Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg burde ha jobbet i går kveld, men innså at jeg er et a-menneske. Så jeg stod opp kl 5, og har nå jobbet et par timer.

Så da er jeg om litt klar for julefrokost i klassen til snuppa.

Jeg gleder meg ganske mye til juleferien.


#3

Adrienne sa for siden:

Jeg er stup trøtt for jeg har vært oppe deler av natta med en unge med omgangssyke, og når det endelig roet seg med henne så satte forkjølelsen min inn for fullt med tett og rennende nese. Nå sløver jeg i ene enden av stua mens det syke barnet ligger på sofaen og slapper av. Formen hennes er bedre, men langt i fra bra. Det var akkurat dette vi trengte nå rett før jul, liksom.


#4

Nenne sa for siden:

Herlig bilde i dag! Ooops!

Jeg er sliten. Veldig sliten. Nå trenger jeg ferie. Rett og slett.


#5

Addison sa for siden:

Hiv og hoi på Lussi Langnatt! :lys: Om en ukes tid snur solen! Men hjelpes så mørkt det er for tiden! :tullerdunisse:

Urk Adrienne, sånt kommer gjerne når det passer dårligst! :trøste: God bedring til dere!

Jeg har sovet som en stein uten å våkne fra jeg la meg til å sove helt til alarmen ringte. Meget mystisk, kanskje fordi det for en gangs skyld var beinkaldt på soverommet, "noen" hadde luftet litt vel iherdig før leggetid. Tok sin tid å våkne, men jammen er sammenhengende søvn godt, når det en sjelden gang inntreffer! :hjerter: I går fikk jeg bestilt julekort, hurra! Da gjenstår det bare å se om de kommer som lovet slik at de blir sendt i tide. Jeje, litt julespenning er vel på sin plass!


#6

Eia sa for siden:

God morgen! :kvitre:

Jeg er endelig kvitt juleforkjølelsen, som har plaget meg siden onsdag i forrige uke. Flytur tur-retur Trondheim i går gikk greit, med Doc og tyggis og mye utligning. Ikke hostet jeg så mye som fryktet heller, og møtet gikk veldig bra. :jupp:

Ett skår i gleden er at mannen har overtatt sykeposten hjemme. Det betyr MYE arbeid på meg, for husarbeidet har vært fraværende de siste to ukene ... Jaja. Godt at gutta har "å hjelpe til" som lekse denne uka. ;)


#7

star sa for siden:

Melding fra kommuneoverlegen om norovirus i området var ikke det jeg hadde tenkt meg i dag, eller noen gang egentlig. :skremt:
Kroppen brygger på noe, så jeg har planer om å befinne meg på sofaen det meste av dagen.


#8

Divine sa for siden:

Uff, Adrienne. Ikke akkurat rette tidspunkt, nei. :klemme:

De siste nettene har jeg våknet mange ganger og bekymret meg for min syke svigermor, men i morges bråvåknet jeg av tanken "Hvorfor er Kevin aldri på rommet sitt?". Ja, for hvorfor er Kevin i Home Alone aldri på rommet sitt? Han fortsetter jo bare å sove på loftet, og vi ser han i alle andre rom i huset, men ikke på rommet hans? Hvorfor gjør vi ikke det? :gruble: :viktige spørsmål på tidligmorgenen:


#9

Pingis sa for siden:

Jeg har glutenfrilussekatter i ovnen, satser på at det blir en bra overraskelse til lunsj for glutenguten. Men jeg innser at ovnen ikke er godt nok vaska etter svigermors ribbebonanza i helga, bolleduft - svidd ribbefettlukt 0-1. :skremt:


#10

Maverick sa for siden:

God morgen!

Trappeulykke hjemme i dag, så nå har jeg mest sannsynlig Mann med brukne ribben. Glatt, ass!


#11

Polyanna sa for siden:

Å, au, Mave!! Det blir verre i en god del dager før det blir bedre, det syns han sikkert er god trøst. :nemlig:

Han må huske å puste dypt selv om det gjør vondt. Egentlig bør man faktisk trene, sånn at man MÅ trekke dype pust. Ellers er det lett å få lungebetennelse. Ble jeg fortalt.


#12

Polyanna sa for siden:

Å nei, Adrienne, stakkars! God bedring til rusket! Unnagjort før jul, da, i det minste!


#13

Maverick sa for siden:

Han har brukket de ribbena så mange ganger at det går på rein rutine etterhvert, tror jeg. :gal:

Men stakkars, det gjør vondt, ja. :dakars:


#14

Addison sa for siden:

Huff, stakkars Mave-mannen!! :trøste: Det der er ikke greit! God bedring til ham og alle som trenger det! :klemme:


#15

Polyanna sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med at ankelen min er god igjen, og at jeg nå endelig kan gå i høye hæler igjen! :jippi: Det betyr "dessverre" også at jeg "må" gå trappene igjen også, og med den forkjølelsen jeg har nå, sammen med den ELENDIGE kondisen, så føles de etasjene som å ha beinflydd en mil. :hehehe:


#16

Christa sa for siden:

God bedring til alle som trenger!

Vesla er fortsatt syk så her er det fortsatt sofaheng.
Vi har pakket inn noen julegaver, nå lurer jeg på om jeg skal bake kolakaker eller koke karamell. :gruble:


#17

Maverick sa for siden:

Stakkars mannen er virkelig forslått! Jammen fint med store gutter som hjelper til med barnehagehenting og alt annet. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.