Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Skilpadda sa for siden:

Det er nesten fredag, for jeg har fri i morgen! :D Fikk levert fra meg eviglangt manus i går og deretter pakket koffert. Har ladet opp Kindle, kamera (og ekstrabatteri), ipad og telefon, og har 20 days streak på DuoLingo, så nå er jeg klar for Roma! :hyper: Bare komme meg på jobb en tur først, så.


#3

Eia sa for siden:

Åh, Roma! :unnelig:

Jeg er på jobb, og litt spent. I dag skal vi inspisere de nye lokalene bedriften skal flytte til i desember. Mye jobb venter. Jeg grugleder meg.


#4

Blå sa for siden:

Det høres helt fantastisk ut Skilpadda.

Jeg skal dessverre ingen steder i helgen. Men jeg skal holde et hyggelig kurs på lørdag og ha middagsgjester, så alt i alt tror jeg at dette blir en helt utmerket helg.

Først er det to supertravle arbeidsdager. Men nå ser det faktisk ut som om jeg kommer i havn med alt som skal gjøres. Så er det ut på reise neste uke. Men nå er det en stund siden sist, så det blir helt greit.

Og det er nå vanlig høst i Bergen. Det vil si at regnet har kommet.


#5

Maverick sa for siden:

Jeg har kaffe, og kan melde om tipptopp blodtrykk. :nemlig:


#6

Maverick sa for siden:

Åh, Roma! :hjerter:


#7

Neket sa for siden:

Jeg vil og til Roma! Men jeg skal ingensteder. :leppe:

Nå har jeg kaffe. Og vondt i viljen. :gidder ikke:


#8

Trixie sa for siden:

Roma er høres bra ut, men dit skal jeg ikke. Derimot har jeg billetter til Sorrento klar for sommeren, det er bra.
Og jeg har akkurat søkt meg inn på videreutdanning i traumer og sorg fra januar av, juhu.

Ellers: ekstremt travelt så en dag hjemme med sykt barn passer perfekt, dagen brukes til å pleie barnet, studere og vaske klær.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg skal bare jobbe i helgen, men har to hotellovernattinger innen rekkevidde før jul likevel. En ganske fin (og hektisk) høst altså. Jeg har også fått vært på teater og bokbad hittil, sånt skal jeg virkelig gjøre mer av. Jeg blir så glad når jeg får litt påfyll!


#10

Matilda sa for siden:

Jeg skal også jobbe i helga og prøver å fortrenge at sånne steder som Roma finnes, for jeg har virkelig ikke tid til å drømme meg bort nå. Får i alle fall en pause etterpå, jeg skal til frisøren og drar med meg eldstemann, så han får litt sårt tiltrengt aleinetid på kafé. I morgen har alle ungene fri, så jeg skal prøve å senke skuldrene da. Det største problemet vi må løse blir forhåpentligvis å bli enige om hva slags kake vi skal bake.

Tilbake til novelleananlysene! :yessir:


#11

Blå sa for siden:

Jeg fant ut at jeg har nok eurobonuspoeng til at jeg kan ta med mannen til Roma. Eller Barcelona. Eller Nice. :lykkelig: Jeg lurer på om vi skal planlegge en tur til litt ut på våren.


#12

Pingis sa for siden:

Jeg skal ingen steder. Men det er jo egentlig det jeg liker best.

Litt jobbings nå, og så skal jeg bake kanelboller som ungene skal selge til inntekt for en god sak.


#13

vixen sa for siden:

I helga er det halloweenfest for nabolaget og så er det cupdag med kioskvakt på søndag. Har nå hatt to dager hjemme med forkjøla mini så i morgen satser jeg på turbodag på jobb.


#14

Toffskij sa for siden:

Wohooo, foredraget mitt er unnagjort og sola har brutt gjennom her i Roma! Gleder meg til hemningsløs turisme med Skilpadda når bare seminaret mitt går over i morgen. :hyper:


#15

Matilda sa for siden:

Når seminaret går over. :knegg:


#16

Toffskij sa for siden:

«She spoke of it as though it were a disease.» (Dorothy Sayers)



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.