Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg er normalt sett et a-menneske og står gjerne opp litt før klokka mi ringer kl 06.00. I dag derimot ... jeg har fremdeles vondt i kroppen 3 timer etter at jeg stod opp.

Har inntatt to kaffekopper. Nå skal jeg i et telefonmøte, og så må jeg ha mer kaffe. :nemlig:


#3

Polyanna sa for siden:

Jeg sitter og bretter ut skuldrene igjen, etter å ha blitt most mellom to røslige karer på t-banen i dag. :hehehe:

Men sitte, det skulle jeg. :nemlig:

Har to sjuke unger og en mann som det heller ikke er så mye futt i, hjemme. Og har selv fortsatt en god del bomull i hodet. Litt av en runde, denne vinterforkjølelsen her!


#4

Nenne sa for siden:

God bedring til alle syke!

I dag har jeg en oppgave jeg ikke finner opp og ned på. Neimen om jeg vet hvordan jeg skal lande dette. :sukk:


#5

Pappalille sa for siden:

Andre eksamensdag og jeg har dundrende hodepine. Ut og gå en kjapp tur tror jeg, så får vi se om jeg får fortgang på skrivingen. Jeg har elefanter som danser jenka i magen min. Håper de girer seg ned snart.


#6

Dali sa for siden:

Morn! Syk på sofaen i dag, takknemlig for å god kollega som kan steppe inn på kort varsel. Må jobbe litt uansett men slipper å busse og deretter forholde meg til folk i bråkete landskap.


#7

Adrienne sa for siden:

Jeg er på jobb for første gang denne uken, lillesøster er i form igjen etter å ha ligget på sofaen en hel dag i går og forkjølelsen min er på retur. Startet jobbdagen med å fikse PC-trøbbel for en kollega, så nå har hun lovet meg store mengder sjokolade. :D


#8

oslo78 sa for siden:

POKKER! Hele juletimeplanen i vasken siden jeg plutselig må jobbe to dager mer enn planlagt pga plutselig sykmeldt kollega. Må utnytte dagen i dag...svosj.


#9

Maverick sa for siden:

Hei og hopp. Ellerno. Masse greier unnagjort, enda mere greier står igjen. Jeg leker voksen&ansvarlig og synes det er rimelig oppskrytt.


#10

Matilda sa for siden:

Jeg har registrert halvårskarakterene og kan følgelig senke skuldrene og begynne juleforberedelser, og da er jeg jo sjølsagt blitt sjuk. Igjen. Klassisk.

Jaja. Har undervisningsfri og tekopp og leser romanen elevene mine skal jobbe med framover, så det går da an. Trur til og med jeg har litt tid før møtet mitt til å glede mellomste, som lurte på i morges om jeg skulle "jobbe på jobben ellej jobbe med VOTTENE mine". De Snøfallvottene skulle nok helst vært ferdige alt!


#11

Palmen sa for siden:

God bedring alle sjuke!
Jeg har alternativ arbeidsplass i dag, ikke på kontoret men sitter derimot i hjørnet på en bussgarasje. Alt man gjør som konsulent sier jeg bare! I går ble jeg kjørt rundt hele indre Oslofjord med båt! På jobb!

Og nå fikk jeg skrekkelig lyst på sjokolade......


#12

Polyanna sa for siden:

To sjuke barn og en sjuk mann. Vi som nesten aldri får "ting som går"! :dåne:


#13

Eia sa for siden:

Tjohei! Jeg begynner å bli sent ute i forberedelsene til jul her nå. Sykdom på rundgang i kjernefamilien var ikke lagt inn i kabalen. Jaja. Neinei. For å si det slik: det blir ingen julerengjøring i år. :tullerdu:


#14

Nenne sa for siden:

Storesøsters første av to danseforestillinger var i dag og de er så flinke! Det er så moro å se på. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.