Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg er oppe, ungene sover hos besteforeldrene siden jeg var på julebord i går. God mat og koselig selskap.

Ikke store planer i dag, men skal få ryddet litt er planen.


#3

Blondie sa for siden:

Første frihelg på fem uker! :lykkelig: Jeg vasser rundt i joggebuksa og smiler. Det eneste jeg skal i dag er å kose meg. God lørdag!


#4

Input sa for siden:

God morgen! :D

I dag er det besøk for gårsdagens nyslåtte 6-åring. Har ufattelige mengder husarbeid som må gjøres først.


#5

Trixie sa for siden:

God morgen.
Jeg er like happy som Blondie her. Jeg skal på yoga og så gjøre absolutt ingenting.


#6

Adrienne sa for siden:

Hunden og jeg er oppe for lengst, hun sløver på gulvet, jeg venter på at rundstykkedeigen skal heve nok til å bakes ut. Tenåringen sover selvsagt og datter er på overnatting hos venninne. Mannen overnattet i byen etter julebord, han kommer ikke hjem før han er kjørbar og skal jeg dømme etter selfien jeg fikk i natt så er det en stund til. :knegg:


#7

Mex sa for siden:

Vestlandsmorgen. I dag feirer vi 60-årsdagen til pappa.


#8

millact sa for siden:

Stille hus, barna sover. Jeg har vært våken en stund allerede.


#9

Fintdethei! sa for siden:

Var tidlig våken, med hodepine. Febersyk jente på sofaen, far og sønn reist på turnering. Har plan om pepperkakebaking idag, men vi får se an formen til den pjuske.


#10

Hondacrv sa for siden:

Fullstendig tiltakslaus etter å ha sendt jentungen på fotball. Men besøk til ei av bestevenninnene i kveld. Det blir stas!


#11

Albertine sa for siden:

Jeg har et enormt, trappetrinnformet blåmerke på ryggen. :stolt: Og forbud mot å gjøre annet enn å ta vare på meg selv. Fine legen. :hjerter:


#12

Maverick sa for siden:

:juhu:

Mannen er på jobb, tenåringen har dratt på innebandykamp, og tiåringen,babyen og jeg følger straks etter.

Først - litt mer kaffe. :gjesp:


#13

Blånn sa for siden:

Mann og mellomste er sendt på håndballcup. Mellomste fikk det første målet for laget og de vant kampen. Krysser fingrene for et godt resultat. De skulle egentlig stille med 3 lag i helgen. I går ble det klart at så mange på laget var syke etter forrige helgs cup i Sverige at de måtte trekke et lag... I dag var enda 3 nye syke, så nå har de knapt innbyttere.

Jeg skal skrive oppgaven min. Hu hei hvor det går. Julemusikk på øret og 45-15 økter.


#14

Anda sa for siden:

Kaffe&avis, planer om litt baking, muligens julegardiner om skulderen sier ok, så rekemiddag. Fine dagen!


#15

celebelen sa for siden:

Auda, Albertine - god bedring!

Mannen er på teorikurs, jeg skal bruke dagen til rydding, baking og besøk av søster. Ville gleder seg stort til tantebesøk, og er nok noe mindre begeistret for å måtte hjelpe til med resten.


#16

Bokormen sa for siden:

Riktig god bedring, Albertine! :klemme:


#17

Toffskij sa for siden:

Morn, morn! Her er det full utflatings i sofaen, men deretter skal vi være veldig kulturelle og først se Othello i barneteaterversjon, og deretter Arrival på kino. Med ramen imellom.


#18

Albertine sa for siden:

Håper du liker Arrival, Toffskij. Jeg gjorde i alle fall det.


#19

Blånn sa for siden:

Ha, ha. Laget til mellomste gjør det bedre enn det heltoppa førstelaget. :knegg: Det er lov å være litt skadefro, ikke sant?


#20

Skilpadda sa for siden:

Arrival er kjempebra, skal hele familien gå på den? Alle vi tre likte den veldig godt. :jupp:

Her i huset har vi en nybakt fjortenåring og driver med siste-liten-orging før innrykk av syv kompiser om ikke altfor mange timer. Tror ikke de trenger rundvasket leilighet, men kaken må jo pyntes, alle åtte PS-kontrollerne må testes, og ikke minst må jubilanten rives vekk fra Skype og sendes i dusjen. :humre:


#21

Skilpadda sa for siden:

(Skulle ellers gjerne vært på Othello, men det ble for styrete å kombinere med bursdagsfeiring. Og akkurat nå er jeg veldig glad for at vi droppet det, etter en stappfull uke som kulminerte med julebord i går kveld …)


#22

Polyanna sa for siden:

Jeg har ikke fått solgt mine Othellobilletter, så om dere treffer på noen som har lyst til å slå følge dit eller har lyst på billetter, så mailer jeg dem på et øyeblikk (gir dem bort, altså).


#23

My sa for siden:

Hei! Delta litt her jeg også da... Jeg er alene hjemme, koser meg med julemusikk, kaffe og sjokolade. Mannen og 11-åringen er i Bodø, på First Lego League-finale, de to yngste er med jentas bestevenninne i buldrehallen.

Skal snart tusle meg en tur inn til byen, og se om jeg får kjøpt en julegave eller to.

Vi hadde også julebord på jobben i går kveld, men jeg stod over i år. Jeg hadde lovt de to yngste at vi skulle kose oss litt ekstra når pappa og storesøster var bortreist, og for å være helt ærlig var det faktisk det jeg også hadde mest lyst til.


#24

Blånn sa for siden:

Dette er foreløpig en tynn strategioppgave gitt...

Nå stikker mellomste og mannen for å spille 1/8-finale. Jeg håper de vinner. Kommer han i finalen skal mor ha pause fra skrivingen. :knegg:


#25

Skilpadda sa for siden:

Mannen og jeg har rømt inn på soverommet; det sitter syv fjortenåringer rundt spisebordet og spiller et nytt kortspill Poden har fått etter å ha spist seg stappmette på pizza. Håper de har litt appetitt på kake også etterhvert; mannen har dekorert en ganske kul kake med pokemonen Gengar på - som det også er bilde av på t-skjorten bursdagsbarnet har på. Vi er ikke så gode på rydding og husvask og å være ferdige med ting før gjestene kommer, men matching, det kan vi! :knegg:


#26

Pelle sa for siden:

Et kreftsykt barn på skolen til mine barn går nå sine siste uker i møte. Foreldrene forteller at de har hatt stor glede av Barnekreftforeningen og Foreningen sykehusbarn. Så i dag har jeg støttet disse, og vil bare oppfordre alle til å gjøre det samme. Desember skal jo være en god til med juleglede. Det er så urettferdig at andre samtidig mister det kjæreste de har.

www.barnekreftforeningen.no/nyhetsrom/aktuelt/gi-en-julegave-/

sykehusbarn.no/produkt/donasjon/


#27

celebelen sa for siden:

Så grusomt, Pelle. For en jul de får - jeg sitter med tårer i øynene bare ved tanken.


#28

Toffskij sa for siden:

Både Othello og Arrival var strålende, og alle likte dem. Ramen var også godt. En utmerket lørdag!


#29

Tallulah sa for siden:

Hvor spiste dere ramen, Toffen? Ved vulkan? Jeg likte også Othello. :jupp:


#30

Toffskij sa for siden:

Ja, på Sapporo Ramen. :jupp:


#31

Skilpadda sa for siden:

Åh, disse fjortenåringene er så søte. :hjerter: Så blide og greie mot hverandre, og høflige mot oss, og begeistret for alt de fikk å spise, og entusiastiske over de ymse spillene de spilte.

De fikk nå somlet seg av gårde hjemover igjen til slutt, også, etter at opptil flere mødre hadde ringt/meldt og lurt på om de kom snart. :humre: Men de holdt altså ut fra halv fire til halv ti, sånn omtrent. Veldig vellykket bursdagsfeiring, virker det som om alle syntes!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.