Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva trenger jeg egentlig? (bærbarkjøp)

#1

Acsa sa for siden:

Jeg skal plutselig og i full fart kjøpe meg en bærbar.

Jeg skal bruke nettleser, e-post, office-pakken, et vakkert lite kildeføringsprogram og det er fint om ungene kan se tegnefilm på den på tur. Ingen tunge programmer som skal kjøres, mannen kan få slite ut sin egen laptop med de hersens statistiske modelleringene sine.

Hva trenger jeg egentlig av minne og prosessor?

Og når Dell sier "Fast 8x DVD+/-RW slank stasjon med innstikksplass, inkludert programvare", mener de at det er DVD-brenner på den da? Eller kan den bare lese? :blånn:

Og er Bluetooth noe jeg trenger? :blånn: igjen.


#2

Left sa for siden:

RW betyr vel at den kan skrive også ja tror jeg - correct me if i', wrong.
Du trenger vel ikke verdens sterkeste maskin for å få det du er ute etter, men det er fine priser på bærbare om dagen, så du kan få en god maskin for en passe penge :)
Jeg har bluetooth på min, og hadde ikke klart meg uten. Sender over bilder fra telefonen min, og man får også skrivere som sender trådløst osv, så det kommer helt an på hva du skal gjøre det.
Det går fint å overføre bilder fra telefon med kabel også, men jeg synes det er greit å ikke fylle opp telefonen min med sånne ting, så sender over ganske fort, og da kan jeg bare gjøre det uten at den ledningen må være på plass :)


#3

Acsa sa for siden:

Det er viktig for meg at den er liten og lett (bekken- og ryggtrøbbel gjør dette til høy pri), så da blir det fort dyrt...


#4

Juste sa for siden:

Det er en brenner ja, som brenner både DVD+ og DVD- plater, altså det meste. Bluetooth er veldig smart dersom du har det på mobilen, slik at du kan synkronisere kontakter/bilder/avtaler etc. ellers er det ikke så veldig farlig synes nå jeg.

Når det gjelder størrelse så koster de minste som du sier uforholdsmessig mye. Det smarteste nå er og kjøpe med 15" skjerm. Jeg har akkurat kjøpt denne, og er strålende fornøyd med den. Den finnes også i enklere modeller, jeg la litt penger i skjermkort siden jeg spiller en del, men det trenger ikke du til det bruket du har skissert her. Den er ganske lett, og ikke kjempesvær heller.


#5

DM sa for siden:

Du trenger selvsagt en mac-book. :nemlig:


#6

Aminta sa for siden:

Ihvertfall en MacBook, men ja :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.