Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg må si meg enig med lillebror som var enig at det var greit med en pause fra meg, men som mente st den pausen trengte ikke å være så lang. De kommer hjem i dag, det blir fint.


#3

Input sa for siden:

God morgen. Vi ligger i senga ennå. Prøvde å stå opp, men 6-åringen synes det var for tidlig, så..


#4

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg prøver å slumre i sofaen til Barne-TV mens babyen og hunden sitter og ligger oppå meg. Ikke fullstendig vellykket. :gjesp:


#5

Trixie sa for siden:

God morgen.
Skal straks opp.
Håndballkamp idag, trening og eksamenslesing. Og sånn går nu dagan.
Ellers er planen å sløve litt, det er det ikke rom for i hverdagen gitt.


#6

Toffskij sa for siden:

Mornings! Her sto vi opp relativt tidlig (les: halv ni :knegg: ) i solidaritet med den håndballspillende Secunda, men nå slenger Prima og jeg rundt i sofaen og gjør totalt unyttige ting og har det litt som oksen Ferdinand under korkeken. Men jeg skal visstnok jobbe litt, har jeg hørt.


#7

Heilo sa for siden:

Helga er for kort og uka er for lang. :sukk:


#8

Mex sa for siden:

Helt enig, Heilo. :nemlig:
Vi gjør oss klare for badeland bursdag. 3 timer, 20 10-åringer og noen småsøsken her og der..


#9

Pøblis sa for siden:

Vi skal i stort impulsinvitert selskap, så jeg har planlegger kakebaking og bedriver det evinnelige hvaskaljeghapåmeg.


#10

Hondacrv sa for siden:

Her er det vanlig søndag, men husarbeid og så har elleveåringen laga boller på mat og helse som ho skulle prøve ut heime, og det var jo greit, sidan eg likevel skulle bake polarbrød. Seinere skal me og sjå Snekker Andersen og julenissen. Hehe.


#11

Input sa for siden:

Vi har vært på posten og henta pakke med LP'er, så nå hører vi på Bach spilt på synth. :hjerter: Resten av dagen skal vi bruke til å rydde, vaske og slappe av. Blir en digg søndag.


#12

Maverick sa for siden:

Jeg skal rydde hele huset og trenger et spark bak.


#13

Christa sa for siden:

Vi spiller cluedo, blir nok en runde med Ticket to Ride og etter brunsjen.


#14

Addison sa for siden:

Her var det tidlig opp, frokost med levende lys og varme rundstykker før overnattende vestlandsbesøk dro, og vi dro for å høre på mellomste som har spilt i UMM i dag. Hun spilte kjempebra!! :rørt: :kry: Blir spennende å se om hun går videre til nasjonal finale. Mange flinke, så det er helt åpent. Hun var fornøyd selv, det er viktigst! Militærsønnen kommer straks hjem på langperm, det gleder vi oss til alle sammen, kanskje aller mest pus! :hjerter:


#15

Frøy sa for siden:

Det males i den nye garasjen, hyller er demontert og ting begynner å bli klart for å åpne fra garasjen og inn i huset. Pinnekjøttet er på kok og svigermor har grøt til riskrem. Dette er søndagen sin det.


#16

Kaprifol sa for siden:

Jeg har endelig fått demontert trampoline, ryddet hagemøbler og somlet meg til å selge en del ting på finn. Hurra! Det er bare meg her hjemme, så jeg må skryte til dere. Det er digg når man får tatt seg sammen og sjauet unna sånt som skulle vært gjort.


#17

Divine sa for siden:

Jeg har vært på løpeintervalltime på Elixia, bakt og spist scones og koser meg ellers stort. Jeg elsker gråvær, for da kan jeg kose meg inne med god samvittighet. Egentlig har jeg bare lyst til å lese ferdig den siste boka i Napoli-serien, som jeg holder på med, men jeg må stryke litt klær og så har jeg tenkt å være husmoraktig og lage proteinbrød.


#18

Addison sa for siden:

Jeg skulle vaske klær, men så ville pus ligge på fanget. :sparke:


#19

Divine sa for siden:

Haha. Den unnskyldningen bruker mannen min HELE tiden. :ler:


#20

Blondie sa for siden:

Jeg burde få meg en pus. :knegg:

Det er når man bruker husarbeid som avkobling man vet at eksamen bare er noen timer unna. :visdomsord:


#21

Kaprifol sa for siden:

Jeg rakk en luftetur i sørpeland, men nå skal jeg jammen med vegetere kraftig resten av dagen. Det er nesten mørkt allerede, så da er det bare å fyre på stearinlys og peis og krype sammen.


#22

Input sa for siden:

Word. :nemlig:


#23

millact sa for siden:

Brukt dagen på klubbmesterskap i karate og kino med alle guttene i klassen med et par mødre til. Skikkelig fin helg rett og slett uten noe som helst stress.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.