Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Champignonsuppe

#1

Frantzen sa for siden:

Jeg var på hotelltur i forrige uke og ble servert en aldeles nydelig champignonsuppe til forrett. Den var glutenfri og så rik på smak at jeg stadig tar meg i å tenke på den :hjerter:

Har søkt på nettet uten hell og lurer på om det er noen her som har oppskrift på champignonsuppe? Om den er laget på meljevning i utgangspunktet går det jo an å bruke den likevel, med litt glutenintolerant redigering.


#2

daffy sa for siden:

Jeg smakte en nydelig soppsuppe på Hallingstuene, jeg spurte kokken om hvordan den var laget og sånn etter husken så hadde han begynt med frest sjalottløk og hvitløk i meierismør, en slant portvin var tilsatt og kokt inn, deretter kraft (tror det var kjøttkraft som var brukt) og sopp. Lykke til ihvertfall!



#4

Frantzen sa for siden:

Lagde den i kveld. Den ble ok, men hadde sterkt preg av buljong. Jeg brukte en liten boks med champignoner og brukte kraften fra denne. Resten fersk champignon. Brukte kyllingbuljong, vet ikke om den skiller seg mye fra hønsebuljong? Brukte gourmetsalt.

Den manglet noe fyldigere smak, syns jeg, og det ble veldig mye champignonbiter. De kan man jo velge å ta ut, men må liksom spise dem da, syns jeg. Suppa jeg fikk på hotellet hadde ikke så mange champignonbiter, og var mye fyldigere på smak, uten å være tykk i konsistensen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.