Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vegg?

#1

Bobbelur sa for siden:

Sitat fra forrige blogginnlegg fra meg.
Brottsjøene sliter på for tiden, så legen har gitt meg 40 % pause fra deler av livet. Det er jeg glad for, for jeg trenger en pause. Disse brottsjøene som treffer meg har vært harde og tette og jeg er inderlig, inderlig sliten. Jeg har ingen jernmangel, stoffskiftet er fint og det ligger ingen betennelse og brenner meg ut heller. Dermed må jeg bare konkludere med at slitenheten er mental og at det er en vegg jeg treffer. Jeg bare håper at den ikke er så hard at jeg går helt ned for telling, men at to uker med litt pause og så ferie senere hjelper meg på bena igjen.

Jeg har tenkt å se meg om etter annen jobb uansett nå. Jeg innser at alle jobber som jeg automatisk tenker at jeg kan søke på, er de jeg IKKE skal søke på. Alle er kontorjobber og slike trenger jeg ikke flere av på CVen min. :nemlig: Jeg vil ikke være kork, jeg skal være kaptein. Og kapteinen bestemmer at min neste jobb må være litt mer sosial. Introverte meg trenger en utadvent jobb faktisk.


#2

-ea- sa for siden:

Noen ganger tenker jeg også sånn. Så tenker jeg på reiselivsbransjen da, sikkert fordi jeg ser søstra mi jobbe seg nesten ihjel med å drive en destinasjon - og de sjeldne gangene jeg snakker med henne så høres jobben utrolig morsom ut, det er de utroligste ting som må kunne fikses. Og jeg liker å fikse ting. Men vil aldri jobbe sammen med henne, tror ikke det hadde holdt en uke engang.

I ditt distrikt er det kanskje noen sånne jobber? Ulempen er jo at de ikke er så bra betalt, ihvertfall ikke i starten.


#3

Bobbelur sa for siden:

Jeg liker også å fikse ting, men jeg har ikke peil på reisedestinasjoner. Jeg har tenkt mer på butikk for det er noe jeg har litt mer peiling på. Det er ikke godt betalt, jeg vet det, men... helse er viktigere enn økonomi, egentlig.

Hadde jeg kjent til en sånn destinasjonsjobb så tror jeg at jeg skulle søkt. :jupp:


#4

-ea- sa for siden:

Jeg tror nesten ikke de søker etter folk, og om de gjør så blir jobben gjerne noe helt annet.
Se på denne stillingsannonsen, den var jeg frista av:
karrierestart.no/ledig-stilling/698925


#5

Tåtti sa for siden:

:klemmer:


#6

Susse sa for siden:

Helse er definitivt viktigere enn økonomi, og trivsel det samme. Det henger jo i hop alt i alt.
Håper du får pustet litt nå med redusert jobb.


#7

Bobbelur sa for siden:

-ea-, den stillingen så ut til å være helt det rette for meg også. :jupp: Jeg trenger en sånn jobb der jeg må kunne litt av alt. Jeg har blant annet hatt jobb der det var opplest og vedtatt nesten at fredagslunsjen måtte være litt ekstra, og det var meg som skulle lage den til. Jeg har blant annet sittet på kjøkkenet og stekt vafler mens jeg avstemte bank. :nemlig: Eller kokte tomatsuppe, ekstra makaroni, varmet kjøttboller med mere og serverte med revet ost, masse grønnsaker og loff og så kunne de lage til tomatsuppa si med masse ekstra nam.

Den delen av den jobben husker jeg ennå med glede. Ikke resten da. :knegg:

Susse, jeg kjenner at jeg virkelig trenger å få pustet. Jeg blir helt andpusten av å bare gå opp trappa til kontorplassen min, og sånn skal det ikke være.


#8

gnuri sa for siden:

Kjære fineste du :klemme:
Du trenger å komme deg vekk fra den jobben. Det er vanskelig, jeg vet, men jeg merker på deg at du får det dårligere og dårligere, og det fortjener du ikke!
Vet ikke helt hva jeg skal skrive, og du vet hva JEG vil at du skal :humre:


#9

Bobbelur sa for siden:

:jupp: gnuri, jeg vet hva du vil at jeg skal.
Du er faktisk den første til å si at det merkes at jeg får det verre og verre. Eller blir dårligere.


#10

gnuri sa for siden:

:klemmer:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.