Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Male eller ikke male ...

#1

Levic sa for siden:

Hmmm. Har arvet et gammelt skap og en gammel sjenk. Begge i samme stil. Tanta mi har en veldig chabby c. stil og har hatt skapet først. Hun hadde det sammen med gamle hvitmalte ting.
Fargen er litt rødbrun.. Vi har blandet stil med noe nytt og noe gammelt. Det vi har som er gammelt har jeg malt eggehvitt, så jeg lurer på å gjøre det med arveskapet og sjenken.. Eller er det ok med forskjellige farger??


#2

Maz sa for siden:

Klart en kan ha forskjellige farger.

Det spørs jo helt på møbelet om du ødelegger det eller ikke.


#3

Levic sa for siden:

Nei ødelegger det nok ikke. Har malt en eldgammel sjenk som var nesten svart. Den ble kjempefin.
Har litt lyst til å ha de i orginalfargen, så kan jo se hvordan det blir først.. Vanskelig det der. Har man først malt er det litt sent å angre.


#4

Maz sa for siden:

'
Nettopp derfor jeg sier ødelegge.

Har en malt er det veldig vanskelig å gjøre noe med.

Jeg tenker med skrekk og gru på mengden med gamle norske møbler med orginal maling som folk lutet på 80 tallet (og noen enda senere). Jeg kan love deg at å hvitmale gamle møbler vil virke omtrent like sykt om noen få år.

Hvor sykt spørs jo helt på orginalen da.


#5

Levic sa for siden:

Å sånn ja. Trodde du mente ødelegge overflaten jeg..

Hmm. Får tenke litt på det. Er jo fin i originalfargen, men ikke helt min stil da. Litt for rødlig liksom.


#6

Blåbær sa for siden:

Jeg har samme dilemma selv om dagen. Eller har ikke arvet noen gammle møbler, men usikker på om jeg kan blande farger på møbler.

Dypt inni meg sier noe at det er finest å ha møbler i samme farge, men den late snart høygravide delen av meg prøver å argumentere for å ha det slik det er...:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.