gutt og to jentekalendere, men fikk de pakket inn på lekebutikken da barna var med så de ikke skulle se de. ;)


#33

Anne C sa for siden:

Vi prøver Playmo varianten i år......


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.