Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Velkommen inn, vi har kaffen klar.



#3

Matilda sa for siden:

Kaffe høres bra ut! Toåringen har som venta ikke skjønt det der med sommertid og vintertid, og mora har som venta ikke skjønt at toåringer ikke skjønner det der med sommertid og vintertid. Det tar visst en småbarnstid eller tre før det går inn.

Jeg har i alle fall bare en håndfull novelleanalyser igjen, og ingen ny bunke før neste uke, så til helga skal jeg ha fri! :hyper:

God mandag, alle sammen!


#4

celebelen sa for siden:

Jeg brukte vintertidstarten til å komme meg tidlig i seng i går, og tidlig opp i dag, så jeg har vært på jobb en times tid allerede. Like greit, for det blir noen travle dager framover. Hvorfor kommer alt på en gang? Halloweenfest, elektriker, tannlegetimer, utviklingssamtale og månedsrapportering - i løpet av tre dager.


#5

Tåtti sa for siden:

Ah, normaltid! :hjerter:

Alle barna i gata skal visst feire halloween hos kamerater i år, så vi gamliser blir sittende alene med godteriet vårt. Kanskje jeg skal kle meg ut og ringe på hos naboen? :knegg: Må bare se Lego Ninjago Halloween-spesial på TV først. :nemlig:
(Junior mener at gamle damer ikke skal kle seg ut. Jeg skal slutte når jeg blir gammel, sier jeg.)


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg må visst ut å kjøpe mer grønn hårfarge og hvit ansiktsmaling i dag. Snuppa brukte opp alt på gårsdagens spøkelsesvandring (som ikke har noe med "knask eller knep" å gjøre).


#7

Maverick sa for siden:

God morgen.

Jeg har ligget i sengen og hørt på morgenkaoset i heimen, nå skal jeg prøve å dra meg opp selv. Må på Ullevål i dag, og krysser fingrene for at jeg får dra hjem igjen i dag også.


#8

Adrienne sa for siden:

Hipp, hipp hurra for Polyanna, som har bursdag i dag. :bursdag:

Jeg har startet dagen med hvetebolle, det smakte veldig godt!


#9

Blå sa for siden:

Gratulerer med dagen Polyanna. :blomst:

Jeg sitter på jobb og er litt svimmel. Jeg var stuptrøtt i går kveld og småsov på sofaen hele kvelden. Jeg tror at jeg brygger på en forkjølelse. Det kunne ikke passet dårligere. Jeg skal på jobbreise i tre dager. Heldigvis reiser jeg i dag og har ikke noe program før i morgen, så jeg satser på rolig kveld med mye te på hotellrommet og at det tar knekken på hva det nå enn er.


#10

Blondie sa for siden:

Gratulerer med dagen, Plyanna!

Etter en intens full uke (inkludert helg) med bare skriving, skal jeg nå levere arbeidet mitt. Jeg ser frem til helg uten planer om bare noen få arbeidsdager. Til jul skal jeg ønske meg flere planløse helger. :sparke:


#11

Anda sa for siden:

Hipp hurra for Polyanna, og lykke til til Maverick.

Selv er jeg som Matildas, kroppen ville ikke opp i dag, til tross for at jeg (som forrige søndag) sovnet på sofaen til Nobel. Trøttere enn vanlig, altså. Hmph.


#12

Matilda sa for siden:

Hurra for Polyanna! :konfetti: :ballonger:

Jeg har levert unger etter intet mindre enn tre(!) feilkjøringer, men nå er jeg på plass med novelleanalyse, kaffe, Foo Fighters og muligens en liten kjeks. Og alle timene mine i dag er sånne der jeg bare skal være barnevakt mens elevene jobber. Livet er ikke så verst, ass. :hjerter:

Krysser fingre for utskriving og fortsatt god bedring, Maverick!


#13

Maverick sa for siden:

Hurra for Polydagen! :gladspøkels:


#14

Neket sa for siden:

Hurra for Polyanna!

Halloween da dere! Det blir gøy. Jeg har levert bil på verksted, og fått låne en bil som absolutt ikke greide å holde 100 opp Lierbakkene. :humre: I tillegg ligger adgangskortet mitt igjen i min bil, litt upraktisk.


#15

Eia sa for siden:

Gratulerer med dagen, Polyanna! :ballonger:

Kontordag så langt. Litt mange oppgaver, og prioritering er visst ikke min sterke side for tiden. :lettere stresset:


#16

Frk_Fryd sa for siden:

Gratulerer med dagen, Polyanna! :blomst:

Vi har også bursdagsbarn i hus! Det vil si, den nybakte 6 åringen og pappaen er i Bergen denne uka, så jeg får ikke kost på han som gjerne skulle ønske. Men vi fikk da facetimet på morgenkvisten. :jupp:


#17

Kaprifol sa for siden:

Gratulerer med dagen, Polyanna!


#18

Pappalille sa for siden:

Gratulerer med dagen, Polyanna!

Jeg har vill panikk. Sønnebengelen har vært syk og kastet om på alle planer, og nå er gubbelure syk også. Jeg vet søren ikke hvordan denne uka skal gå. Jeg skal levere en solo-oppgave den andre november, og gruppeoppgavens innleveringsdato nærmer seg med stormskritt, og jeg er helt låst i denne panikken. Begynner å lure på om jeg skal drite meg sånn ut alt før jul at jeg må gi opp hele greia. ><

Jeg trenger ALL kaffen.

I hele verden. :leppe:


#19

Pingis sa for siden:

Stakkars Pappalille! Håper du i det minste slipper unna! (Og hvis det ikke skulle gå supert med innleveringene, får man stort sett en ny sjanse.) :klemme:

Jeg jobba ganske mye i helga, så jeg har grei samvittighet for å sløve litt i dag. Halloweenmiddag og knask eller knep venter litt seinere, ungene er helt i hundre.


#20

Kaprifol sa for siden:

Be om utsettelse, Pappalille! Kan godt hende du får forlenget fristen pga sykt barn, spesielt siden det er en solo-oppgave. :klemme:


#21

Pappalille sa for siden:

Jeg har virkelig vurdert det, Kaprifol. Jeg får se hva jeg kan få til i løpet av dagen så får jeg vurdere om jeg ber om utsettelse i morgen.


#22

Maverick sa for siden:

Jeg må bli. :sukk: Ny MR, nye prøver.


#23

Tjorven sa for siden:

Pappalille: Det kan kanskje begrunnes med både sykt barn og syk barnepasser? En gang stengte avdelingen til knerten helt. Alle de 3 ansatte var syke på en gang. Sjefen min informerte meg om at sykdom hos barnepasser er like gyldig fravær som sykt barn. Det er jo ikke helt det samme med en oppgave, men det går an å forsøke.


#24

Addison sa for siden:

Gratulerer til Polyanna!! :bursdag:

Og Mave, virkelig ikke ok å høre, men nå håper jeg og krysser fingre for at de finner ut av det og kan hjelpe! :trøster:

Ellers god bedring til syke og pjusk på alle som trenger! :klemme:

Jeg er trøtt og har grøt i stedet for hjerne, ellers ok. :knegg:


#25

Input sa for siden:

God bedring til Maverick!

Pappalille: Min erfaring (fra HiOA, aner ikke om du går der, eller er på et annet fakultet i så fall osv, men likevel...) er at de er veldig greie og villige til å tilrettelegge så lenge man er åpen og selv tar kontakt. Det nytter (heldigvis) sjelden å komme etterpå.


#26

polarjenta sa for siden:

Gratulerer med dagen til de som har bursdag.

God bedring, Maverick og andre syke.

Her skal ungene snart ut å gå knask eller knep. Det har vært på nippet til å bli avlyst flere ganger, de krangler jo om alt.


#27

Pappalille sa for siden:

Jeg går på VID, tidligere Diakonhjemmet, og jeg må be om utsettelse i morgen. Dette går rett og slett ikke. DEt er bare sånn det er av og til. =)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.