Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Adrienne sa for siden:

Håkkei, hvem har åpnet stuggu i dag? :skremt:

Har kaffe, svimte nesten av i dusjen i sted og er ganske shaky fortsatt. :leppe: Ikke noe farlig, bare et skikkelig blodtrykksfall.


#3

Divine sa for siden:

Skremmende stuggu-åpning. Og skremmende start på dagen, Adrienne. Blodtrykksfall er skikkelig ekle.

Jeg sitter på toget. For en gangs skyld kom jeg meg tidlig av gårde. Men jeg har en fjortenåring i dag, så jeg vil komme meg hjem i rett tid.


#4

polarjenta sa for siden:

For en optimisme.

Vel, jeg skal starte dagen hos legen, storebror datt på sykkelen i går, og har slått albuen, jeg tror egentlig den bare er forslått, men siden han påstår at det er like vondt som i går, og jeg ikke blir helt klok på om det er litt hovent eller ei, så skal jeg få de til å sjekke. Satser på at det er forslått.


#5

Palmen sa for siden:

Adrienne! :roper: har du tatt lykkepiller? :peker på stugguåpning:

Jeg er på banen, møte i naboby og glemte at jeg måtte innom kontoret først. Jaja.


#6

Toffskij sa for siden:

Den der kan vel bare leses som dryppende sarkasme? :knegg:

Jeg har sovet dårlig pga. deadlinepanikk og er på kontoret allerede av samme grunn, så jeg antar at dette kan bli en relativt produktiv dag. :yessir:


#7

Blå sa for siden:

Godmorgen

Jeg starter dagen med gjemmekontor fordi jeg venter på en vedlevering. Og så lurer jeg på om storesøster har tenkt å komme ned igjen for å rydde av bordet siden hun var den siste som gikk. :rolleyes:

Travel uke og for sikkerhets skyld har jeg begynt å brygge på en ny forkjølelse. :sur:


#8

Fersken sa for siden:

Jeg er glad møtekalender min på jobb er like tom som møtekalender min privat er full så jeg kan få trekke pusten skikkelig når jeg er på jobb. :svett:


#9

Tåtti sa for siden:

Jeg håper virkelig ikke starten på denne dagen setter standarden for uka, for jeg forsov meg, etter å ha drømt noe alldeles sinnsykt i hele natt og slått av vekkeklokka i søvne. Jeg var ikke på jobb før kvart over sju! :skuffet:

Nå prøver jeg å lade ut hjernen med litt kaffe og lefse. :kaffepc:


#10

Eia sa for siden:

God morgen, og grattis med fjortenåring, Divine! :ballonger:

Jeg er på plass på jobb, og bedriver prokrastinering av ajourførinrg regnskap. Men nå går det ikke lenger. Til arbeid! (Bare litt mer kaffe. :kaffepc: )



#12

Éowyn sa for siden:

Jeg er på toget. Hadde glemt hvor godt jeg liker å ta tog. Bare sitte i fred med musikk på øret og kikke ut av vinduet.


#13

Mex sa for siden:

Jeg er grumpy.
Skikkelig dårlig humør. Møkk lei alt og alle om dagen.
I morgen skal jeg kjøre fra Lillehammer til Geilo og tilbake igjen. Jeg hater å kjøre på vinterglatte veier.


#14

Adrienne sa for siden:

Det var iallefall sånn jeg valgte å tolke den. :knegg:

Nå har jeg nesten svimt av to ganger til og jeg kjenner jeg holder på å få feber. Burde tatt et hint i dag tidlig, med andre ord, så nå pakker jeg vesken og drar hjem til sofa. Der er det i det minste mykt og godt hvis jeg skulle besvime.


#15

Blånn sa for siden:

God bedring, Adrienne!


#16

tink sa for siden:

Det handler ikke om hvordan man har det, men hvordan man tar det. Jeg er irriterende nok klar for ny uke med nye muligheter. Har rukket både kafémøte og ivrig e-postadministrasjon på bussen på vei tilbake til hjemmekontoret.


#17

Nenne sa for siden:

Jeg har akkurat våknet. Etter å ha tilbrakt natten sammenkveilet av magevondt og legevaktsbesøk i natt på grunn av mistanke om gallesteinsanfall fortjente jeg å sove da diverse dop endelig virket. Bedre nå.


#18

Pingis sa for siden:

Jeg har akkurat sett en video av fotballfrue som pakker opp klær hun har bestilt på nett. Det vil si, jeg har sett fem minutter av den videoen. Og du aner ikke hvor interessant jobben min plutselig ble etterpå! Motivasjonsboost!
Hæppi FN-dag, forresten!


#19

Anda sa for siden:

:knegg: Pingis. Høres ut som Dagens Triks.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.