Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Nenne sa for siden:

Karamellkonfekt står på planen i dag, samt finne avlagte, fine klær som konfirmanten kan ta med til lysmesse med innsamling.


#3

polarjenta sa for siden:

Jeg ha satt deig til noen småkaker. Håpet er at de blir vellykket sånn at jeg kan gi dem bort i gave.

Storebror er på overnatting, mens lillebror har lagt seg igjen og klager på vondt i hodet.

Senere skal vi i forsinket bursdag til broren min.


#4

vixen sa for siden:

Sløver foreløpig, men har laget brente mandler. Nå skal vi på valpebesøk og litt uteliv før det blir vasking av klær og baking av loff til jul. Mannen er ikke hjemme før onsdag kveld så må planlegge neste uke med kveldsmøter osv.


#5

007 sa for siden:

Jeg skal rette nynorsktentamener. Mann og døtre skal vaske kjøkkenfronter, alle hvite dører i huset og alle vinduer. Sønnen i huset skal lese til eksamen, så han skal få slippe husarbeid.


#6

Trixie sa for siden:

Vi har vært i svømmehallen, nå er det sløving, senere kakebaking og pepperkakepynting på planen. Vi er slitne hele gjengen så vi trenger en sløv dag.


#7

celebelen sa for siden:

Ville har vært på hytta med besteforeldre i helgen, og kom hjem med juletre til oss. :hjerter: Da kan det krysses av på listen, sammen med et par småting vi har fått gjort i helgen. Resten av dagen skal få være sløv, neste uke blir ganske så travel.


#8

Blånn sa for siden:

Begge håndballgutta har tapt hver sin kamp i dag, men tar det med godt mot. Nå skal vi straks til broren min og familien. Der skal vi fikse julegave til mamma og pappa og spise middag. Skyping med mamma og pappa blir det også. Nå er det under to uker til de kommer hjem til Norge på juleferie.


#9

Maverick sa for siden:

Hun lille og jeg har pepperkakebaket med Skilpadder og Heikoer, aka Årets Hyggeligste Kjevletreff, nå slumrer vi begge på t-banen hjem. :gjesp:


#10

Skilpadda sa for siden:

Takk for finfint kjevletreff, ja! Nå sitter Poden og jeg også på banen hjem, med ferdigpyntede kaker i boksen.


#11

Adrienne sa for siden:

Jeg har blitt sendt i seng av mannen, forkjølelse på gang og jeg trengte litt fred og ro. Har nettopp kommet hjem fra danseforestilling, der snuppa har danset hip hop og myrsnipe-mor har nesten grått av stolthet.


#12

ingling sa for siden:

God bedring, Adrienne! Jeg har vært oppe siden seks og kjenner at jeg ikke skal legge meg seint, men du verden så mye jeg har fått gjort! Lagd ymse juleting med jentene (strengt tatt lagde jeg det meste, utholdenheten er ikke helt på topp. :humre:), handlet en haug julegaver og nå har jeg lagd litt diverse godsaker. Og så har vi spist pinnekjøtt til middag. Fin dag!


#13

Palmen sa for siden:

God bedring, Adri!

Vi har brukt dagen hos svigers, og nå i kveld fikk jeg til en boks serinakaker mellom tvinslegging og håndballkampen. Jeg kan ikke få sagt hvor digg det er å være ferdig med alle gaver før 1. Desember, for i år er desember bare kos, jo. Drøyer med konfekten da, så det ikke blir tomt før lille julaften. Vi bor i et hus mwd slikkmunner tross alt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.