Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hundene og jeg.

#1

Bobbelur sa for siden:

Hundene og jeg... vi bor fremdeles på ca 45 kvm. Trangt og ikke helt enkelt (jeg måtte for eksempel plassere støvsugeren i flyttelasset for det var rett og slett ingen steder å sette den hjemme hos meg. Bortsett fra midt på gulvet.) og helt klart ikke optimalt med tre hunder - selv om de er små. Vi flytter til en større leilighet om tre uker. Nærmere jobben min, nærmere venninner. Plass til at jeg kan sette opp symaskinen min, plass til spisebord og plass til hundebur og støvsuger. To soverom, og det minste er større enn det ene jeg har nå. :knegg:

Hundene og jeg har noen faste avtaler også nå. Hver mandag går vi tur sammen med andre. Tre fra klassetrinnet mitt, tanten til hun ene, en nabodame til tanten og andre som slenger innom - vi avtaler startsted og -tid og så går vi tur. Ikke blir det så mye mosjon av det, men vi er aktive og sosiale.
Vi går tur hver torsdag også, da er det hundene, to fra klassetrinnet mitt og meg. Litt mer fart og sprett i gåingen, og så avslutter vi en gang i måneden med å ha julegavestrikkeklubb. Dette er en investering over tid for å få utvidet/sementert nettverket.

Men... jeg vet ikke ennå hvor viktig nettverk er for meg. Hva er viktigst? Jobb? Nettverk? Bolig? Venner i akseptabel radius med samme interesser? Hundefolk? Klima? Familie?
Jeg føler fremdeles at alt her er midlertidig. Jeg klarer ikke å si at vi skal bo HER. Eller der. Akkurat nå er jeg her, men det kjennes midlertidig ut. Jeg trives ikke mye mtp mørketiden her, men den tiden vi går inn i nå, lysere og lysere netter, veier opp for det. Jeg savner hundevenner fra da jeg bodde sørpå - nå bor jeg for langt unna kursene vi kan bli med på. Hundene hadde nok orket, men jeg orker ikke tre kvarter hver vei. Så mye overskudd har jeg ikke ennå faktisk. Og jobb? Foreløpig blir jeg her. I fjor sa jeg at jeg skal revurdere det denne sommeren. I år sier jeg det samme - jeg revurderer neste år. Med mindre noe helt spesielt dukker opp.

Hundene og jeg er altså fremdeles hundene og jeg.

Fra toppen og nedover: Odin, Rick og Norah - tatt en septemberdag i fjor da det regnet altfor ille til at jeg ønsket søkkvåte hunder. (De ble søkkvåte uansett.) Odin hater klær på, så han fikk slippe regndress til slutt... :knegg:


#2

Primrose sa for siden:

Det blir bra med litt bedre plass. 45 kvm er ikke stort når man har tre små.


#3

Taien sa for siden:

De hundene dine er bare knusesøte! :hjerter:
Så bra du får deg noe større. Det vil nok føles bedre når lysere tider setter til. Stor klem. :klemme:


#4

Nina sa for siden:

Fine hunder. :hjerter:
Har fått meg ny hund jeg også nå, omplasseringshund, fem år gammel Berner Sennen, utrolig fin og litt egenrådig. Ny og ny forresten, har hatt henne snart et år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.