Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Input sa for siden:

Denne uka går så sakte, også er det bare tirsdag.... :sparke:


#3

Addison sa for siden:

God morgen på den skumle, skumle amerikanske valgdagen! :skremt: Har nesten litt vondt i magen, verden blir aldri den samme igjen. På litt mer mikronivå, det er midtvintervær i november, grøss og gru. -10 i natt, det snør, glatte fortau, ulltøy og alt annet må graves fram i en fei. Heldigvis kom en pakke i går med to herlige, varme skjerf kjøpt her inne, de skal komme godt med!! :nemlig: :jippi:


#4

celebelen sa for siden:

Valgtirsdag, ja - mer spennende enn jeg synes er greit.

Jeg skal på sykurs/workshop i dag, har planer om å få reparert en god del klær og dermed utvide garderoben. Gleder meg, selv om det egentlig frister mest å bli sittende i sofaen med kaffekopp og strikketøy og se ut på snøfillene.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg er skikkelig vettskremt med tanke på valget i USA i dag. Jeg føler at jeg burde sitte opp i natt for å se på, men tror kanskje ikke at det vil være optimalt for jobben jeg skal gjøre på onsdag.

Snuppa har fått tilbud om å hjelpe et eldre jentelag med en treningskamp. Jeg veklser mellom å synes det hadde vært gøy at hun prøver seg på 11'er-fotball (lille jenta mi :skremt: ) og vettskremt ved tanken på å måtte stå ute i dette været i 2 timer som heiagjeng.


#6

Anda sa for siden:

Jeg har startet dagen med trykkbølgebehandling på en vond skulder/arm. Det var nokså aua, gitt, men med vondt skal vondt fordrives.

Eller noe.

:mumle:


#7

Albertine sa for siden:

Jeg kjenner at jeg ikke har lyst til å våkne i morgen. Nå er jeg så luta lei av det der valget at jeg har lyst til å hyle, men jeg har virkelig ikke lyst til å vite resultatet av valget heller. Jeg vil våkne og ikke vite, nesten som Schrödingers katt.


#8

Divine sa for siden:

Jeg skal se "Det merkelege som hende med hunden den natta" på teater i kveld, og etter det skal jeg rett hjem og sove. Jeg velger altså å være helt sånn: :lalala: med tanke på valget i USA. Men det kommer til å bli kjempeskummelt å våkne i morgen.


#9

Adrienne sa for siden:

Jeg starter dagen hjemme med sykt barn, heldigvis har jeg en del skrivejobbing i dag som kan gjøres hvorsomhelst fra, så jeg får jobbet mens hun ligger som et slakt på sofaen.

@Anda: Du vet hva jeg mener om den skulderen din, håper trykkbølgebehandling hjelper, for så vondt som det er så bør det jaggu meg fungere.


#10

nolo sa for siden:

God bedring, Anda!

Det er så fint med kalde klare høstmorgener når jeg har varm kaffekopp i hendene og lue på hodet og ingen undervisning før etter lunsj. Fin tirsdag. :jupp:


#11

Fersken sa for siden:

Det var -6 hjemme hos oss i morges. Det er bikkjekaldt i Stavanger!


#12

millact sa for siden:

Iskaldt her i sør også, men bilen viste kun minus tre. Men tror det er kaldere og så blåser det.


#13

Anda sa for siden:

Vet du, Adrienne, jeg syntes ikke det var så innmari vondt, egentlig.

OK; smertefullt et minutt eller så inni der, men det ga seg jo.

Hadde i grunnen forventet litt mer reaksjon nå noen timer etterpå, men er bare lett støl, kjennes det som.


#14

Pøblis sa for siden:

Oslo sentrum er bikkjekald og sur når det er -2 og vind. :hutre:


#15

Pingis sa for siden:

Jeg skylder altså konsentrasjon for tida. At det går an å få gjort så lite i løpet av en dag! Nesten imponerende.


#16

celebelen sa for siden:

Jeg har fått lappet buksene mine! Merkelig hvor mye mer effektiv man blir av å være et annet sted enn hjemme, og ha godt utstyr og gode råd for hånden.


#17

Frk_Fryd sa for siden:

Og der gikk lufta ut av meg. Har vært supereffektiv hele dagen (nesten), men burde absolutt klart å gjøre en siste ting på lista. Prøver litt til da.


#18

Trixie sa for siden:

Jeg har vært på en hektisk dag på jobb fram til d ringte fra sfo, det var bare dra å hente minsten. Så da er vi hjemme da. Han plassert i sofaen, jeg skal gjøre litt forskjellig.


#19

polarjenta sa for siden:

Kjip dag. Jeg er ikke imponert over verken høyre, FrP eller arbeiderpartiet.


#20

Albertine sa for siden:

Jeg vet hva du mener, polarjenta. Jeg har en ekstremt skuffet mann her hjemme som nå får se at hjemstedet hans raseres fullstendig. Jeg har ikke ord.


#21

polarjenta sa for siden:

I dag er det lov å være forbannet, trist, og tilogmed litt usaklig. I morra får vi brette opp ermene og jobbe videre. Avgjørelsen er tatt på helt feilet grunnlag, og det kan vi ikke la passere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.