Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Oppe tidlig, storebror skal på fotballturnering, heldigivis tar onkel trener han med seg, for lillebror skal samme vei i morgen.

Jeg har visst bursdag i dag, men det går nok forbi i all stillhet, tenker jeg. Mulig det blir en kafétur i dag, jeg får se.


#3

Appelsin sa for siden:

Gratulerer med dagen!! :ballonger: :fløyte: :konfetti:


#4

Mex sa for siden:

Gratulerer med dagen! :fløyte:
Grått høstvær i dag. Ingen planer. Ganske godt egentlig.


#5

Timar sa for siden:

Hipp hurra for Polarjenta!
:flagg: :bkake: :bursdag:

Her går ingenting forbi i stillhet, :humre:

Jeg våknet på hytte, kald på nesetippen. Tur med masse damer og døtre. Stas!



#7

Fintdethei! sa for siden:

Gratulerer med dagen :fløyte:

Rolig helg her med ingen planer, deilig. I overkant mye reiseaktivitet i det siste, og ny jobbreise på mandag. Jeg skal vaske klær, ta en liten fjelltur, og ellers bare gjøre ingenting.


#8

Addison sa for siden:

Gratulerer med dagen, polarjenta!! :bursdag:

Halvtidlig opp her til meg å være, måtte kjøre mellomste på korpsseminar, gruppeprøver i dag. Observerte minst to KORK-medlemmer på vei inn for å være instruktører, det blir nok bra! Jeg skal ha dugnadsvakt på kulturhuset her i dag, litt kjipt, men man må jo bare. Så skal jeg pønske ut noe godt å lage til middag, kjøpe inn og lage. Blir sen middag, tror jeg.


#9

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen, polarjenta! :fløyte:

Korpset mitt skal spille konsert i ettermiddag, så resten av dagen går med til det.


#10

star sa for siden:

Gratulerer med dagen. :ballonger:

Jeg bussen, men vi er snart framme. Første seriekamp for eldste. Blir mye bussing annen hver helg framover. Er minst 1 time en vei til hver motstander.


#11

Blånn sa for siden:

God formiddag!

Før klokken var 12 hadde jeg og mellomste vært i Rygge, spilt/sett på kamp og kjørt tilbake igjen.


#12

Polyanna sa for siden:

Endelig kaffe og fyr i peisen. Har vært på skimarked, og kaoset i gangen her står i grunnen ikke noe tilbake for kaoset på Gressbanen. :knegg: Vi har levert for smått utstyr, gått igjennom status på det som ble igjen, og fylt på med nytt. Om jeg får solgt alt jeg leverte inn så går jeg ca i null. Genialt opplegg!


#13

Divine sa for siden:

Jeg tenkte å trene, men ungdommen vil på kino i Oslo, og siden mannen har bilen, blir det å bruke dagen på å komme seg inn dit i stedet. Hvem skulle tro vi bodde i Bærum med tanke på hvor laaaaang tid det tar å ta kollektivt til byen.


#14

Anda sa for siden:

Det er jo strålende det der, Polyanna! Mannen her kom tilbake fra en tur til avfallstadjonen, og der var det en dame som kastet masse som så ut som supre staver. Han lurte på om han skulle plukke dem opp og levere dem, men rakk det ikke.


#15

ingling sa for siden:

Gratulerer med dagen, polarjenta!

Rolig familielørdag her, tror alle trengte det. Jeg begynner å bli frisk, men hodet dundrer fortsatt en del, så sakte tempo passer fint. Mann og barn er ute og jobber i hagen, jeg tusler rundt inne med litt bakst og klesvask, og har servert kakao og mat ute. Må snart i butikken for litt suppleringsvarer og lørdagsgodt til småfolket, tenker jeg. Pizza og film seinere. Helg er fine greier, i grunnen!


#16

Palmen sa for siden:

Gratulerer med dagen, polarjenta! :fløyte:

Har sovet lenge og trent, nå lager jeg middager til å putte i fryseren. Jeg hater høsten, men elsker høsten.....


#17

millact sa for siden:

:ballonger::bursdag::party::gave:Gratulerer med dagen, Polarjenta!

Rolig dag her. Hentet fire speiderjenter fra tur og ellers stort sett bare vært inne. Iskaldt her i sør, kun noen få plussgrader og vind.


#18

polarjenta sa for siden:

Takk for hyggelige hilsninger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.