Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg har sittet i en stol ved siden av sengen til et illsint lite vesen siden kl halv fire i natt. Nå har både hun og jeg gitt opp, og drikker kaffe (jeg) og spiser grøt (hun).


#3

Inagh sa for siden:

Høres ut som kaffe er på sin plass, Mave. :nemlig:


#4

Addison sa for siden:

Jeg føler med deg Mave! :klemme: Og har det litt som pusekatten. Det er tett, gråsvart, novembertåke og regn ute, snø og kulde er faktisk hakket bedre, selv jeg må innrømme det. :nemlig: On the bright side, halve måneden er straks gått!


#5

Sol sa for siden:

Jeg så for lenge på sjakk i natt. Da vi ikke lenger våknet av nytt-trekk-plinget klappet vi sammen skjermen i senga og sov videre. Alt for lite søvn sier kroppen i dag. Skikkelig sur var jeg da jeg våknet.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg var på "hyllest til Prince" på Sentrum Scene i går, og det varte mye lenger enn jeg pleier å være våken på mandager. Så jeg er skikkelig trøtt i dag.

Men det var så innmari stas. De hadde vært flinke til å få utrolig mange kjente artister til å gjøre en låt hver. Min favoritt var Sondre Lerches tolkning av låta Cream. :smelt:


#7

Blå sa for siden:

Stakkars Mave. :klemmer:

Jeg er på jobb. Full arbeidsliste, men ingen møter og det er ganske deilig. Jeg skal ut en tur i løpet av dagen og se om jeg kan finne billetter til Spelemann på taket til min mor, meg og storesøster. De andre i familien vil ikke, rare menneskene.


#8

Tjorven sa for siden:

Mave: naboen vår har også ett illsint nattevesen. Jeg forsøker å ignorere lyden etter beste evne og heller trøste med meg at jeg er ferdig med det for nå. Jeg bare husker hvor vanvittig, vanvittig slitsomt det var. :klem:

Nå er hun snart 12 år og har fremdeles utstrakt lakenskrekk, men det er ikke lenger like plagsomt for oss foreldrene.


#9

ingling sa for siden:

Åh, Mave, jeg kjenner følelsen helt hit! Det er ikke så lenge siden vi var der, heller. :trøste:

Jeg har sovet på eget rom for å lade opp til sertifiseringseksamen seinere i dag. Nå har jeg gjort en kjapp revisjon av det viktigste, og innvilger meg litt kaffe og sofa som opplading. :nemlig:


#10

tink sa for siden:

Bilen er på verksted. Det koster ei månedslønn å få hentet den ut igjen. :sukk:


#11

Toffskij sa for siden:

Jeg synes blygrå himmel og regn er verdt det for å bli kvitt hålka. Og så er det jo litt koselig å være inne i novembermørket også. (Selv på jobb!)

Jeg fikk plutselig noen undervisningstimer dumpet i fanget, og må omgruppere dagen min. Men det går jo, det.


#12

Pingis sa for siden:

Aj, tink! Det var brutalt. Kanskje dere kan hjelpe den å rømme om natta?

En pjusk tiåring gikk til skolen i morges, så det aner meg at jeg ikke blir aleine hjemme så innmari lenge i dag. Best å jobbe mens jeg faktisk er det, kanskje. :yessir:


#13

Adrienne sa for siden:

Tink: Føler meg deg. I august fikk jeg en god slump penger utbetalt i rekrutteringsbonus på jobben. Fem dager etterpå gikk hele slumpen med penger til å betale løsepenger til verkstedet som hadde kidnappet bilen min. :leppe:


#14

tink sa for siden:

Jaja, da har vi i hvert fall bil. Jeg får betale løsepengene og fortsette å drømme om el-bil i noen måneder til.


#15

Høst sa for siden:

Svalbard. :hjerter: I polarnatt og med snedryss! :love: Og uten barn! :D

Av og til er jobben helt grei! :nemlig:

Maverick - all mulig sympati, vi har også slike netter innimellom, men siden vi ikke makter å være våken, ender det med at hun er illsint/lykkelig/intens plagsom i senga vår i stedet...Ikke mye søvn med en 1,5 åring som insisterer på å bruke magen min som landingsplass...


#16

Mex sa for siden:

Æsj, bilverkstedsregninger er de sureste. Jeg skal ha min inn på EU-kontroll på fredag, og håper ikke den blir holdt igjen som gissel pga en "å.. vi fant visst noe.." :mumle:

Småtroll med lakenskrekk er slitsomt Mave, håper vesla tar til vett snart. Både mor og barn trenger å sove.

Jeg har gjemmekontor/sykemeldt dag i dag. Trener litt, ordner litt i heimen, og svarer på ørten børten e-poster..


#17

Maverick sa for siden:

Svalbard! Polarnatt! :elsker: Det er magisk, det.


#18

Addison sa for siden:

Lykke til på sertifisering, Ingling! :heia: Hva er det du skal sertifiseres i? Jeg bør snart i gang med en ny runde, ny versjon av det samme som jeg tok her i september. :nemlig:


#19

tink sa for siden:

Åh, jeg har nesten glemt at jeg hadde et morgenmonster for 10 år siden. Stor sympati og en kopp kaffe til Maverick.


#20

Hjertensfryd sa for siden:

Eg veit ikkje heilt kva som skjedde med denne dagen? Eg skulle så masse, men ingenting har blitt gjort. Vert nokre timar i telefonen då.


#21

ingling sa for siden:

:lykkelig: Klarte det! Adisson, det er innen informasjon og sånt. :) (vil ikke identifisere meg helt med å si mer nøyaktig)


#22

Toffskij sa for siden:

Det er jo så gøy å undervise! :hyper:


#23

Addison sa for siden:

Grattis Ingling!! Vet hvor deilig det føles! :jippi:


#24

ingling sa for siden:

Takk! Det var vanskelig, så veldig glad for at jeg ikke bommet. Kurs de neste dagene og en annen sertifisering på fredag. Hoi! Gleder meg til helg. :humre:


#25

celebelen sa for siden:

Gratulerer, ingling!

Jeg har vært korpsturnémamma i dag, og kjørt, sjauet, mast og holdt på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.