Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Romjulsoffe


#2

ingling sa for siden:

:kaffepc: høres riktig ut. Jeg er installert på hjemmekontor på loftet, mannen skal også jobbe hjemmefra, så vi har kontorfelleskap i dag. :nemlig: Jentene er noen timer i barnehagen før vi skal på besøk til familie, så det er ikke den tøffeste starten, men jommen er det vanskelig å fokusere foreløpig.


#3

Pappalille sa for siden:

Jeg er trøtt. Sover skikkelig dårlig for tiden, og det er dårlig gjort! :trasser:


#4

millact sa for siden:

Jobb, men rolig og stille, så kan ikke klage.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Jobb her også, har nok å ta meg til, men sliter med å komme igang. Kaffe hjelper ikke. Jeg laget grøt på superhavre til frokost også, kan ikke se at det har gitt meg superkrefter enda, det tror jeg sjokolade hadde gjort, nemlig.


#6

Toffskij sa for siden:

Stakkars Pappalille! Jeg har endelig kommet meg over det verste av jetlagen min og har sovet som en engel de siste nettene, men før det hadde jeg en hel uke med tull og tøys, og det er skikkelig fælt!

I dag skal vi egentlig ha gjester, men jeg tror de er for syke til å komme, så dermed blir det antagelig en overraskelsesfridag. Jeg er fæl nok til å synes det er ganske deilig. :slem:


#7

Matilda sa for siden:

Plan for dagen: Spise. Bake rundstykker. Få folk til å slutte å skrike til hverandre. Trur jeg bare skal hive hordene ut i hagen i dag. Og så låse døra. :moahaha:

Neida. Joda.


#8

Fersken sa for siden:

På jobb og det er relativt rolig her. Litt flere kollegaer i dag enn i går, så litt høyere aktivitet er det. Ellers ingen planer for i dag.


#9

Martis sa for siden:

Jeg er på kontoret og det er helt greit, tror jeg er mer effektiv her enn hjemme der huset er fullt av folk. :knegg: I dag drar julebesøket, og det skal bli godt å være bare vi igjen. Pga sykdom er nyttårbesøket vårt avlyst og jeg syns i grunnen det er deilig åbare skulle være hjemme likevel. Jobb i dag og i morgen og deretter langhelg!


#10

Addison sa for siden:

Jeg er på kontoret, jobb i dag og i morgen. :mumle: Nesten ingen her, men greit nok, håper jeg får vært litt effektiv. Skal på en tøff treningstime kl. 17, før det må jeg få gjort noe fornuftig. Er trøtt, sover ikke godt for tiden jeg heller, selv om jeg har fått tatt igjen litt søvn nå i julen. To gode sovenetter følges alltid av en skikkelig kjip en. :nemlig:


#11

Tåtti sa for siden:

Her hersker nå den ultimate familieidyll: junior i kjellerstua med Xbox, mamma på garasjeloftet med Lego og pappa i underetasjen med modellfly. Vi sees til måltidene og kveldskosen. :knegg:


#12

Nina sa for siden:

På hytta, kaffe på senga og frisk igjen etter omgangssyke. Poden hos meg igjen etter julefeiring hos far, så da er alt som det skal være. :lykkelig:
I dag blir det hodelyktskitur etter litt fiksing og ordning på hytta.


#13

polarjenta sa for siden:

Greit å komme innom her sånn at jeg finner ut hvilken dag det er, jeg har ikke peiling lengre.

Litt usikker på planer for dagen, enn så lenge sover begge ungene. Mulig vi skal til venninne og spille spill, kommer an på om de får familiebesøk eller ei.


#14

Divine sa for siden:

Jeg har hjemmekontor fra svigers i England. Mannen ser Star Wars og depper litt over Carrie Fisher. Fjortenåringen sover og tjuetoåringen som dro herfra i går, kom seg forhåpentligvis fra Gardermoen i natt. Flyet hans var mange timer forsinket, først pga. været og så fordi en dame fikk hjertestans rett før takeoff. Han sa det var en ekkel opplevelse.

Vi koser oss ellers masse her i England. Mye familieidyll. :hjerter:


#15

Skilpadda sa for siden:

Vi har akkurat spist Røroshotellfrokost og er stappmette. :nam: Nå skal vi snart ut og gå en liten tur, i anledning av at det er oppholdsvær og vindstille (i sterk kontrast til i går). Tror dette skal bli et par ganske avslappende dager.


#16

Dali sa for siden:

Morn! Prøver å jobbe hjemmefra med tre barn som ønsker oppmerksomhet. Ikke helt lett, men får da gjort litt innimellom. Planen er å avslutte snart, og dra fram et stort puslespill som ikke er rørt siden mellomste var nyfødt. Da måtte vi parkere det siden hun ikke ville ha noe av at vi brukte tid på puslespill når hun ville ha kroppskontakt 24/7. :lol:


#17

Tjorven sa for siden:

Mannen jobber på hjemmekontor. Jeg sløver på sofaen. Vi skal i et familieselskap i dag, så jeg må snart hive ut snuppas to overnattingsgjester og få oss i retning selskapet.


#18

Pøblis sa for siden:

Jeg sløver hjemme, med tenåring på loftet og mann på jobb og så har jeg begynt å se på Game of Thrones - så her er det sofa og kaffe og Tv - helt uten dårlig samvittighet. Rundt 14.00 er det dagens dagslystur som står på programmet - jeg begynner å få skikkelig rutine på dette sløveferieopplegget. :knegg: Men nå er det amerikansk pannekakebrunsj på programmet.


#19

Maverick sa for siden:

I dag har jeg endelig fått direktekontakt med riktig person i en bistandsorganisasjon som kan gi meg papirgrunnlaget jeg trenger for i morgen å overføre en finfin donasjon fra firmaet mitt til dem. Det er en DEILIG måte å avslutte året, synes jeg!


#20

tink sa for siden:

Jeg har halv dag på jobb, det er julegaven sin det. Og har rukket å bruke opp resten av årets budsjett på tog og flybilletter til familien.


#21

Teofelia sa for siden:

Jeg måtte avbryte juleferien min og ta en jobbeøkt i dag og i morgen. Det straffer seg å få influensa uka før jul altså. :mumle:

Og jeg er helt alene på kontoret. :leppe:


#22

Teofelia sa for siden:

Men jeg har akkurat spart 8000 på å kjøpe hvitevarer på salg, så det får gå på plusskontoen for dagen. (Ignorerer etter beste evne tanken på hvor mye penger jeg faktisk har brukt på hvitevarer, for å komme opp i en slik rabatt. :knegg: )


#23

Palmen sa for siden:

Jeg er også på jobb, og har fått gjort overraskende mye i dag. :D


#24

Adrienne sa for siden:

Jeg har sendt mann og barn avgårde på shopping og jobber fra sofakroken på hytta. Har god kaffe og nok godis, så jeg får faktisk gjort en del.


#25

Teofelia sa for siden:

Ja, jeg har akkurat konkludert med at mine kolleger burde ta juleferie mye oftere. :nemlig:

#26

Palmen sa for siden:

Du har opptil flere store sjokoladeplater på kontoret som venter på deg også, Adri. :nemlig:


#27

Palmen sa for siden:

Men læll, å intervjue en kandidat kl 16 i romjula var ikke nødvendig, vel? Nå hadde det vel vært greit å kunne dra hjem snart?


#28

Blånn sa for siden:

Vi har vært på deilig skitur. Og jeg ligger ann til å bli skikkelig støl. :knegg:


#29

Adrienne sa for siden:

What? :what: Jeg sa til S at det ikke var nødvendig å ta det med til meg. Du får ta dem med hjem og passe godt på for meg, Palmen. :nemlig:


#30

Pamina sa for siden:

Jeg og guttungen har vært på skøytetur på Bogstadvannet, det var skikkelig fint. Vi var sammen med kameraten hans og moren og det ble noen fine timer ute. Tipper på støle hofter meg i morgen, men det er fint å kjenne på at man har beveget seg.

Nå er det sjakk på tv, og sløving på planen, middag må vi sikkert også ha. Eldste er fortsatt syk, men det er bedring å spore.


#31

Nessie sa for siden:

Vært på jobb en tur idag jeg og, men skal ikke påstå jeg var supereffektiv :sparke:
Fri i morgen og fredag igjen, tror nesten jeg aldri har hatt så mye fri noen gang :gruble:

Litt sløv jul da, har som regel lite energi å hente på denne tiden av året :himle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.