Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

polarjenta sa for siden:

Morn.

Ute pøser regnet ned, lite som minner om desember og jul. Jeg er egentlig trøtt, men jeg fikk ikke sove mer.

I dag skal vi rydde stua og kjøkken er planen. Og i ettermiddag skal vi i bursdag. Så var vel den dagen gått.


#3

Mex sa for siden:

Jeg er oppe, fordi mannen snorker.
Har planer om et par julegavekjøp i dag, ellers blir det familieselskap og julegrøt hos svoger og svigerinne.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg sitter og retter prøver, har bare ti igjen nå. (Var 59 når jeg startet i går ettermiddag). The joy of christmas når man jobber som lærer. Veldig mye annet er fint da, så jeg klager egentlig ikke.

Pepperkakebaking batch 2 og panikkinnkjøp av de to siste gavene står på planen i dag. Tror jeg skal få lirket inn noe avslapping også der et sted.


#5

millact sa for siden:

Også oppe. Snart ut et par ærend med yngste. Så rydde litt, vaske og pynte.

Null julestemning. Håper den snart kommer.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Oppe kl 7, fikk ikke sove. Tett etter forkjølelsesrester i kroppen. Men aldri så gale etc......, årets batch med nennes rundstykker (horn) er snart ferdig stekt. Skal si de andre i familien vet å time oppstandelsen til slik nydelig bakst. Pålegg får de finne selv. Jeg skal faktisk på trening i møkkaværet, ryggen og kroppen skriker etter litt konstruktiv bevegelse.

Ellers blir nok også flokken veldig glad i meg idag når de skal piskes rundt for å få huset på stell. Det blir ikke julepyntet et gram før det er gjort. Nemlig.

Igårkveld fikk jeg pakket inn alle gavene, og sendt julekort. Nå er det bare et par småting som mangler, det er en uendelig deilig følelse. Jeg har trua!


#7

Fersken sa for siden:

Full dag med korps. Øvelse først og så julekonsert i ettermiddag. Det er kjekt og koselig og alt det der, men jeg har egentlig ikke tid eller ork til det akkurat nå.


#8

Nenne sa for siden:

Guttene deler raust med seg og nå er det min tur til å bli forkjølet. Jeg høres ut som ei kråke og føler meg tufs. Også jeg som skulle sunget på julekonsert i dag og alt ting. :sukk:


#9

Toffskij sa for siden:

Morn, morn, jeg er hjemme fra årets siste jobbreise, og har selvfølgelig klart å bli helt sylta. Jetlag + masse snørr, det er moro! :gal:


#10

tink sa for siden:

God morgen fra sykesengen. Lillesøster kastet opp imorges, jeg orker ikke tanken på mat og blir svimmel av å reise meg. Upraktisk, men det går vel over.


#11

Albertine sa for siden:

God bedring til alle syke. Jeg er tydeligvis immun mot alt som heter fysisk sykdom, tenk det. Dagen skal brukes til å bake kolakaker, hvite kakemenn og sydhavsprinser, og til å strikke ferdig et par julegaver.


#12

Divine sa for siden:

Jeg er heller ikke syk :banker i bordet: Men jeg er lat og sløv, og sitter fortsatt i pysj. Skal trene, pakke inn julegaver og se julefilm. Det er dagens agenda.


#13

Skilpadda sa for siden:

Jeg er hjemme etter å ha vært på trening. :stolt: Nå sitter jeg og drikker kaffe mens Poden ligger på sofaen og leser The Girl with All the Gifts, som både faren hans og jeg nettopp har forsikret ham om at er en munter og lystig bok. :knegg:

God bedring til alle syke! Og Toffen, det er nok naturens måte å fortelle deg at du har reist og jobbet nok nå, så nå er det på tide å bare ligge på sofaen en stund. :nemlig:


#14

Albertine sa for siden:

Kan jeg bruke en uåpnet boks sirup som gikk ut på dato for nøyaktig ett år siden?


#15

Nenne sa for siden:

Det tror jeg, Albertine. Jeg kan ikke skjønne at den kan bli dårlig. Litt tammere på smak kanskje, men ikke dårlig som i ubrukbar.


#16

Blånn sa for siden:

Jeg sitter hos frisøren og føler at jeg tar inn outer space. Mye folie i håret.


#17

Albertine sa for siden:

Sirupen er mørk også, så da går det sikkert greit å bruke den i kolakaker. Nå er deigen satt både for sydhavsprinsene og kakemennene, og nå venter jeg på at smøret skal bli mykt nok til kolakakene. Skjønner ikke hvorfor jeg trodde at det skulle smeltes, men er glad for at jeg oppdaget det før jeg begynte.


#18

Blånn sa for siden:

Ble lysere i håret først og så mørkere. Trenger en tilvenning til ny farge, tror jeg.


#19

ingling sa for siden:

Her er vi oppe i to syke, eldstejenten har hatt høy feber og er ganske slapp, så helgens planer er vel i grunnen skrinlagt alle sammen. :sukk: Nå håper jeg bare resten går klar, så vi er friske til jul hele gjengen. Vi har pyntet pepperkakehus i dag, da. Den skal vi ha!


#20

Maverick sa for siden:

:juhu:

Et kvarter på sofaen nuh, det var på tide etter full rulle siden 08 i dag tidlig. Men, nå er dagens innebandykamper spilt, snart kommer en hel haug matvarer på døra, legevakten innvilget at jeg hentet resept på Paralgin til Mannen, og jentungen er fornøyd så lenge hun får ha på seg barnehagesekken hele tiden. :knegg:


#21

Addison sa for siden:

På vei til førjulsselskap hos venner, litt for slitne, men det blir sikkert bra. Jeg har spilt nissespilling utenfor Mortensrud senter og er frossen fortsatt. Nå må det snart bli juleferie! :nemlig:


#22

Trixie sa for siden:

Her er det sofaen.
Treet er på plass. Kakene blir ikke fler. Lagd medisterkaker. Gavene er ferdig.
Jeg er ferdig jeg å. Imorgen blir det håndballhallen halve dagen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.