Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det noen her som har kjøpt ferdighus fra Älvsbyhus

#1

Ophelia sa for siden:

Vi har tomt og planen er å kjøpe et ferdighus. Vi har selvsagt pløyd igjennom alle huskatalogene vi har kommet over, men funderer nå litt på Älvsbyhus.

Er det noen som har noen erfaringer med denne ferdighusleverandøren?


#2

DM sa for siden:

Hvordan fungerer dette da?


#3

Veronal sa for siden:

Jeg har ikke erfaring med Älvsbyhus, men jeg vet litt om de og har sett et hus bli satt opp (modulene ble levert i løpet av helgen, på mandagen går mannen på jobb kl. 0730 og jeg er hjemme med sykt barn - så langt innen aktivitet på tomten, jeg går tur med barnet kl. 11 og da har de begynt på takstolene, jeg går ny tur med barnet kl. 14 og da var huset tett :knegg: ). Du har svært liten fleksibilitet når det gjelder planløsning (muligens bare speilvending). Huset blir levert som moduler med trapp, kjøkken, sanitærinnredninger osv. ferdig montert. Huset monteres på grunnmurselementer og huset har krypkjeller. Du kan ikke velge å ha kjeller eller skråtomt. Bad leveres ferdig med våtromsbelegg og våtromstapet. Du kan ikke velge fliser eller varme i gulv på bad, etter hva jeg har skjønt. Du kan heller ikke ha f.eks. vannbåren varme.

Jeg synes personlig at husene ser kjønns- og identitetsløse ut, men det jeg er aller mest skeptisk til er krypkjelleren.



#5

Ophelia sa for siden:

Takk for informativt svar, Veronal. Det med kjelleren, eller rettere sagt mangel på kjeller, blir nok utslagsgivende, tror jeg. Vi får lete videre.


#6

gullet sa for siden:

Jeg lurer på om noen venner av bygde et av disse husene for noen år siden, og huset ble bra, men jeger litt skeptisk til planløsningene og at man ikke kan velge flis, parkett osv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.